//presunute
Ako sa pripraviť na súťaž
Ako sa pripraviť na súťaž
Zdravim nemam ponatia či som to dobre zaradil sem, problem je taky že na treningoch idem s trenerkou bez problemou lenže akonahle pride pretek končim niekde na konci. Ani neviem ako to nazvať brzda/klin v hlave a vôbec ma nenapada riešenie, veci typu hlboke dychanie atď na to veľmi niesom. 
//presunute
//presunute
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako sa pripraviť na súťaž
To je nejaka matematicka sutaz??? 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
korčuľovanie na kolieskových korčuliach
-
mirak2
Hardcore addict
ostatni su lepsi. ked ti trenerka povie dobra praca, tak ti vlastne skodi.
nie ja proste stiham na treningoch za nimi ale pride pretek rano studene ruky divny pocit v zaludku atd
jedna v klube tiež s tym bojuje a su to sestri a rovnako začali lebo rodina proste jedna chodila na majstrovstva sveta a druha nie a obidve nemaju v tom talent ja len dedukujem čo robim zle..
jedna v klube tiež s tym bojuje a su to sestri a rovnako začali lebo rodina proste jedna chodila na majstrovstva sveta a druha nie a obidve nemaju v tom talent ja len dedukujem čo robim zle..
Hras sipky? Alebo biliard? Ci bowling? Co tak napisat o aky sport ide?
rychlostne korčulovanie, skor sa snažim zamerať na psychologiu ako sa pripraviť na stresovu situaciu
Ved u teba je jasny problem strach a stres.
To je spôsobené tým, že za sebou (asi) ešte nemáš dosť súťaží. Čím viac ich absolvuješ, tým sa budeš cítiť sebavedomejšie, keďže výsledky by sa ti mali postupne zlepšovať a malo by to byť lepšie, čo sa týka zvládania stresu, blbého pocitu v žalúdku, atď.
Alebo je to jednoducho o nedostatku talentu a výkonnosti
Alebo je to jednoducho o nedostatku talentu a výkonnosti
Alebo mozno stoji nad nim doma otec s varechou a boji sa, ze ked pride domov, tak ho vylata. Mozno by pomohlo sa menej bat, brat horcik, ktory pomaha na ukludnenie, nebrat vsetko az tak vazne, snazit sa byt kludny, nestresovat, hlboko dychat, uvolnit sa.
este sa nestalo ze by som bol po preteku spokojny s vysledkom aha teda len raz na ľade na čas ale to som bol fakt prekvapeny aj trenerka 
hm horčik alebo pichnem adrenalin a pojdem
hm horčik alebo pichnem adrenalin a pojdem
Nad nejakymi lahkymi drogami si neuvazoval? Alebo uz beries nieco take? Lebo som presvedceny pri citani tvojich prispevkov, ze nieco beries, vsak?
nie to posledne som myslel ako vtip keďže som čital že keď som v strese neuvoľni si adrenalin a nepodam vykon aky možem
Ak mas problem so sustredenim sa, tak skus este pred pretekmi masturbaciu. Urcite sa uvolnis a ak mas stastie, tak ti aj trenerka pomoze.
Ale vazne, ty so svojimi prispevkami nikdy nesklames, niekedy sa mi zda, ze pochadzas z ineho sveta
Ale vazne, ty so svojimi prispevkami nikdy nesklames, niekedy sa mi zda, ze pochadzas z ineho sveta
trenerka ti sposobuje klin? 
btw. niesom velky psycholog, ale asi bude problem v tom, ze nechces sklamat trenerku, preto tie stresy. pravdepodobne k nej nieco citis, kedze ju sem spominas, ale na nazov sportu, v ktorom sutazis zabudnes
btw. niesom velky psycholog, ale asi bude problem v tom, ze nechces sklamat trenerku, preto tie stresy. pravdepodobne k nej nieco citis, kedze ju sem spominas, ale na nazov sportu, v ktorom sutazis zabudnes
nie nie nič medzi nami nieje..
ja mam proste "nutkanie" dnes idem s týmto a dam tohto a tohto no nikdy sa to neudeje a to niesu ciele take že nepredstaviteľne
ja mam proste "nutkanie" dnes idem s týmto a dam tohto a tohto no nikdy sa to neudeje a to niesu ciele take že nepredstaviteľne
Koľko si tých pretekov už absolvoval a aké máš časy na tréningu a na pretekoch? Je ten rozdiel až taký markantný?
Z tých tvojich posledných správ mám pocit, že na to jednoducho nemáš výkonnosť a nie je to nijako spôsobené žiadnym blokom, ale možno sa mýlim...
Z tých tvojich posledných správ mám pocit, že na to jednoducho nemáš výkonnosť a nie je to nijako spôsobené žiadnym blokom, ale možno sa mýlim...
jazdim už 2roky cca
rozdiel asi taky že teraz som mal 47minut a na trenngoch zvladnem pod 40 s prvou skupinou (21km)
možno to nevidite ako rozdiel ale ja ano a vidia to všetci a keď na treningu stiham tak prečo by som nemal na preteku
rozdiel asi taky že teraz som mal 47minut a na trenngoch zvladnem pod 40 s prvou skupinou (21km)
možno to nevidite ako rozdiel ale ja ano a vidia to všetci a keď na treningu stiham tak prečo by som nemal na preteku
No preco? Ty nam povedz preco nestihas. Prepalis tempo na zaciatku a potom nevladzes?
nemyslim si preto mam pocit že je to stres/nervy a ešte neviem čo