čoskoro maturujem a ak sa nič nepokazí tak od nového školského roka sa chystám na TUKE. Ak sa podarí, tak budem na intráku a rád by som sa informoval u skúsenejších aká práca sa dá v KE robiť popri štúdiu. Samozrejme tak, aby som zvládal aj prácu aj štúdium(FEI inf), nie nejaké nočné a ráno dospávať na prednáške
Práca popri štúdiu KE
Práca popri štúdiu KE
Zdravím
čoskoro maturujem a ak sa nič nepokazí tak od nového školského roka sa chystám na TUKE. Ak sa podarí, tak budem na intráku a rád by som sa informoval u skúsenejších aká práca sa dá v KE robiť popri štúdiu. Samozrejme tak, aby som zvládal aj prácu aj štúdium(FEI inf), nie nejaké nočné a ráno dospávať na prednáške
. Dosť som počul o T-systems, možno ak by niekto vedel povedať čo tam treba vedieť robiť. Mám aj nejaké základy v programovaní a teoreticky by som cez prázdniny mohol popracovať na niečom, čo by sa oplatilo. Samozrejme ak ste v nejakej firme robili, zaujímalo by ma aké boli podmienky. Hlavne kolektív ľudí, či nie sú kladené veľké tlaky na zamestnanca, popr. finančné ohodnotenie a či sa tam dá získať seriózna prax.
Re: Práca popri štúdiu KE
Mam kamarata co sa zamestnal este pred FEIkou v T systems... pracoval tam cele studium... zase neviem co od cloveka chcu, ale co si ho pamatam z gympla, bol velice sikovny v matike...
Nevie niekto aké sú tam zmeny a či prvák tam stíha pracovať? Je tam nejaký fixný čas, ktorý si človek musí odrobiť?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
no studovat by si musel externe, tzn by si mal skolu v piatok a v sobotu cca. v tomto sa ti zamestnavatel vie prisposobit (T-Systems)rexino napísal:Nevie niekto aké sú tam zmeny a či prvák tam stíha pracovať? Je tam nejaký fixný čas, ktorý si človek musí odrobiť?
btw, http://www.t-systems.sk/kariera/-tudenti/654356
da sa aj popri studiu na part-time v Tcku, prisposobis si rozvrh. Ale ako prvak si nemyslim, ze sa bude dat. Od druheho rocnika si tam robis rozvrh sam, takze si vies spravit taky, aby si zosuladil skolu s pracou.
Prvý rok až dva pekne studuj, potom uvazuj o práci. Zatiaľ môžeš sem tam chodiť vykladať tovar do tesca.
-
mirak2
Hardcore addict
chcel som napisat nieco podobne ako tutok kolega...
-
harrison314
Hardcore addict
najskor si zisti, ci budes pracu popri studiu stihat. Vyska nie je stredna skola.
-
Fabo
Hardcore addict
Mozno skor skus okolo studia prilezitostne freelancing, weby a tak cojaviemco.
-
guess.whoo
Redeemer
urcite sa nezadrb hned na nejaky full time..trosku si uzi skolu aspon dva roky a potom zacni
to je pravda praca popri strednej skole sa stihat nedaharrison314 napísal:najskor si zisti, ci budes pracu popri studiu stihat. Vyska nie je stredna skola.
Robit sa da sa pocas skoly, nebudes prvy ani posledny... ale zabudni na sukromny zivot...