WordPress - SALIENT - preklad? jazyk?

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
JožoSifka
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

WordPress - SALIENT - preklad? jazyk?

Príspevok od používateľa JožoSifka »

čaute,
rozhodol som sa že idem vyskúšať WordPress, a nainštaloval som si tému SALIENT. Problém nastal v tom že téma je v angličtine. Potreboval by som to v slovenčine. Čo by ste robili vy? Ako by ste to riešili?
V pohode by mohol byť aj nejaký plugin ktorý bude niekde na stránke a bude sa dať prepínať jazyk, stým že primárny bude slovenčina.

Téma:
http://themeforest.net/item/salient-res ... me/4363266
PS: Áno, pozeral som aj Google. Našiel som konkrétne program POEdit, cez ktorý sa to dá poprekladať, ale to je asi nadlho :)
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: WordPress - SALIENT - preklad? jazyk?

Príspevok od používateľa test »

To s temou nema nic spolocne. WP ma jazyky, styly a podobne. To, ze si zvolis styl Salient nema vplyv na jazyk. Musis si len prehodit jazyk na slovencinu.
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: WordPress - SALIENT - preklad? jazyk?

Príspevok od používateľa BX »

JožoSifka napísal:PS: Áno, pozeral som aj Google. Našiel som konkrétne program POEdit, cez ktorý sa to dá poprekladať, ale to je asi nadlho :)
Čo je na dlho? To chceš stlačiť tlačítko a abrakadabra všetky texty sú zrazu preložené? Nie. Témy, ktoré používajú vlastné texty (typicky špecializované témy, ktoré bývajú len v angličtine - a to vyzerá byť aj táto) si musíš preložiť pekne frázu za frázou - ak nenájdeš preklad od nejakej dobrej duše, čo to už urobila a zavesila na internet, prehľadaj support.
Používa sa na to práve ten POEdit.
Napísať odpoveď