Nazov portu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
skvido
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Nazov portu

Príspevok od používateľa skvido »

Zdravim , chcel by som sa spytat ako zistim nazov portu na ntb , konkretne na ethernet , bezne to je COM1 lenze som skusil v cmd zadat "mode COM1" a nic ze neexistuje tak som to skusal asi do 30 a stale nic a vazne sa mi nechce takto pojednom cisle hladat ze ako sa ten port vola tak by ma zaujimalo ci sa to da niekde pozriet
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nazov portu

Príspevok od používateľa audiotrack »

v správcovi zariadení máš porty COM a LPT
Neviem ale ako si prišiel na to že sieť máš hladať práve na COM a prečo si si myslel že ak nemáš COM1 tak budeš mať iný
skvido
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

praveze nemam

//autoeditácia príspevku (24 Apr 2015, 16:26)
alebo teda , viete mi poradit program v ktorom si mozem virtualne nasimulovat 2 PC ktore su prepojene cez COM port ?
Prílohy
Snímka.PNG
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

čo konkrétne sa snažíš príkazom mode com1 dosiahnúť, trošku mi uniká pointa, btw audio má pravdu vo všetkom čo povedal.
Bolo by fajn, keby nám popíšeš čo máš za lubom s tým príkazom, predpokladám, že sa snažíš rozchodiť tlačiareň po sieti, ale to tak nefunguje.
skvido
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nie nie :D cez mode com som sa len snazil zistit ake cislo ten port ma , potrebujem ten port na test aplikacie ktoru robim , ale aj tak potrebujem ktmu dalsi pc ktory bude prepojeny sietovym kablom a kedze doma ziadny nemam tak by sa mi zisli aj niake odporucania na program v ktorom si vytvorim vitrualne prostredie na tom istom pc
Napísať odpoveď