Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Yogi120
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Príspevok od používateľa Yogi120 »

Však ak to tebe vyhovuje ...
Ono je to kus zložitejšie....skus čo som Ti napísal a uvidíš či rozdiel zbadaš... Ja som ho zbadal pri bežnom používaní a ten rozdiel je pre mňa veľký a netolerovatelný... Ale ako som už písal, každý ma ine požiadavky a je inak náročný...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

no hlavne v mojom pripade nie je moc co riesit, jedina vacsia lumia s full hd je 1520, ktora je este vacsia (neviem ci 6" uz nebude fakt ze moc), skoro nikde ju nedostat a ked hej tak za obludne ceny. zaplatit 3x tolko len aby som mal trochu ostrejsi displej je trochu blbost podla mna.
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Pre mňa je kvalita displeja dost dôležitá ako aj fotoaparátu...
Inak.. Čo konkrétne Ti nesedí na G2? Mne sa ten fón zdal v pohodke aj pri náročnejšom používaní... Pravda je ale, že s custome ROM ..fon šiel svižne a spoľahlivo za každých okolností...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

aj mne isiel svizne a spolahlivo, prvy polrok. potom sa postupne spomaloval a spomaloval... ziadne custom rom nemam ani davat nebudem. tym by som prisiel o zaruku. od telefonu ocakavam ze bude fungovat hned od zakupenia.
aj ten fotak ma dost sklamal, neviem ci je to problemovy kus alebo co, ale opticka stabilizacia vobec nic nerobi, manzelkyn iphone 5 robi lepsie fotky za kazdych podmienok (mozno vonku za dobry podmienok budu g2 fotky lepsie, trosku horsie podmienky a vsetko je zrazu rozmazane).
no a gps je uplne otrasna, ale to podla citania diskusii je to ozaj iba problem konkretneho kusu.

inac je to dobry telefon, ale pre mna je priorita stabilita a sviznost systemu, pretoze mi moze byt jedno kolko ppi ma displej ked obcasne kvoli systemu nie som schopny zdvihnut prichadzajuci hovor.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ono treba občas spraviť obnovenie továrenských nastavení a opäť to ide svižne. Podobne to máš aj s počítačmi, postupne sa zahltia somarinami a treba ich preinštalovať. Na G2 nahratím alternatívnej romky neprídeš o záruku, stále ho vieš dať do pôvodného stavu. GPS je otázka konkrétnej kombinácie romky a kusu.
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Ja to robim tak, že po nainštalovaní a nastavení fonu si spravím kompletnú zalohu v cwm a ak by niečo zablblo, tak spravím obnovu ( max 5 min. času) a fon ide tak ako má a koplet so všetkym nastavenim a apkami.. ....niečo také absolvujem približne raz dva krát za polrok....
Ono každý systém sa da zblbnuť , keď sa používa nerozumne.. Od pc win, cez iOS wp atd...

S tou zárukou je to ako píše brm...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ked o tej zaruke som si cital kadeco, tak som to nechcel riskovat.

kazdy pol rok tovarenske nastavenia, zalohy a obnovy... toto je vec co zrovna ani na wp ani na ios robit netreba. jasne ze kto chce system zblbne, ale beznym pouzivanim nie.

som to uz pisal davnejsie niekde, pre mna je telefon zariadenie ktore ma sluzit mne, nie ja jemu, ja sa s telefonom nechcem hrajkat hodiny aby fungovalo vsetko tak ako chcem, ja chcem telefon rozbalit a pouzivat. a rok po rozbaleni ho pouzivat stale rovnako.

s pocitacmi to tak tiez uz nemam, aspon nie od cias visty. aktualny windows mi bezi uz 2 roky a ziadny problem na nom nemam.
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Vista :-)...... To "bežné používanie" je v nasej debate velmi relatívny pojem, ako tak čítam :-)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Chcem sa opytat ludi, hlavne tych co vlastnili viac smartphonov. Je velmi cititelny rozdiel vo velkosti 5 a 5.5 palcov? Citit ten rozdiel trebars vo vrecku v nohaviciach a podobne? Alebo celkovo ta manipulacia v ruke, nosenie pri sebe atd. Skuste dat nejake realne postrehy, ty, ktory ste mali telefony medzi 5 a 5.5 palcov.
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Nie je vsetko o palcoch displeja, ale aj o celkovej konštrukcií mobilu...mne je 5.5 akurat..menší by som asi nechel:-)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

To si uvedomujem, ale tak vseobecne sa mozte vyjadrit.
Yogi120
Light Professional
Light Professional

No aj vseobecne je to tak... rozdiel je mat 5 palcov napr. pri nejakej z1 a 5.5 pri napr G3 .mne osobne sa lepsie drží a ovlada G3 ako Z1 s 5 palcovym displejom
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Obehal som si vcera nejake obchody, mne osobne iphone 6plus pride strasny co sa tyka dizajnu...je strasne dlhy. Typek v obchode mi dal do ruky nejaky samsung, myslim ze note..mal 5.7 a neprislo mi to az take katastrofalne...v pohode som to dal aj do vrecka. No mna zaujimaju vseobecne postrehy, ci Vam velky telefon nevadi...teraz som majitelom Sony Ericssonu j108i...takze keby som si kupil 5.5, bol by to riadny skok :D No ked som si porovnal side by side 5 a 5.5 tak nejaky extra rozdiel nebol...no pol centimetra moze byt ta hranica, medzi niecim co budem nosit v ruke, alebo vo vrecku...to neviem, chcem to pocut od niekoho kto ma skusenosti.
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

Osobne by som viac ako 5" uz nechcel. Skusil som g3, z3 atd ale bolo to uz pre mna moc. Neustale prehmatavanie, displej som taktiez cely neobsiahol jednou rukou. Musel som pouzit druhu ruku aby som zdvihol hovor. Vela zalezi ale aj na ergonomii. Momentalne mam one m8 a drzi sa mi zatial najlepsie spomedzi vsetkych xperii, lg, sony.
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kzS^ »

zdravim,rozmyslam nad kupou noveho mobilu len sa neviem rozhodnut ktory zobrat k pausalu samsung s4 mini za 98e alebo lenovo s90 za 125e
mobil len na bezne pouzivanie volanie,net a sem tam foto dik :)
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

mal som 4,7'', 5'' a zase 4.7''. az kym som nezistil ze mi je to na ... a presiel som na 4''(iP5). proste telefon sa musi dat ovladat 1 rukou, co je mozne aj nad 4 ale neni to take pohodlne .. neskutocne vela krat mi 4.7'' htc one koli tomu drblo na zem
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

No osbne sa rozhodujem medzi 5 a 5.5...kedze to chcem pouzivat aj ako navigaciu v aute a podobne. Zaujima ma ci je takz rozdiel v polke palca, ci je to tak strasne citit. Trebars sa bavme o Huawei G7, alebo nejakom Xiaomi Mi3 alebo MI4
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

lubo: Samozrejme, ze je to citit. Ci je to pre teba tolerovatelne, si uz musis posudit sam. http://www.phonearena.com/phones/size#/ ... /8896,8777
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Používa tu niekto Lenovo A536? Ak hej SS a tak. :) Ď.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Má tu niekto z vás Sony Z1 Compact ? Ak áno ako ste s ním spokojný ? Rozhodujem sa medzi G2 a Z1 Compact. G2 32GB je momentálne nedostupná, tak premýšľam aj nad Compactom. Poprípade je aj niečo v podobnej cenovke čo by stálo za rozmyslenie ?
Napísať odpoveď