WC vs bidet
WC vs bidet
Urcite uz kopa z vas videla bidet niekde v televizii, popripade v lepsom hoteli alebo niekde v casopise. Ma niekto realnu skusenost s bidetom? Co bolo pre vas pohodlnejsie? Pamatam si, ze kamarat si ho nevedel vynachvalit. Ja som skor zastancom klasickeho WC.
Re: WC vs bidet
Ale bidet nieje nahrada WC misi.
To tam nemozem ludovo povedane nalozit? Sluzi teda len na umytie?
jop, bidet je len na umyvanie
nema dostatocne velku dieru na vedviesco
nema dostatocne velku dieru na vedviesco
Nie nemozes
, na spodku je bodobne sitko ako na umyvadle.
bidet je nahrada toaletneho papiera 
klasicky bidet ako samostatna jednotka mi pride extremne neprakticky, ale ked som bol v japonsku tam si kazda toaleta mala bidet zabudovany, co bolo fakt super. v byte kde som byval mal normalne zachod taky jednoduchy ovladaci panel kde si si vedel vytukat pozadovany rezim ci intenzitu... je to 100x pohodlnejsie a praktickejsie nez si papierom rit utierat.
aj som rozmyslal nad tym ze si taky zachod kupit domov, problem vidim v tom ze si na to clovek zvykne a potom kdekolvek inde ta to bude otravovat ze to nemas. ale proste v japonsku to ma asi kazdy zachod...
klasicky bidet ako samostatna jednotka mi pride extremne neprakticky, ale ked som bol v japonsku tam si kazda toaleta mala bidet zabudovany, co bolo fakt super. v byte kde som byval mal normalne zachod taky jednoduchy ovladaci panel kde si si vedel vytukat pozadovany rezim ci intenzitu... je to 100x pohodlnejsie a praktickejsie nez si papierom rit utierat.
aj som rozmyslal nad tym ze si taky zachod kupit domov, problem vidim v tom ze si na to clovek zvykne a potom kdekolvek inde ta to bude otravovat ze to nemas. ale proste v japonsku to ma asi kazdy zachod...
Pockaj pockaj. Mozes troska opisat ten proces umyvania zadku?
Lebo fakt si to neviem zivo predstavit.
normalne spravis co potrebujes na zachode, zmacknes tlacidlo a taka mala tryska sa vystrci a zacne ti striekat na zadok.
tu je obrazok:
http://en.wikipedia.org/wiki/Toilets_in ... tBidet.jpg
tu je obrazok:
http://en.wikipedia.org/wiki/Toilets_in ... tBidet.jpg
alternatívne riešenie je mať klasické WC a vedľa na stene malú spršku
dik za temu. predstava nalozeneho bidetu ma rozosmiala
na strednej sme to mali ale nikdy som sa to neodvazil pouzit.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam ale otazku... Funguje to tak, ze ti co vycisti prdel tym ze ju oplachne vodou, ze? Takze potom aj tak musis pouzit toaletak aby si sa vysusil, ci si davas gate na mokru prdel? Lebo takto ti to moc toaletaku teda neusetri. Ci to ma aj fen? 
pokial ti ide o setrenie toaletaku, tak mozes na osusenie pouzivat uterak, aj ruky ked si umyjes si utieras do uteraku a nie do papierovych servitok.
do bidetu nalozit to by si bol iny gadzo v meste 
urcite je to dobra vec ked idem na velku vzdy si radcej kakac umyjem na mokro, keby sa postastil domcek dam si ho spravit
urcite je to dobra vec ked idem na velku vzdy si radcej kakac umyjem na mokro, keby sa postastil domcek dam si ho spravit
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Lenze aj utieranie ruk do utierok je hygienickejsie ako do uteraku, toboz pouzivat susic ("fen").
Omg, sak tie uteraky aj per....doma ten uterak nepouziva 20 ludi....
Ked sa osprchujes tak sa utieras do coho? aby to bolo hygienicke?
Ked sa osprchujes tak sa utieras do coho? aby to bolo hygienicke?
Ešte môžes nechať vyschnúť na vzduchu 
No ja ti neviem, ale tak ja niekedy celkom hodne hajzláku miniem, kým utrem do čista. Teda určite viac, ako keby som umytý zadok len osušil od vody. Či ty raz šuchneš jedným ústrižkom papiera a dáš na seba trencle? To potom svrbí riť, keď zle utreš, či? A keď dávaš do prania, tak všade škrtátkaMichaelo napísal:Ja mam ale otazku... Funguje to tak, ze ti co vycisti prdel tym ze ju oplachne vodou, ze? Takze potom aj tak musis pouzit toaletak aby si sa vysusil, ci si davas gate na mokru prdel? Lebo takto ti to moc toaletaku teda neusetri. Ci to ma aj fen?
fakt zabavna tema dalsi tu toci o fenovani zadku..
michaelo ved po umyti ususis kuskom toaletaku alebo jak uz spominal beardie
michaelo ved po umyti ususis kuskom toaletaku alebo jak uz spominal beardie
aj tu v Taliansku to je vsade... o tom ci to pouzivam alebo nie, si necham pre seba