World of Tanks
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: World of Tanks
Chcem sa zacat hrat nejaku hru a toto ma zaujalo
.. Viete mi poradit nejake prve tutorialy ako zacat? Neznasam ked nieco zacinam hrat a som v tom lama
.. pripadne ma hra nejaky in-game tutorial? Zatial mi to len stahuje, celkom pomaly :-/
Odporúčam radšej War Thunder ak chceš niečo realistickejšie. WoT som sa nahral až-až, ale War Thunder tú hru pre mňa pochoval.
-
Sarger
Guru wannabe
kukiak základný tutoriál máš v hre. Ten vysvetlí čo a ako, na youtube je toho dosť.. nemal by si mať problém niečo nájsť a keby dačo pomôžem. Z cez/sk youtuberov je v pohode akcido a ten mal ak ma pamäť neklame aj tutoriály.
Dnes vyšiel nový patch tak aj preto ti to sťahuje pomalšie.
Ak ťa zaujalo niečo takéto, momentálne sa pomaly do uzavretej bety dostáva Armored Warfare. Téma o nej na hojku je vytvorená tiež.
Muffi: WT vraj kazia každým patchom čo som počul a neriešia zásadné problémy.
Dnes vyšiel nový patch tak aj preto ti to sťahuje pomalšie.
Ak ťa zaujalo niečo takéto, momentálne sa pomaly do uzavretej bety dostáva Armored Warfare. Téma o nej na hojku je vytvorená tiež.
Muffi: WT vraj kazia každým patchom čo som počul a neriešia zásadné problémy.
No je tam čo dolaďovať, ale nie je tam žiaden spoting pokiaľ nehrám arkádu a to mi na WoT najviac vadilo.Proste sa treba normálne dívať a žiaden neviditeľný nepriateľ neexistuje. WoT bola super zábava a držala ma dosť dlho, ale WT mi sadne viac.
Ak by v wot nebol ten neskutocne hrozny spoting system tak to je perfektna hra
neskutocne ma dokaze nastvat neviditelny tank ktory ma prave zabil.
Mal by som otázku. Začal som asi týždeň dozadu hrať túto hru a všimol som si, že zopár hráčov má na tank Churchill III na 5. stupni. Ja mám na tom 5. stupni Churchill I. Vie mi niekto poradiť, ako získať Churchill III na tom 5. stupni?
-
Sarger
Guru wannabe
Je to prémiové vozidlo. Dá sa kúpiť za goldy alebo v premium shope. 
Podotýkam je to britský tank v ruských farbách. Takže ak by si ho vzal pozor na posádku. Tančík je to celkom dobrý.
Podotýkam je to britský tank v ruských farbách. Takže ak by si ho vzal pozor na posádku. Tančík je to celkom dobrý.
Vďaka za info. To už našetrím teda EXP na Churchill VII alebo Churchill GC.
-
Sarger
Guru wannabe
Np, Churchill GC sa vyhni.. zlé TD, zbytočne by si trpel. Skôr pokračuj v heavy lajne a môžem ti odporúčiť medka. Od T4-5-6 je to zábavné/OP (samozrejme v top).
dostali sa mi do ruk nejake "PROMO CODE" na World of Tanks.. kedze to nehrajem tak posuvam dalej..
p.s. : neviem co ten kod obsahuje
kody boli urcite platne, zotrel som ich z kuponu par minut predtym ako som ich sem dal..
p.s. : neviem co ten kod obsahuje
BONUS CODE FOR EXISTING PLAYERS:
To redeem your bonus code, please follow the steps below:
Go to https://worldoftanks.com/
Login to your account.
Click on the user name in the top right corner.
Click “Activate Bonus Code” from the drop-down menu and submit the code.
Run the game. Enjoy!
VB5W3-FFRXY-8CDN5-2K5BT-TPM62
VB5WM-NVVBG-B5C7X-5X6NG-HCUCY
//VB5WF-4AGKW-KSSTK-VSB9S-3555W
kody boli urcite platne, zotrel som ich z kuponu par minut predtym ako som ich sem dal..
-
Sarger
Guru wannabe
Neplatné kódy, ale vďaka za ochotu. 
//alebo si ich niekto aktivoval a nenapísal nič. Aj to je možné.
//alebo si ich niekto aktivoval a nenapísal nič. Aj to je možné.
Mám otázku ohľadom serveru WOTSTORE.COM.
Kupoval už niekto odtiaľ gold do WOT? Nie je to nejaký phishing/scam alebo iný ťahač peňazí z vreciek?
Lebo napríklad 10.000 gold tam stojí cca 13€ a to je nenormálna cena oproti official store...
Vopred díky za akúkoľvek referenciu.
Kupoval už niekto odtiaľ gold do WOT? Nie je to nejaký phishing/scam alebo iný ťahač peňazí z vreciek?
Lebo napríklad 10.000 gold tam stojí cca 13€ a to je nenormálna cena oproti official store...
Vopred díky za akúkoľvek referenciu.
-
Sarger
Guru wannabe
Neodporúčam, podobná aféra tu bola pred pár rokmi. Následne banovali acc, blokovali karty a v najlepšom prípade si musel zaplatiť plnú sumu.
Sargr: Au
Tak dávam radšej ruky preč.
i3 350m
8gb ram
gt 325m
pojde to dobre alebo budem plakať na 30fps?
hraje to vôbec niekto ?
alebo su tam postihnuté deti ktoré su afk?
8gb ram
gt 325m
pojde to dobre alebo budem plakať na 30fps?
hraje to vôbec niekto ?
alebo su tam postihnuté deti ktoré su afk?
jedna z najhranejsich mutliplayerovych hier ci je hrana? no neviem ti to takto povedat
a ja to hram na horsom ntbk a ide to v pohode, treba si to len dobre nastavit vo video nastaveniach no na hre to nic neubera...
a ja to hram na horsom ntbk a ide to v pohode, treba si to len dobre nastavit vo video nastaveniach no na hre to nic neubera...
No ja som začal teraz keď vyšlo na PS4, máme nejaké exkluzívne mapy a prémiové tanky, vyzerá to dobre, ale chcem to porovnať trošku s WarThunderom pri ktorom som mal ku koncu už nervy.
Grafika mi viac sadne na WoT, na PS-ku je to vážne pekné a krajšie ako WT.
Hrateľnosť je oveľa zábavnejšia na WoT ako na WT, ktorý svojou realistickosťou aj na arkádovom móde, prináša miestami raidnu frustráciu.
10x trafiť tank a udeliť 0% damage s rovnakým tierom nebolo nič výnimočné. Na WT je pecková grafika/mechanika poškodenia.
Spoting/scauting vo WoT je úplne skvelý.
Mapy vo WoT sú možno porovnateľne veľké ale rozhodne lepšie navrhnuté ako vo WT.
WoT mi zase príde oveľa väčšmi náročný na peniaze, skutočne tie ceny sú miestami premrštené a majú výtečnú mechaniku ako ich pýtať.
Jop a na WoT sa mi nepáči, že je tu príliš veľa všelijakých prototypov.
Celkove WoT určite ale lepšie.
Grafika mi viac sadne na WoT, na PS-ku je to vážne pekné a krajšie ako WT.
Hrateľnosť je oveľa zábavnejšia na WoT ako na WT, ktorý svojou realistickosťou aj na arkádovom móde, prináša miestami raidnu frustráciu.
10x trafiť tank a udeliť 0% damage s rovnakým tierom nebolo nič výnimočné. Na WT je pecková grafika/mechanika poškodenia.
Spoting/scauting vo WoT je úplne skvelý.
Mapy vo WoT sú možno porovnateľne veľké ale rozhodne lepšie navrhnuté ako vo WT.
WoT mi zase príde oveľa väčšmi náročný na peniaze, skutočne tie ceny sú miestami premrštené a majú výtečnú mechaniku ako ich pýtať.
Jop a na WoT sa mi nepáči, že je tu príliš veľa všelijakých prototypov.
Celkove WoT určite ale lepšie.
Ja som zas naopak zacal s WoT a skoncil pri WT so slovami ako som mohol doteraz hrat taketo h*vno ako je WoT. Pri WoT som stracal nervy ovela skor, ci uz kvoli matchmakingom, alebo ked sa cely tim nasackoval na jedno miesto a spotli ich atd....
ono wot a wt aj ked je to o tankoch su pre mna odlisne hry prave v systeme spottingu, penetracie a celkoveho chovania sa tanku, wt je nieco ako realisticky simulator a wotko je arkadovka ako keby...
hlavny rozdiel vo wot a wt vidim vo veku hracov, wot mi pride ze hraju deti, ktore logicky nerozmyslaju aku mapu hraju, aky tank maju, akych spoluhracov a protihracov, rozbehnut sa a strielat bezhlavo bez nejakej ako takej strategie.. vo wt sa s tymto da pracovat lepsie, teda aspon ja som mal ten pocit...
hlavny rozdiel vo wot a wt vidim vo veku hracov, wot mi pride ze hraju deti, ktore logicky nerozmyslaju aku mapu hraju, aky tank maju, akych spoluhracov a protihracov, rozbehnut sa a strielat bezhlavo bez nejakej ako takej strategie.. vo wt sa s tymto da pracovat lepsie, teda aspon ja som mal ten pocit...
-
Sarger
Guru wannabe
Radšej skúste Armored Warfare. Väčšina ľudí čo mala dosť Wot šla sem.