I/P: Telefón z ponuky Orange

Predaj, výmena a darovanie tovaru alebo služby...
Murder_Inc
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

I/P: Telefón z ponuky Orange

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

Čaute, mám možnosť si vybrať z Orange nejaké zariadenie pre predĺženie paušálu a momentálne svoj mobil nechcem meniť. Z tohto dôvodu, ak by mal niekto záujem o telefón alebo tablet z ponuky Orange, môžeme sa rozumne dohodnúť. Nechcem brať extrémne drahý telefón ako je Note 4 alebo nová S6, mám len paušál kengura do 25€. Ak by mal niekto záujem o telefón strednej a nižšej triedy a rozumne sa dohodneme - výsledná cena pri osobnom odbere, tak mi môžete napísať sem alebo SS. Samozrejme, keďže je to Orange, tak vytlačím čestné vyhlásenie o možnosti uplatnenia reklamácie, z mojej strany ohľadom reklamácie nie je problém, určití členovia fóra by vedeli potvrdiť moju dôveryhodnosť. Nechcem v žiadnom prípade ani ryžovať na tejto ponuke, preto neberiem vážne ani tie bežné ceny zariadení, ktoré uvádza priamo Orange. Nakoniec teda zdôrazním dve moje podmienky: Rozumná dohoda o výslednej cene a osobný odber.
Naposledy upravil/-a tacosi v 25 apr 2015, 15:33, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: Zmena prefixu
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Re: I/P: Telefón z ponuky Orange

Príspevok od používateľa 1C3 »

Ahoj nemáš nejaky letak z ktorých mobilov sa dá vyberať prosím ťa.?
Murder_Inc
Star
Star

Zdravím ťa, leták jedine priamo z Orange ak si pôjdeš zobrať alebo cez ich stránku si pozri aké majú v ponuke telefóny.
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

Este stale plati, ze pripadnu reklamaciu moze vybavit len povodny majitel telefonu, resp. majitel pausalu?
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Pisal ze spise splnmocnenie kvôli reklamácii
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

1C3 napísal:Pisal ze spise splnmocnenie kvôli reklamácii
Ano, ved prave preto sa pytam, ci Orange este ma tuto praktiku... :)
Murder_Inc
Star
Star

Pokiaľ viem, tak ešte stále majú také praktiky, preto to splnomocnenie a osobný predaj, aby sme to mohli všetko spísať. A keby aj, nie je problém aby som išiel priamo ja do Orange v prípade reklamácie, mam na to nárok
Mijuz
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mijuz »

pri reklamácii čestné vyhlásenie nebude stačiť, všetky splnmocnenia akceptujú len ak sú overené notárom... ;)
Murder_Inc
Star
Star

Mijuz napísal:pri reklamácii čestné vyhlásenie nebude stačiť, všetky splnmocnenia akceptujú len ak sú overené notárom... ;)
Ani to nie je problém :)
Jaccobinho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jaccobinho »

S tým si nelámte hlavu, pri reklamácii by bol problém len ak by sa jednalo o iPhone, pri všetkých ostatných značkách sa dá obísť predajňa, objednáš kuriéra, odošleš priamo do servisu na náklady príjemcu a servis ti ho pošle domov nazad opravený (napríklad ESC). Problém by nastal, len ak by servis rozhodol o vrátení peňazí - k čomu ale v takmer všetkých prípadoch nepríde, nakoľko aj keby servis nevie opraviť telefón, dá ti nový. Jedine ak by si o to výslovne žiadal, čo asi nebudeš, keďže sa bude jednať o akciovú cenu telefónu a majiteľovi by vrátili iba tú.

Čo sa týka tejto ponuky ale - zváž to, ak zoberieš telefón, zaviažeš sa na 24 mesiacov a tým pádom stratíš výhodu 10 percentnej zľavy, keby si sa zaviazal na 15 mesiacov bez telefónu. To znamená že by si za 24 mesiacov teoreticky ušetril 60 eur, keď vezmeš paušál bez telefónu. Tento "doplatok" si teda kľudne môžeš pripočítať k cene, ktorú zaplatíš za telefón. Keď si vezmeš hociktorý lepší telefón z ponuky, zistíš vlastne že keď si k jeho cene prirátaš to, čo neušetríš, tak si vlastne dokonca niečo nad cenami nových telefónov v bazári (bazoš a podobne), s niektorými si dokonca nad úrovňou ceny v serióznych e-shopoch.
Murder_Inc
Star
Star

Áno, tvoja úvaha je správna. V tomto období sa mi ale viac hodia peniaze pokope za predaj telefónu s porovnaním s menšou mesačnou faktúrou za paušál. Zvažujem aj prechod do O2, ale to môžem až v septembri. Keby mal ten Orange aspoň širší sortiment značiek, čo sa týka zariadení, išiel by som do tabletu od Lenova napríklad. Možno si to nakoniec rozmyslím, ak nikto neprejaví záujem.
Jaccobinho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jaccobinho »

Ak ti môžem poradiť, ak ti končí/skončila viazanosť, daj si naozaj tú žiadosť o prechod do O2, ja to tak robím vždy keď mi skončí, oni sa len vtedy uráčia ozvať z retenčného oddelenia a vedia ti dať nejakú slušnú ponuku. Prenos čísla sa zruší a ty nič nezaplatíš. Ja mám takto napríklad Delfín 20 € za 10 € mesačne.
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Maxpayne »

nie vzdy to plati ak necvakas dost v orangi mesacne za pausal,nebudu o teba bojovat
Mijuz
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mijuz »

keď ti môžem ja poradiť, tak si prenes číslo do O2 a potom s5... získaš tak 150e na telefón, čiže 125 za paušál + 150 za prenos, to máš 275e zlavu na telefón... zabiješ akurát 10 precovných dní (5 dní prenos tam a 5 s5...)...
Murder_Inc
Star
Star

Vďaka za rady každopádne.

TO: Mijuz - čakať 10 pracovných sa mi nechce, ja bez telefónu nemôžem byť, nechcem :-D 275€ je super peniaz, keď to dokážeš vydržať. Ja som ale dlhoročným zákazníkom Orange, tak buď zostanem, alebo prejdem do O2 alebo ako spomínal Jaccobinho dám požiadavku na prenesenie čísla a uvidím čo sa bude diať. Podľa mňa im zdrhlo už dosť ľudí do O2 aj tak.

Tieto dohady sú ale OT, takže znovu pripomínam, že moja ponuka je aktuálna, ale neviem dokedy. Môže mi aj o týždeň rupnúť v bedni a zoberiem niečo za 1€ pre rodičov.

-- 01 Jún 2015, 12:37 --
Neaktuálne, prosím lock a vymazať tému
Zamknuté