GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V - vseobecna diskusia
nemám tušenie, kde sú dané misie; simeon nemá pre mňa robotu ani nikto
ja ani neviem, o čom to je, proste ťa tam vypľuvne a teraz čo, tie isté tuctové blbé misie s ľuďmi, čo bohvie, či joinnú a ako sa správajú ? kde sú coop misie ?
ja ani neviem, o čom to je, proste ťa tam vypľuvne a teraz čo, tie isté tuctové blbé misie s ľuďmi, čo bohvie, či joinnú a ako sa správajú ? kde sú coop misie ?
simeon - potrebujes mu zhanat auta, pozri ci nemas spravu od neho, tam su napisane auta ktore potrebuje, mozno sa to odomkne nejskor, inak ja pre neho misie robim, ale nic mi nedal, dostanem nieco specialne teda ak spravim vsetky misie pre neho?
Inak som level 50 a nic som nedostal, neviete ci sa nieco neodomkne, prip. kde to hladat?
Inak som level 50 a nic som nedostal, neviete ci sa nieco neodomkne, prip. kde to hladat?
Ako sa ovládala helikoptéra v GTA IV? Tiež to bolo takto rovnako alebo to bolo na myške?
Mne sa celkom páči ovládanie myšou ako je v Battlefielde .. ale neviem či sa dá také niečo dosiahnuť aj tu. Na druhej strane ako by som potom sa obzeral / točil kamerou ..
Mne sa celkom páči ovládanie myšou ako je v Battlefielde .. ale neviem či sa dá také niečo dosiahnuť aj tu. Na druhej strane ako by som potom sa obzeral / točil kamerou ..
dasti555 - idealny je gamepad, ja si to bez neho neviem predstavit, s kl. ti nepomozem.
Mam otazku k daily objective, pise sa ze to zistim cez "interaction menu", to je asi dpad dole, ukaze mi to hracov ale nic ine, potom este zvacsi minimapu. Ako teda presne zistim co mam v dany den spravit a co za to dostanem? Su aj bonusy aj spravim 7 v rade alebo podobne?
Mam otazku k daily objective, pise sa ze to zistim cez "interaction menu", to je asi dpad dole, ukaze mi to hracov ale nic ine, potom este zvacsi minimapu. Ako teda presne zistim co mam v dany den spravit a co za to dostanem? Su aj bonusy aj spravim 7 v rade alebo podobne?
lietanie je hrozné...napríklad pri klávesnici sa to nedá, hlavne, keď máš aj strieľať, pretože na klávesnici máš jednu ruku na WSAD a druhú na numerických 4568
Ani na gamepade to nie je idealne, ale rakety sa daju, tie samonavadzacie, ale v aute to je horsie, udrzat jazdu, na to je co-op, 1 zazdi, 1 striela, treba dohodnut, inak sa tazko robia misie, ale niektore take su super, ked kazdy robi co ma.
//autoeditácia príspevku (25 Apr 2015, 16:14)
Sakra, som na minutu mimo a hned ma vyhodi, potom 3 min. nacitava a nic nenajde, tak ma vyhodi do SP, to sa mi dost casto stava, takze sa tu uz nebudem prepinat isty cas...
//autoeditácia príspevku (25 Apr 2015, 16:14)
Sakra, som na minutu mimo a hned ma vyhodi, potom 3 min. nacitava a nic nenajde, tak ma vyhodi do SP, to sa mi dost casto stava, takze sa tu uz nebudem prepinat isty cas...
Veď strieľaš ľavou rukou, palcom, medzerníkom, nie? Keď máš ruku na WSAD, tak máš voľný palec pre medzerník a malíček pre prípadný Ctrl alebo Shift.DropDead napísal:lietanie je hrozné...napríklad pri klávesnici sa to nedá, hlavne, keď máš aj strieľať, pretože na klávesnici máš jednu ruku na WSAD a druhú na numerických 4568
Konecne som nasiel interaction menu a tam Daily objective, je to klavesa M, neviem preco na gamepade toto uzitocne menu nie je.
K tomu otazka, ako podplatim policajta? Vzdy ma zastrelia, je to uloha, podplatit a potom sposobit vybuch.
K tomu otazka, ako podplatim policajta? Vzdy ma zastrelia, je to uloha, podplatit a potom sposobit vybuch.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Určite tam to menu nieje?? Na konzole to bolo keď som podržal na xboxovom ovládače tlačítko back prípade na psku select, a na ps4 touchpad
Podľa toho ako tu každý deň prežívaš tú hru by som povedal ze sto hodín už určite máš, a to si až teraz prišiel na to menu? Sem tam nezaškodí čítať tie veci loading screene, prípadne počas hry čo sa objavuje v ľavom hornom rohu
.. To menu je základ, využívam to stále, jak v MP tak i sp, preto som prekvapený že si to až teraz objavil

Podľa toho ako tu každý deň prežívaš tú hru by som povedal ze sto hodín už určite máš, a to si až teraz prišiel na to menu? Sem tam nezaškodí čítať tie veci loading screene, prípadne počas hry čo sa objavuje v ľavom hornom rohu
Tak ako som mal vediet ze ked podrzim nejake tl. dlhsie, tie veci citam, ale toto som nezaregistroval, samozrejme Interaction menu sa spominalo velmi casto, ale riesil som ine veci tak ma to tak nezaujimalo. Ako vazne taky faker v aute ma specialne tlacidlo a toto nema??
Mozno pri pouzivani klavesnice sa uvedie aj to M, ale ak pouzivam gamepad, nenapise tam ako to aktivovat, chvilu som myslel ze je to to dpad dole, co ukaze hracov v session, napr. toto je IMHO menej dolezite tiez.
Inak odpoved na to co som hladal je tu:
http://www.reddit.com/r/gtaonline/comme ... use_havoc/
Mozno pri pouzivani klavesnice sa uvedie aj to M, ale ak pouzivam gamepad, nenapise tam ako to aktivovat, chvilu som myslel ze je to to dpad dole, co ukaze hracov v session, napr. toto je IMHO menej dolezite tiez.
Inak odpoved na to co som hladal je tu:
http://www.reddit.com/r/gtaonline/comme ... use_havoc/
-
DeJF
Addict
Faker nemá špeciálne tlačítko, keď nemáš v aute vybratu zbraň, a chceš strieľať tak je faker, to mi "špeciálne" nepríde
som práve s franklinom skúšal lietať...tragédia...zatiaľ som vrtulník nemal...asi sa nekeruje tak ako v battlefielde, že ? 
mal som to klasické vrtuľkové lietadlo, skúšal som rôzne layouty, gamepad, klávesnicu a dokonca aj riadenie myšou...chvíľu to šlo a potom som len otočky robil...v SA sa to ešte dalo ukerovať
+ všimli ste si ako sa strašne bicykluje na klávesnici ? keď dáte shift pre "šprint", tak niekedy nechce prestať, aj keď ho pustíte, miliónkrát poklepete...dokonca zastavíte a v okamihu, keď prestanete držať brzdu, tak automaticky začne zase túrovať..
mal som to klasické vrtuľkové lietadlo, skúšal som rôzne layouty, gamepad, klávesnicu a dokonca aj riadenie myšou...chvíľu to šlo a potom som len otočky robil...v SA sa to ešte dalo ukerovať
+ všimli ste si ako sa strašne bicykluje na klávesnici ? keď dáte shift pre "šprint", tak niekedy nechce prestať, aj keď ho pustíte, miliónkrát poklepete...dokonca zastavíte a v okamihu, keď prestanete držať brzdu, tak automaticky začne zase túrovať..
Lietanie mi práveže príde strašne easy aj na klávesnici, lebo ak nastavíš nejaký sklon lietadla (naľavo, napravo), alebo výšku, tak to tak ostane, takže nemusíš riešiť nič také ako rovnováha, a podobne. Práveže je to blbuvzdorné. V starších GTA si musel ťukať jemne do kláves keď si chcel lietadlo vyrovnať, tam to bolo X krát ťažšie. Helikoptéra sa ovláda rovnako ako v starších. 
Bicykel som nepochopil ani ja.
Bicykel som nepochopil ani ja.
-
DeJF
Addict
Na bicykli sa do sprintovania prepína capsom, shiftom sa len prehne dopredu aby nabral trochu rýchlosť
Ani ja dostal som infarkt a dalsich 5 ludi co poznam tiez 
dejf...hej prepína, lenže potom zistíš, že už ti na to tvoje prepínanie kašle a túruje jak blázen a nevieš to zastaviť...
mám pocit, že na gamepade bicykel funguje v poriadku
hensym, ináč nechápem...ak by to bolo jednoduchšie, tak by nezakomponovali tie turbulencie (aj so stiahnutým podvozkom)
mám pocit, že na gamepade bicykel funguje v poriadku
hensym, ináč nechápem...ak by to bolo jednoduchšie, tak by nezakomponovali tie turbulencie (aj so stiahnutým podvozkom)
-
DeJF
Addict
Neviem či robíš niečo zle, ale mne nato nekasle, aj keď to vypneš tak chvíľu mu ešte ta rýchlosť logicky zostane, no HP mu neklesá
ale ono to niekedy ide normálne a niekedy jednoducho túruje aj keď nedržím vôbec nič
Praveze lietanie je oproti starsim GTA parada, neviem ci je to tym, ze som uz starsi, ale ked si spomeniem na stare SA, tam som mal prblem aj tu letecku skolu dokoncit, tuto to bola jedna radost.
Tiez hovorim, a tie turbulencia su skor iba pre efekt a nemam pocit, ze by to stazovali.