Spotify Premium problém

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
fanter
Light Star
Light Star

Spotify Premium problém

Príspevok od používateľa fanter »

Zdravím Vás,
Chcem sa spýtať, vyberal som z jedného účtu všetky peniaze, lebo som si ich presúval na druhý a zostalo mi na tom prvom cca 2 eurá.
Chcel som si aktivovať Spotify Premium ktoré stojí 7 eur. Zabudol som na to že tam mám len 2 eurá ale transakcia prebehla... Došiel mi normálne mail že Spotify Premium bolo zakúpené za 7 eur a z účtu mi bolo odpísané 1,80 eur (ešte 20 centov zostalo) ...
Chcem sa spýtať ako je toto vôbec možné ? Môže mi Apple ešte časom odpísať peniaze ? Lebo to si myslím že už právne je toto mimo zákona...
Ďakujem za pomoc.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Spotify Premium problém

Príspevok od používateľa brm »

Asi o týždeň Ti napíšu, že bol problém s úhradou a aby si opätovne zaplatil, pretože Ti zrušia Premium. Tie peniaze si iba rezervovali, ale nakoniec si ich podľa mňa nestiahnu a vrátia ich. To je môj názor.

Spotify nestojí 5,99? A čo má Apple spoločné so Spotify?

:)
fanter
Light Star
Light Star

Ospravedlňujem sa, nie 7 ale ako píšeš 6. Nebol som si istý. Ak klikneš priamo v aplikácii ze account, ukáže ze mas free. Následne ked klikneš objaví sa ti priloženie odtlačku prsta a transakciu potvrdis (ktorá prejde cez Apple store) alebo iTunes.
Takze to ma udivuje ze si zobrali z 2 EUR len 1,80 EUR cize mi 20 centov este zostalo a nemôžu si podla mna právne len tak bez vyzvania strhnúť peniaze.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

"Ak klikneš priamo v aplikácii ze account, ukáže ze mas free. Následne ked klikneš objaví sa ti priloženie odtlačku prsta a transakciu potvrdis (ktorá prejde cez Apple store) alebo iTunes. "
Si si istý, že píšeš do správnej témy? Spotify nemá nič s Applom ani s iTunes. Aktivoval si si premium učet na Spotify alebo na iTunes?
fanter
Light Star
Light Star

Dokonca 8 eur...
Prílohy
549302_10204917996162484_1498525582503155113_n.jpg
BudGet
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BudGet »

Mikrotranzakcie idú cez App Store, takže Apple s tým niečo spoločné má :roll:
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

ale veď za Spotifiy vieš platiť aj kartou a teda nechať si sťahovať peniaze z bankového účtu. Na čo to platiť cez App store, keď navyše je to aj drahšie ako pozerám. Na androide aj na WP mám Spotify za 5,99€.
fanter
Light Star
Light Star

Veď dobre, dá sa cez internet... Automaticky cez aplikáciu máš jedinú možnosť a to cez tento iTunes... Teraz mi stiahli 1,80€ a nejde mi o smiešnych 8€ ale o princíp... Takže im určite napíšem, že ak jedna transakcia prebehla a NEUPOZORNILI ma že nemám dostatok penazí na účte, tak buď nech stornujú platbu alebo to riešia inym spôsobom. To inými slovami že ťuknem na niečo čo stojí 1000 € a keď ich na karte po čase budem mať mi budu strhávať 1000 eur ? To je predsa choré.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

nemáš náhodou kreditnú kartu ? že sa karta dostala do mínusu 6,79€, ja nakupujem takto cez kartu a na konci mesiaca sa mi potom strhne sadlo na karte. Je možné, že tebe sa to strháva hneď po transakcií, ale karta sama o sebe môže mať ešte nejakú rezervu, čiže zvyšok je možno na karte a strhne sa neskôr. Prekontroluj si to cez IB.
fanter
Light Star
Light Star

Pozeral som si a hovorím zostalo mi na účte este nejakých 0.80€ v pluse. Preto ma zaujíma a chcem si to dať preveriť aj z právneho hľadiska, ze ked transakcia za položku prebehla bez výzvy ze nemam dostatok peňazí pre vykonanie platby, ci si môžu následne spraviť nejakú mnou nepotvrdenú ďalšiu transakciu, a ak ano na základe akého pravidla. Lebo hovorím, dam si ze chcem kúpiť nieco za 500 EUR, a ked tam budem mat na úcte pe EUR budu mi strhávať ?
brm
Darca
Darca

fanter.. a máš kreditnú alebo debetnú kartu?

Neviem, ako fungujú platby cez iTunes, ale mal som jedno obdobie problémy s platbou priamo cez Spotify. Po platbe som mal rezerváciu na karte, aj som hneď mohol používať Premium, ale asi po týždni mi prišiel email od Spotify, že je problém s platbou a že ak do neviem akej doby neuskutočním platbu, že mi Premium zrušia. Keď som pozrel do IB, rezervácia na 5,99 sa mi zrušila, peniaze som mal opäť na svojom účte.

Skús kontaktovať iTunes, že čo Ti na to povedia..
fanter
Light Star
Light Star

Mám aj aj, ale toto je z Debetnej... Ide mi o princíp, nie o 6 alebo 8 eur, ale z princípu chcem aby mi to vrátili, lebo tento prístup sa mi nepáči.
Napr som zistil že ani free aplikácie nemôžem teraz stahovať, dokonca ani existujúce AKTUALIZOVAT. Co mi dojde dost na hlavu.
brm
Darca
Darca

A z iTunes Ti čo odpísali?

Ja napr. na svojom konte na iphone vôbec nemám registrovanú žiadnu kartu a ide mi v pohode aktualizovať aj sťahovať free aplikácie.

:)
fanter
Light Star
Light Star

Veď áno, ale mne už nejde ani free, nakoľko mám "nevybavenú pedošlú platbu" ... Písal som im asi 3-4 dni dozadu a nič zatiaľ.
Napísať odpoveď