Fuu, pravda, to som si nevsimol. Sorry, pri predchadzajucich to locknute nebolo. Teraz je otazka, ci ten lock aj realne plati, alebo je to iba "vyhrazka"aacid napísal: mate s tymto niekto skusenosti? pisu tam ze je to locknute na braziliu.
GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V - vseobecna diskusia
<DX_Version value="2" />
z 2 na 0 (ak nepôjde, tak na 1 ale malo by to byť 0)
skúšal som to robiť ... dal som to z 1 na 0 no nepomohlo to
z 2 na 0 (ak nepôjde, tak na 1 ale malo by to byť 0)
skúšal som to robiť ... dal som to z 1 na 0 no nepomohlo to
-
Kok
Light Professional
Mozte niekto potvrdit kto ste to brali z nuuvem ci to fachci aj u nas ?
-
nitrous123
Light Expert
Hojte, mam taku otazocku je to taka vseobecnejsia otazka ale ide mi hlavne o GTA5. Mam hry na steam-e a na internom HDD uz nemam priestor bol by nejaky problem keby som niektore (aj gta 5 kedze je to velka hra) nainstaloval na externy disk ? Je to WD 7200 otacok, 3,5 palcov ale iba USB 2....viem ze ako disk je dostacujuci ale ci bude dostatocny prenos cez USB (mam v PC aj USB 3 tak ho napojim tam aby z toho USB 2 vytiahlo maximum co dvojka da) Vdaka za radu
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Taká menšia zábavka
Vegas mi tam nahodil nejako malo fps, myslel som že to renderujem na 60tku
Stalo sa vám? Hráte si závod v online a tesne pred cielom : Program GTA V prestal pracovať ...
aj vy máte nejaké zlé textúry na niektorom oblečení?
dasti555 - mne kvoli pamati spadlo raz, predtym biela obrazovka po heists asi 15 min. a este raz tusim nejak to zblblo, obcasa laguje a pod., ale to vsetko az po tom nestastnom update, predtym islo vsetko krasne a plynulo, ziadne pady, asi tyzden, aj ked som prepinal casto do win. (a virtualnu pamat som mal asi 8GB nastavenych, zvysil som na 16 pre istotu)
DropDead - toto neviem, ale tiene stale hnevaju, mam na very high a stale to obcas preblikava, pod okuliarmi to casto vidno - zapol by som aj tie dalsie nastavenia tienov, ale teraz ked to tak divne ide nechcem riskovat, snad dalsi update bude lepsi.
DropDead - toto neviem, ale tiene stale hnevaju, mam na very high a stale to obcas preblikava, pod okuliarmi to casto vidno - zapol by som aj tie dalsie nastavenia tienov, ale teraz ked to tak divne ide nechcem riskovat, snad dalsi update bude lepsi.
Textúry mám na very high a hej niektoré oblečenie má také textúry.
No mne to nepadlo kvôli pamäti ale jednoducho lebo ..
Stalo sa mi to aj keď som prepínal z franklina na trevora.. Od posledného updatu sa mi zdá že padlo 2x .. možno 4 ale tie 2 si isto pamätám.
No mne to nepadlo kvôli pamäti ale jednoducho lebo ..
zmazal som staré save-y, som si chcel dať pauzu, no dnes ma to zase ťahalo, tak moja devětiocasá hipsterská líška už je tam
http://rsg.ms/dd2c4a0
lepšie miesto ako gta online, kde si s inými zaalahakhbarujete nenájdete
http://rsg.ms/dd2c4a0
lepšie miesto ako gta online, kde si s inými zaalahakhbarujete nenájdete
Inak ja som prave sfotil zensku co fajci neviditelnu cigu, ale neviem to najst, uklada sa to aj niekde na disk?
Ahoj,
chcel by som sa spytat - "All In Order Challenge – Complete all Heists in order, including Setups, to receive a $1,000,000 cash bonus" t.j. ked dokoncim vsetky heisty dostanem 1M odmenu ? Neviem ci som to zle pochopil alebo... proste som nic nedostal
chcel by som sa spytat - "All In Order Challenge – Complete all Heists in order, including Setups, to receive a $1,000,000 cash bonus" t.j. ked dokoncim vsetky heisty dostanem 1M odmenu ? Neviem ci som to zle pochopil alebo... proste som nic nedostal
Tak nejake odpovede na otazky, tusim DropDead a druhu som sa pytal ja:
Settings > Notificatoins
- tu sa daju vypnut rozne notifikacie, neviem ci aj vsetky pozvanky
Settings > Gamepad > Alternate handbrake control
- konecne rucna brzda na A-cku!
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2015, 23:44)
Jaro33332 - ano, mal by si dostat, ale musi to byt komplet, si si isty ze si presiel komplet?
BTW co je Mental state, ako to zvysim?
Settings > Notificatoins
- tu sa daju vypnut rozne notifikacie, neviem ci aj vsetky pozvanky
Settings > Gamepad > Alternate handbrake control
- konecne rucna brzda na A-cku!
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2015, 23:44)
Jaro33332 - ano, mal by si dostat, ale musi to byt komplet, si si isty ze si presiel komplet?
BTW co je Mental state, ako to zvysim?
mental state by malo zvýšiť zabitím hráča - ak je to niekto nevinný, tak červenieš a ak nejaký červený, tak sa ti mení myslím ikonka, no stále je biela
Kto je nevinny, chodci alebo online hraci, biele bodky? Myslim ze ak je na niekoho vypisana odmena, tak ho moze zabit, ale koho este aby sa mi to zvysilo?
Ked sme uz pri tom, pri zavodoch mi pise pro-racer tusim a v menu non-licenced a mam len jednu ciarku, pritom jazdim dobre, toto mozem nejako zvysit? Mam vela "prehier", ale aj ked skoncim druhy a je 10 aj 20 hracov, tak sa to berie ako prehra, takze tazko budem mat viac vyhier ako prehier.
Ked sme uz pri tom, pri zavodoch mi pise pro-racer tusim a v menu non-licenced a mam len jednu ciarku, pritom jazdim dobre, toto mozem nejako zvysit? Mam vela "prehier", ale aj ked skoncim druhy a je 10 aj 20 hracov, tak sa to berie ako prehra, takze tazko budem mat viac vyhier ako prehier.
Hladam partiu ludi s ceska a slovenska na gtav online heisty kto to vie aspon trochu hrat najde sa tu niekto???
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Napis sem gta-v-online-heists-t192500.html
napis tvoj ingame nick, pridam si ta.
napis tvoj ingame nick, pridam si ta.
1. najradšej by som si vyselectoval tie pozvánky čo chodia, lebo to je proste spam jak sviňa a serie ma to už...
2. ten respawn v závode ? proste drž F ale bez zmienky, že musíš pri tom stáť
3. asi sa mi nepodarí nájsť ten harley z SP, nemyslím tú franklinovú a ani tie, čo sú cez net zakúpiteľné, myslím takúto
http://gta.wikia.com/Daemon
2. ten respawn v závode ? proste drž F ale bez zmienky, že musíš pri tom stáť
3. asi sa mi nepodarí nájsť ten harley z SP, nemyslím tú franklinovú a ani tie, čo sú cez net zakúpiteľné, myslím takúto
http://gta.wikia.com/Daemon
GTA Online
Spawns during missions involving the Lost.
Also spawns during the Lost Gang Attacks located under the Del Perro Pier.
Also spawns during the day time at Lost MC gang war near RON Alternates Wind Farm.
Can be found being driven randomly when Simeon requests it in his texts.
Skúšal si niečo z toho?
Či pokiaľ sa deje niečo z toho tak sa nedá uložiť?
Spawns during missions involving the Lost.
Also spawns during the Lost Gang Attacks located under the Del Perro Pier.
Also spawns during the day time at Lost MC gang war near RON Alternates Wind Farm.
Can be found being driven randomly when Simeon requests it in his texts.
Skúšal si niečo z toho?
Či pokiaľ sa deje niečo z toho tak sa nedá uložiť?