s4 veľmi zvláštny problém
s4 veľmi zvláštny problém
Ľudia zdravím mám naozaj zvláštny problém so Samsung galaxy s4, ide o to že po vypnutí a zapnutí alebo reset funguje cca 5 hodín vsetko normálne ale potom ked ja zavolám alebo ja dostanem hovor druha strana počuje len piskot a šum nie mňa proste sa nedá zneho hovoriť. Normálne zvoní da sa zdvihnúť, ale rozprávať sa nedá Z toho že to niekedy funguje som usúdil ze sa jedná o systemovu vadu a teda som najprv z pár krát factory reset nepomohlo tak som aktualizoval celý systém na najnovší čo bol K dispozícii . Ale nejde ani to vždy to robí. Po nejakom čase teda netuším ani vo sne kde by mohol byť problém. Ale myslím si že to je len systémová vada.Teda by som rád vedel aký je váš názor co si i tom myslíte ja ako jediné riešenie vidím nejako pre inštalovať celý systém niečo ako keď na pc nahodim nový Windows. Myslíte že by to pomohlo? Nemám skúsenosť s týmto tak by som to dal niekde do servisu ináč všetko skvelé funguje len toto a robí to už odkedy ho mám. Reklamovať sa už nedá. Dakujem za všetky názory rady. ..
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: s4 veľmi zvláštny problém
Ja to skôr vidím na hardwarovú chybu 
Skús mi k tomu napísať niečo bližšie, kde by konkrétne mohla byť vada ale každopádne diki za odpoveď 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
je možné, že sa niekde niečo prehreje a tým pádom to potom nefunguje ako má.
Galaxy s4 nemala takýto problém v software, ale napr Sony xperia Z áno, ale vždy sa to opravilo po vypnutí a zapnutí (reštarte telefónu)
Ak sa to tebe ''opraví'' hneď po reštarte, môžeš hľadať chybu v androide, ak musíš robiť factory reset a reštartovať zo 5-6 krát aby to nabehlo, tak to moc na chybu androidu nevidím.
Galaxy s4 nemala takýto problém v software, ale napr Sony xperia Z áno, ale vždy sa to opravilo po vypnutí a zapnutí (reštarte telefónu)
Ak sa to tebe ''opraví'' hneď po reštarte, môžeš hľadať chybu v androide, ak musíš robiť factory reset a reštartovať zo 5-6 krát aby to nabehlo, tak to moc na chybu androidu nevidím.
Tak skúšam pozerám sa na to za tepla za studena ale nech je mobil v akomkoľvek stave stačí dať reštart (nie factory reset) a všetko nabehne ako má a funguje tak 3 hodiny. Teraz tu mám Android 5.0.1 dá sa ten systém nejako celý pre inštalovať ? Uplne nanovo nahodiť ?
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja byt tebou tak by som skusil bud kitkat 4.4 alebo cyanogenmod 
Skade mas ten mobil? Ne cez nejaky bazos?
Ano bazos ale bol som pon osobne všetko som si skontroloval fungovalo toto začalo robit mesiac po kúpe fakt neviem čo s tým pôjdem do servisu hneď ako sa bude dať nech sa na to pozru. Zatiaľ Ďakujem za reakcie a stále ma poteší každého názor 
//autoeditácia príspevku (02 Máj 2015, 20:24)
Ano bazos ale bol som pon osobne všetko som si skontroloval fungovalo toto začalo robit mesiac po kúpe fakt neviem čo s tým pôjdem do servisu hneď ako sa bude dať nech sa na to pozru. Zatiaľ Ďakujem za reakcie a stále ma poteší každého názor
//autoeditácia príspevku (02 Máj 2015, 20:24)