Cenzúra - zakazovanie a mazanie všetkého čo je proti USA
Re: Cenzúra - zakazovanie a mazanie všetkého čo je proti USA
jackb, co ti na tom slovicku tak vadi ? presstituti boli, su a zial aj budu (ci je to Washingtonska alebo Moskovska strana), v tom ma solo pravdu
myslim, ze to napisal dost jasne => nalepkovanie
Ano, nalepkovanie.
Presstituti sa nikdy nepouzilo na moskovske media
Presstituti sa nikdy nepouzilo na moskovske media
ty o koze ja o voze, nevadi
Si sa pytal co mi vadi. Beardie odpovedal za mna: je to nalepka.
Ktoru pouzivate LEN na zapadnu a prozapadnu tlac.
Na ziadnom zo 40 webov od Smatanu nenajdes RT ako Putinovu presstitutku.
Ktoru pouzivate LEN na zapadnu a prozapadnu tlac.
Na ziadnom zo 40 webov od Smatanu nenajdes RT ako Putinovu presstitutku.
vsak nikoho tym neonalepkoval, len napisal "niektori presstituti", co je na tom zle ?
to mas odkial, ze to pouzivame len proti zapadnej tlaci ?
to mas odkial, ze to pouzivame len proti zapadnej tlaci ?
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ramaya: Nevšimol som si, že by ťa niekto za niečo chcel ukrižovať. To potom môžem napísať s pocitom sebaľútosti, že ma tu chcú ukrižovať fanúšikovia bludwebov za moju kritiku smerujúcu na na nich. A sorry, ale hlavnespravy vo svojom počítači už z vlastnej psychohygieny neotváram, nie som dementný.
K presstitútom - krásnymi a dokonalými príkladmi pre ten výraz sú Rostas, Huďo a Chelemendik, vrátane RT.
K presstitútom - krásnymi a dokonalými príkladmi pre ten výraz sú Rostas, Huďo a Chelemendik, vrátane RT.
Niee, nikoho
Anyway, Vysavac prisiel o YT kanal. Tazky utok Mossadu: najskor KGRR FPV UKF a kniznica v TT, trraz toto...
Anyway, Vysavac prisiel o YT kanal. Tazky utok Mossadu: najskor KGRR FPV UKF a kniznica v TT, trraz toto...
ale no, nekonspirujjackb napísal:Zeby Slobode zacalo vadit ze ju Tibi, Noro a Lubo znasilnuju? Ale Tibi ako kreativec relamky najde sposob ako z toho vytazit
//este na toto ste zabudli
http://medialne.etrend.sk/radia/youtube ... ign=top3_1
-
Solo_Kamen
King
jackb napísal: a ty, kamarat, budes lamentovat ked ta niekto nazve uzitocnym idotom Kremla, ruskym trollom, rusofilom, konspiratorom... toto je to vase svinstvo - nechcete aby vas niekto "nalepkoval", ale vy to robit mozte (a zacali ste s tym)
okrem toho, rozobera sa tu aj Adela, ktore vyjadrilo podporu menej ako 0,5% populacie. takze ta prosim o ako mpodiely na trhu to pises?
No dobre, tak idem zase vysvetlovat čo som napísal. Ak si si všimol, tak obe skupiny ludí som nazval tak, ako sú nazývané opačnou názorovou skupinou.
A prečo do toho pletieš Adelu?
EDIT: premazal som si polku príspevku aby som už nikoho nepoburoval a nenapísal nič, čo sa dá pochopit viac ako jedným spôsobom
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2015, 15:41)
a ty, kamarat, budes lamentovat ked ta niekto nazve uzitocnym idotom... ale... kašlem na tojackb napísal:Niee, nikoho
predsa Tibor skrze Tupky vymyslel, ze odpora Adele je ukazovatelom toho aku ma ZaV podporu. a ta skoncila na hodnote ako menej ako 0,4% populacie. takze ZaV ma zanedbatelny podiel na trhu.
-
Solo_Kamen
King
Je tažké s tebou o niečom argumentovat, pretože hned ako ti niečo vyvrátim, tak začneš útočit zmenou témy ale budiž...jackb napísal:predsa Tibor skrze Tupky vymyslel, ze odpora Adele je ukazovatelom toho aku ma ZaV podporu. a ta skoncila na hodnote ako menej ako 0,4% populacie. takze ZaV ma zanedbatelny podiel na trhu.
nenašiel som zdroj na tvoje tvrdenie o rostasovi ale budem brat ohlad na tvoj nestranný výcuc v úvahu. Bola uverejnená anketa, ktorej sa zúčastnilo cca 25000 ludí, čo je dost velká vzorka na to, aby to malo nejakú výpovednú hodnotu. Samozrejme, že takéto rýchlokvasné ankety internetových mediálnych portálov môžu byť skreslené hlasovaním jedného človeka z viacerých strojov alebo útokom zlého ruského agenta.
Ja osobne si predstavujem pri každej takejto ankete možnú štatistickú odchylku 10-30% (podla množstva ludí ktorí sa zúčastnili prieskumu/ankety). Prieskumy a ankety sa ale robia na ovela menších vzorkách obyvatelstva a nikto sa nevzrušuje nad tým, že tento prieskum mal výpovednú hodnotu 0.05% slovenského národa.
Založím novú tému špeciálne z takouto anketou na hojkovi, a uvidíme, aká velká bude odchylka Týmto sa nestaviam do pozície súhlasu alebo nesúhlasu z nou.
asi mas ban na google a tunajsie vyhladavanie, tak ja ti to sem dam.
post2159151.html#p2159151
https://www.facebook.com/ZEMAVEK/posts/478394172311579
tym, ze si okrem novinarov onalepkoval aj mna si mi vyvratil co? urobit to ja, tak prskas ako najezena macka.
post2159151.html#p2159151
https://www.facebook.com/ZEMAVEK/posts/478394172311579
tym, ze si okrem novinarov onalepkoval aj mna si mi vyvratil co? urobit to ja, tak prskas ako najezena macka.
-
94jakub
Guru wannabe
Nie som štatistik profesionál ale tie vzorky do prieskumov a ankiet sa vyberajú tak aby odzrkadľovali všetky spoločenské vrstvy, názory, vek, či bydlisko, či sa to tak nerobí? Preto tá menšia vzorka môže byť oveľa presnejšia ako nejaká anketa na internete.Solo_Kamen napísal:Prieskumy a ankety sa ale robia na ovela menších vzorkách obyvatelstva a nikto sa nevzrušuje nad tým, že tento prieskum mal výpovednú hodnotu 0.05% slovenského národa.
imho bola skor rec o nadpise samotneho clanku na tupkachjackb napísal:predsa Tibor skrze Tupky vymyslel, ze odpora Adele je ukazovatelom toho aku ma ZaV podporu. a ta skoncila na hodnote ako menej ako 0,4% populacie. takze ZaV ma zanedbatelny podiel na trhu.
jakub, drahy menovec. kedze tu vsetko cenzuruju cenzori z USA tak aj respondetov dodava NSA. oni vedia kto co odpovie, preto sa pytaju len tych spravnych.
bh: 22 750 reprezentuje male okresne mesto. ak su to vobec vsetko unikatne hlasy. ale aj tak to znamena, ze ten pocet ludi nie je tak velky aby kolisal cimkolvek. medialnym trhom, statnym zriadenim alebo clenstvom v medzinarodnych organizaciach.
dva roky stvavej kampane a nalepkovania nepohodlnych sa ukazalo zbytocnych.
bh: 22 750 reprezentuje male okresne mesto. ak su to vobec vsetko unikatne hlasy. ale aj tak to znamena, ze ten pocet ludi nie je tak velky aby kolisal cimkolvek. medialnym trhom, statnym zriadenim alebo clenstvom v medzinarodnych organizaciach.
dva roky stvavej kampane a nalepkovania nepohodlnych sa ukazalo zbytocnych.
preto teda nevidim vyznam v tom, aby sa v mainstreame tieto temy vobec rozoberali, ci ?
ZaV tu mame 2 roky +-nejake mesiace a sa to rozbehlo, zakazat to zo dna na den by bola asi blbost, preto teda hrajme sa na velkych demokratov a provokujme. a to ja som neveril zo zaciatku, ze sa to podari rozbehnut... hej v case ked este nikto nevedel, ze ukrajinska kriza bude tak prehlbena ako je dnes..
urazat a zosmiesnovat tuto alternativu zacal v pociatkoch treti sektor (pseudohumanisti a bratislavki kaviarenski povalaci typu mihaly, weisenbacher, lucny a spol.), nasledne hudo pripomenul termin presstituti a vsetci zacali stekat
to sa potom poniektorym javi tak, ze to ten hudo zacal provokovat, pritom myslim, ze sa to snazil vysvetlit vo vseobecnej rovine... po vzniku dennika N vysli z nor dalsi pravdolaskari, ktori bok po boku postavali pri strngotani v 89.
urazat a zosmiesnovat tuto alternativu zacal v pociatkoch treti sektor (pseudohumanisti a bratislavki kaviarenski povalaci typu mihaly, weisenbacher, lucny a spol.), nasledne hudo pripomenul termin presstituti a vsetci zacali stekat
to mas pravdu. N a Hudo su robia krasny barter. kym sa este poriadne nevedelo kto bude v N, on uz napisal Pohrobkov novembra. ti mu to zase pekne vracaju tym, ze kazdy vie kto je Hudo, Rostas, co je ZaV a SV. trh je spravodlive prostredie: aj negativna reklama, je reklama.
tak ako naskala pocuvanost SV pri Fararikovi a Benkovi, tak teraz naskakuju otvorenia ZaV, a mozno aj predaje, lebo vacsina nevie o co to Adela hovorila.
zaujimava bola reakcia pracovnikov KGRR FPV UKF, kde mal vcera Hudo, po roku, hovorit. pri prvej prilezitosti, ked bol este Krym ukrajinsky, alebo este nebol odreferndovany, im neprisiel ako prorusky zaujata osoba a boli radi, ze je tam niekto kto ma dlhorocnu prax zo zahranicneho spravodajstva statnej televizie.
nedozvedel som sa, kto zrusil besedu tento rok, no obaja pani tvrdili, ze sa o Hudovi v sirsom kontexte dozvedeli az cirkusu, ktory okolo besedy narobil Fararik, ktory sa v reakcii na plagat nestitil urazat doktoranda, ktory Huda pozval pred rokom (A pravdepodone aj teraz) ale aj jeho priatelku, ktora do tej diskusie vstupila. to bolo ovela prizemnejsie ako to co mu, Fararikovi, urobili na SV Hudo a Norbert.
okrem toho sa obaja akademici tesili, ze budu moct oponovat panovi Hudovi v prostredi, kde on nebude mat vacsinu - ako to byva v knizniach a v Babylone, ci na SV.
Informacia o zruseni besedy je 15 dni stara. ZaV na to reagovali az dnes, ked to rozpitvalo sme. Medzi nami, mozno nie vsetci jeho citatelia nevedeli, ze v NR sa uci daka geografia a okrem Polnohospodarskej tam este existije ina univerzita.
tak ako naskala pocuvanost SV pri Fararikovi a Benkovi, tak teraz naskakuju otvorenia ZaV, a mozno aj predaje, lebo vacsina nevie o co to Adela hovorila.
zaujimava bola reakcia pracovnikov KGRR FPV UKF, kde mal vcera Hudo, po roku, hovorit. pri prvej prilezitosti, ked bol este Krym ukrajinsky, alebo este nebol odreferndovany, im neprisiel ako prorusky zaujata osoba a boli radi, ze je tam niekto kto ma dlhorocnu prax zo zahranicneho spravodajstva statnej televizie.
nedozvedel som sa, kto zrusil besedu tento rok, no obaja pani tvrdili, ze sa o Hudovi v sirsom kontexte dozvedeli az cirkusu, ktory okolo besedy narobil Fararik, ktory sa v reakcii na plagat nestitil urazat doktoranda, ktory Huda pozval pred rokom (A pravdepodone aj teraz) ale aj jeho priatelku, ktora do tej diskusie vstupila. to bolo ovela prizemnejsie ako to co mu, Fararikovi, urobili na SV Hudo a Norbert.
okrem toho sa obaja akademici tesili, ze budu moct oponovat panovi Hudovi v prostredi, kde on nebude mat vacsinu - ako to byva v knizniach a v Babylone, ci na SV.
Informacia o zruseni besedy je 15 dni stara. ZaV na to reagovali az dnes, ked to rozpitvalo sme. Medzi nami, mozno nie vsetci jeho citatelia nevedeli, ze v NR sa uci daka geografia a okrem Polnohospodarskej tam este existije ina univerzita.
-
seth82
Darca
Zakladateľ média, v ktorom sú uverejňované také krajné sprostosti ako Chemtrails a dokáže zo seba vypotiť toto http://www.zemavek.sk/articles/view/odk ... ikanofilom nemá čo hľadať na akademickej pôde. Okrem toho, nebol v minulosti sympatizantom náckov? Čo chce takáto osôbka hľadať na univerzite? Netuším, čo sa poniektorí nad tým rozplývajú, veď má dostatočne veľa priestoru na svojom bludwebe, to mu už nestačí? A ten, ktorý ho pozval, bude asi tiež dobrý srandista.
Ano jack, to je uhol pohladu, pozri si na fcb sv obrazok s valcom
Co je na tom zle ? Hudo len okomentoval nejaku metalovu skupinu, ci zle ? To sa nesmie?
Btw uz odblokovali https://m.youtube.com/user/archivSV
Co je na tom zle ? Hudo len okomentoval nejaku metalovu skupinu, ci zle ? To sa nesmie?
Btw uz odblokovali https://m.youtube.com/user/archivSV