Zenský egoizmus
Zenský egoizmus
Tak ako vnimate ženský egoizmus, prípadne sebectvo?
Cim sa prejavuje a ako rastie u žien?
Ako naň doplácaju muži?
Ja svoj nazor nato všetko mám, len ma zaujmaju Vaše názory.
Cim sa prejavuje a ako rastie u žien?
Ako naň doplácaju muži?
Ja svoj nazor nato všetko mám, len ma zaujmaju Vaše názory.
-
javatar
Hardcore addict
Re: Zenský egoizmus
IMHO su zeny rovnako egoisticke ako chlapi. Je to v nas ludoch. Zeny ale istou evoluciou (ci uz biologickou alebo spolocnosti) maju vacsie tendencie klamat a manipulovat. Je to ale plne pochopitelne v zivote totiz musia riesit vela problemov ktore chlapi proste nemaju.
Je vsak uzitocne chapat to a reagovat na to.
Je vsak uzitocne chapat to a reagovat na to.
Zeny su citlivejsie, jemnejsie,zranitelejsie preto aj musia byt egoistickejsie, pretoze sa potrebuju viacej chranit ako muzi. Je to vysledok evolucie,muz mal vzdy vyrazne vecsie moznosti ako si zlepsit zivot-mohol byt aktivny:lovit zver, bojovat, rozhodovat,vyberat si partnerky, cakalo sa od neho ze bude schopni si vediet presadit zaujmy svojej rodiny .Zeny tieto moznosti nikdy nemali,boli majetkom otca a nasledne muza ktori bol vybraty rodinou.Ich jedinou ulohou bolo vynosit co najviac deti a starat sa o ne. Nemohli rozhodovat v ziadnych podstatnych veciach, preto si evolucne vytvorili urcite geneticky viazane podvedome vzorce spravania ktore im dovoluju si presadzovat svoje poziadavky a naroky nenapadnejsim sposobom.
Evolucny biologovia napr. narovinu hovoria ze samice su u drvivej vecsiny zivocichov vratane cloveka znevyhodnenym pohlavim./preco je snad dost jasne/
-
qwerty-xyz
joj boze. uz prestante v kazdej teme rozoberat MUZ = LOVEC ..... sme v roku 2015 ....
komu to este nedoslo nech si vezme kyjak a ide do jaskyne.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
treba to prepisat na MUZ = ALFASAMEC?
mam zacat citovat tvoje prispevky?
-
qwerty-xyz
Kludne ....
Ukaz mi lovca, ako po nom zeny idu. Ja ti ukazem podnikatela na porsche a bentley ako idu po nom. schvalne kto ich bude mat viacej..... doba sa zmenila a HOOOODNE...
Ukaz mi lovca, ako po nom zeny idu. Ja ti ukazem podnikatela na porsche a bentley ako idu po nom. schvalne kto ich bude mat viacej..... doba sa zmenila a HOOOODNE...
-
javatar
Hardcore addict
Princip ostal zachovany. Muz ktory sa neboji rozumne riskovat tym padom je uspesny je pre zeny pritazlivy. Predovsetkym svojim zmyslanim a vystupovanim.
Berte to tak že ak máte poriadne auto/vypracovane telo/alebo máte hobby/zamestnanie ktore pritahuje ženy a motajú sa okolo vás (tater, rockova hviezda, fotograf, priemyselník atď) tak sa o priazeň žien nemusíte tak snažiť, nemusíte byť ani spoločenskí, vyreční, inteligentní atď
ako tí ktorí majú obyčajné auto,pivné brucho, obyčajné zamestnanie vo fabrike, vyhradne mužské hobby atď...
Z mojich skusenosti usudzujem, ze zenam obcas chyba zdravy egoizmus. Vyhybaju sa medziludskym konfliktom, chcu mat dobre vztahy a preto potlacaju svoje potreby. Radsej sa prisposobuju a "trpia" okolnosti, akoby mali buchnut po stole a otvorit usta.
S vyssie napisanym ale tiez suhlasim. Ked zensky egoizmus, tak prostrednictvom manipulacie.
S vyssie napisanym ale tiez suhlasim. Ked zensky egoizmus, tak prostrednictvom manipulacie.
Ako no offense, ale si sa s konom zrazila? Ak neratame situacie kedy muz tyra zenu, co je vyslovene zle a trestne, povedal by som ze 90% egoizmu smeruje od zien k muzom a potlacanie potrieb, kedze sa z nich prakticky stavaju domestifikovani asistenti/chodiace penazenky. Nehovoriac o ovela jemnejsej a prevalentnejsej forme psychologickej manipulacie smerom k muzom.a preto potlacaju svoje potreby
dost odvazne tvrdenie vzhladom na to, ze svoje skusenosti cerpas z telky, casopisov a rozpravani kamaratov
-
t0m4s3
Admin
Ale daleko od pravdy nie je
Zapnem hojko a čítam - ženský orgazmus... Nebol veru dobrý nápad byť včera do noci von a ráno ísť do práce (ešte že je víkend a dospím to).
Ako nepochybujem o tom ze ze si toho zeny nevytrpia, ale v sucasnostimaju velmi dobru infrastrukturu: centra pomoci, nikto ich nenuti k detom, su financne sebestacne, maju v ich prospech zakonnik, zarabaju skoro rovnako (tusim 92centov na euro muza) - toto tu 50rokov dozadu nebolo. A co muzi? Feminizmus, politicka korektnost z nich spravila tzv. dobrych chlapcov, o ktorych zeny akoze maju zaujem ale v skutocnosti maju zaujem o tych zlych, ktori sa eventualne aj k nej tak budu spravat. A hoci dobri chlapci nie su atraktivni, takym akurat vodenim za nos z nich ozaj su spomenuti taxikari/penazenky/butlave vrby/asistenti. Ak by toto robil muz so zenou (mal by o nu zaujem len vtedy ked ma chut na sex a okrem toho by raz za cas pristupil na nejaku zenou oblubenu aktivitu) tak by bol oznaceny za hrubeho, alebo burana, alebo emocionalne nedostupneho. Ked takato osoba dostane ale peknu zensku tvar, zrazu je to OK.
-
t0m4s3
Admin
Pred chvilou som dopocuval rozhovor na DVTV a tam vravela, ze zeny v CR zarabaju o 22% menej ako muzi. Pochybujem, ze na Slovensku bude to cislo "iba" 8%
t0m4s3 napísal:Pred chvilou som dopocuval rozhovor na DVTV a tam vravela, ze zeny v CR zarabaju o 22% menej ako muzi. Pochybujem, ze na Slovensku bude to cislo "iba" 8%
Kód: Vybrať všetko
Aj v prípade, že žena pracuje na rovnakej pozícii ako muž, zarobí o 8% menej.Inac ta stranka hovori o cisle 22%. Ale ferove je porovnavat tie iste pozicie - muzi totizto nemozu za to, ze namiesto toho aby zeny isli studovat (napriklad) informatiku co je nedostatkove idu na socialnu pracu alebo iny, obdobne odveci obor.
-
Fabo
Hardcore addict
Tiez som si povedal.lumir napísal:dost odvazne tvrdenie vzhladom na to, ze svoje skusenosti cerpas z telky, casopisov a rozpravani kamaratov
Len rozmyslam ci taketo postoje su nasledkom alebo pricinou toho, ze nevie ulovit zenu....
Nepisem o tyrani, ani o peniazoch. Pisem o normalnych priemernych zenach a nie zlatokopkach. Muzi si proste vezmu, co chcu a zvysok neriesia.LeibnitzX napísal:
Ako no offense, ale si sa s konom zrazila? Ak neratame situacie kedy muz tyra zenu, co je vyslovene zle a trestne, povedal by som ze 90% egoizmu smeruje od zien k muzom a potlacanie potrieb, kedze sa z nich prakticky stavaju domestifikovani asistenti/chodiace penazenky. Nehovoriac o ovela jemnejsej a prevalentnejsej forme psychologickej manipulacie smerom k muzom.
Priklad: je vikend. Hraju sa majstrovstva, chlap ich chce vidiet, kupi si pivo a pozera. Ak chce byt zena toho ucastna, moze pozerat s nim, ale v podstate si to zariadi aj bez nej.
ALE: Zena chce ist niekde tancovat cez vikend, tak to spomenie muzovi a na to, aby bola stastna musia byt splnene predpoklady 1. muz na to pocas tyzdna nezabudne 2. s nadsenim ju cez vikend vezme tancovat 3. robi jej prijemnu spolocnost a pochvali napr. jej vyzor. Ak ma zena chlapovi pripominat svoje potreby, alebo ho prehovarat/motivovat, aby jej tie potreby/predstavy splnil, tak sa na to radsej vykasle a pozera majstrovstva s nim.
Iny priklad: kolega ma v praci dvojzmyselne poznamky na ucet kolegyne. Kolegyne sa to dotkne, ale neda to najavo, bola by za padavku. Druhykrat ju urazi, tak radsej presviedca seba samu, ze je to sranda a on to tak nemyslel. Tretikrat ma na nu poznamky, to uz jej je doplacu. Ale miesto toho, aby sa sla stazovat na vedenie, hneva sa sama na seba, ze je padavka a ze miesto toho, aby mu vynadala, je cela rozklepana a nemoze spavat. Vysledok je ten, ze chlap ma srandu, ktoru chcel. A zena miesto toho, aby buchla po stole, snazi sa prisposobit "pracovnemu prostrediu."
-
Fabo
Hardcore addict
@1. Nic zene nebrani aby si pripravila program na ktory muza nepotrebuje podobne ako aj muz moze mat program na ktory zenu potrebuje resp. chce a tiez ju musi presviadcat.
Tvoj priklad nie je o tom, ze si muzi vezmu co chcu a neriesia. Tvoj priklad je o tom, ze je zena egoisticka a namiesto toho aby muza nechala byt a venovala sa svojim zalubam, tak ho taha vsade so sebou a este sa cuduje ze z toho nie je 2x stastny. Len zrejme aj ty si sama taka egoisticka ze to nevidis.
@2. Kolegyna mu moze napriklad vylepit facku, pripadne ak to nechce riesit takto priamo, tak sa moze stazovat na sexualne obtazovanie. Muz poleti z firmy, pripadne bude mat sudne tahanice.
Naproti tomu ked by mala dvojzmyselne, alebo inak neprijemne poznamky zena, tak chlap nezmoze nic. Keby sa stazoval na sexualne obtazovanie, tak ho prinajlepsom vysmeju. Ked sa to pokusi riesit spominanou fackou, poleti z firmy a vysoko pravdepodobne bude mat sudne tahanice.
Zase, tvoj priklad nie je o tom, ze si muzi vezmu co chcu a neriesia. To ze nejaka konkretna kolegyna miesto toho aby riesila problem tak sa radsej stavia do pozicie bezbrannej utlacovanej je jej problem. Opat raz si taka egotisticka ze to ani nedokazes vnimat.
Tvoj priklad nie je o tom, ze si muzi vezmu co chcu a neriesia. Tvoj priklad je o tom, ze je zena egoisticka a namiesto toho aby muza nechala byt a venovala sa svojim zalubam, tak ho taha vsade so sebou a este sa cuduje ze z toho nie je 2x stastny. Len zrejme aj ty si sama taka egoisticka ze to nevidis.
@2. Kolegyna mu moze napriklad vylepit facku, pripadne ak to nechce riesit takto priamo, tak sa moze stazovat na sexualne obtazovanie. Muz poleti z firmy, pripadne bude mat sudne tahanice.
Naproti tomu ked by mala dvojzmyselne, alebo inak neprijemne poznamky zena, tak chlap nezmoze nic. Keby sa stazoval na sexualne obtazovanie, tak ho prinajlepsom vysmeju. Ked sa to pokusi riesit spominanou fackou, poleti z firmy a vysoko pravdepodobne bude mat sudne tahanice.
Zase, tvoj priklad nie je o tom, ze si muzi vezmu co chcu a neriesia. To ze nejaka konkretna kolegyna miesto toho aby riesila problem tak sa radsej stavia do pozicie bezbrannej utlacovanej je jej problem. Opat raz si taka egotisticka ze to ani nedokazes vnimat.