OnePlus One
Re: OnePlus One
kúpil by som si 1+1 aj miliónkrát (užívateľ iphonov a pred 1+1 ešte galaxy note3)
ináč
https://www.facebook.com/oneplusofficia ... =1&theater
ináč
https://www.facebook.com/oneplusofficia ... =1&theater
No ja osobne, ako som tu uz pisal, by som zas tak presvedceny nebol ze si ho na 100% kupim. Mobil je fajn, ma svoje muchy, ale top urcite nie je, minimalne nie tak ako sa vsade od predstavitelov OPO dozvedame ze je to super naj zariadenie.
-
->slavo<-
Addict
Lol ty o čom točíš? keby si ho chcel tak si ho kúpiš stačilo len trošku aktivity pri zhanani pozvanky.... aké chyby? Mam ho už snáď viac ako pol roka v chrome prehliadači mam 98 otvorenych stranok a surfujem uplne hladko bez najmenšieho seku , žiadna opakujem žiadna aplikacia nemala problém ktoru som do toho pristroja nainštaloval .Sms hovory,hudba,hry všetko ide na jedničku .Masaker napísal:Strašne som sa naň tešil A čakal som ako nevesta na ženícha. .. lebo som potreboval Dobrý mobil na prácu, stabilný A hlavne bezchybovy (nič také že mi nejde zdvihnúť, mrznutie atď. ) nedočkal som sa, kúpil som si iphone A bohužiaľ musím povedať že som urobil asi dobre ako tak čítam. Má slabú výdrž baterky ale funguje. Škoda toho meškania 1+1 A ako čítam tak aj chýb. Kúpili by ste si ho znova?
Telefon fičí jak od prvého dna stále rovnako dobre aj po pol roku , vydrž batérie 1-3 dni záleži čo nanom robim . AKo je fakt že jedine čo mi vadí je viditelnost displeja na slnku ten IPS displej nie je dokonaly, ale po všetkych ostatnych strankach je vo všetkom super hlavne cena je super rozmery su super materialove spracovanie atd.. . Ja fungujem na kit-kate CM11s a som max spokojny. a Menit nebudem hodne dlho .Teraz čakam na verdikt komunity na CM12s v porovnani z CM11s inač nemam dovod menit romku , hodne ludi hovori, ze je lepšia klasická CM12 ako sko . Oxygen mi nevyhovuje chybaju mi tam možnosti CM
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ale tak ved ho nechaj. na iPhone nabija baterku kazdych 8 hodin ale je to super telefon 
Poslednou dobou mi nejak rýchlo mizne baterka. Okolo 7.00 som mal 70% a teraz 8.40 a mam 30% o.O
COS12 (cm12s) (flashnuty cez zip) ale už mi to robilo aj na 4.4.4.
Nejaká rada? Poprípade ako sa vola ta apka co ukazuje co koľko zere baterky?
COS12 (cm12s) (flashnuty cez zip) ale už mi to robilo aj na 4.4.4.
Nejaká rada? Poprípade ako sa vola ta apka co ukazuje co koľko zere baterky?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
a v nastaveniach to nemas priamo?
Mam ale nejak žeby som zistil co to spôsobuje..
No horsiu vydrz som si vsimol postupne s updatmi, najlepsie to bolo na zaciatku s prvou verziou. Sice ma prenesie cez den, ale nabijaniu vecer sa nevyhnem.
Inak som si s prichodom CM12S 5.0.1 vsimol dost neprijemny bug - vypadavajuce mobilne data. Pri signale sa zobrazi "!". Vypnut - zapnut data nepomoze, treba bud restartovat telefon alebo zapnut vypnut airplane mod.
Inak som si s prichodom CM12S 5.0.1 vsimol dost neprijemny bug - vypadavajuce mobilne data. Pri signale sa zobrazi "!". Vypnut - zapnut data nepomoze, treba bud restartovat telefon alebo zapnut vypnut airplane mod.
Na tú baterku skús zatial toto : http://www.reddit.com/r/oneplus/comment ... o_get_11s/
Ten problém s mobilnými dátami mám aj ja, ale robilo mi to aj na 11s, momentálne som na 12s.
Dnes akurát vyšiel nový franco kernel, ktorý som používal aj predtým, no prestal som ho používať po prechode na 12S lebo vraj ešte nebol kompatibilný.
Ten problém s mobilnými dátami mám aj ja, ale robilo mi to aj na 11s, momentálne som na 12s.
Dnes akurát vyšiel nový franco kernel, ktorý som používal aj predtým, no prestal som ho používať po prechode na 12S lebo vraj ešte nebol kompatibilný.
Ten návod z redditu som použil aj na 11s a nepomáhalo.
No skratka 1+1 a funkcia telefonovania/dat 100%tna urcite nie je, a ani 12S tomu nepomohol...skoda. Som tak trochu zvedavy co predstavia v pondelok, ako dlho na to budu lakat ludi a kedy sa to realne dostane do predaja...
devzy, vďaka za návod, síce mám 11s ale aj tak som to použil...mimochodom už dva mesiace, či koľko "zdržujem" tú aktualizáciu XNPH05Q...to je tá, čo nie je veľmi dobrá, že ? teraz mám XNPH44S
robil som to isté, ostal som na 44S, ja som mal problém že mi ten OTA update vobec nefungoval, ale v podstate mi to ani nevadilo, kedže na 05Q som nepočul práve najlepšie ohlasy.
Išiel som takto XNPH44S -> CM12 nightly -> a momentálne som na CM12S
Práve nedávno vyšlo CM12.1 nightly, tak rozmýšlam že skúsim, ale asi nie.
Vyskúšal som aj OxygenOS, ale nevidím dôvod prečo prechádzať z CM na OxygenOS, dosť základných funkcií tam chýba a celkom stále nechápem načo vlastne vypustili takú zabugovanú romku.
//autoeditácia príspevku (19 Apr 2015, 11:41)
developer options -> tam zapni "agresive Wi-Fi to mobile handover"
Išiel som takto XNPH44S -> CM12 nightly -> a momentálne som na CM12S
Práve nedávno vyšlo CM12.1 nightly, tak rozmýšlam že skúsim, ale asi nie.
Vyskúšal som aj OxygenOS, ale nevidím dôvod prečo prechádzať z CM na OxygenOS, dosť základných funkcií tam chýba a celkom stále nechápem načo vlastne vypustili takú zabugovanú romku.
//autoeditácia príspevku (19 Apr 2015, 11:41)
Skús toto, mne to pomohlo.STomko napísal:No horsiu vydrz som si vsimol postupne s updatmi, najlepsie to bolo na zaciatku s prvou verziou. Sice ma prenesie cez den, ale nabijaniu vecer sa nevyhnem.
developer options -> tam zapni "agresive Wi-Fi to mobile handover"
No nepomohlo to. Dnes rano to iste. A tak uz si zvykam ze takmer denne musim aspon raz zapnut vypnut airplane mod... :-/
Trošku staršia informácia. Minimálne pred pol rokom sa o tom už vedelo že sa rozpadli.
jo, vedel som, že to vyzerá nejako divne ale nevedel som, že to už je oficiálne, že koniec...
u mňa...no neviem neviem, sám som 1+1 chcel práve kvôli tomu, že defaultne má CM, lebo ja nemám záujem robiť root a babrať sa s romkami
u mňa...no neviem neviem, sám som 1+1 chcel práve kvôli tomu, že defaultne má CM, lebo ja nemám záujem robiť root a babrať sa s romkami
Dnes ma moj kusok nastrasil... kecal som cez skype. Zrazu zamrzol, vypol sa... ne a ne ho zapnut... asi az po piatich minutach ozil... :O
Vedeli by ste mi objektívne zhrnúť, či sa OnePlus One oplatí ešte aj dnes kupovať ako nový alebo už existujú na trhu aj lepšie čínske zariadenia, čo sa týka pomeru cena/výkon?