digitalizer Lenovo

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
majkoSVK
Novice
Novice

digitalizer Lenovo

Príspevok od používateľa majkoSVK »

Ahojte,

mám taký problém. Na mojom notebooku Lenovo Ideapad Flex 2 14 sa mi rozbil digitalizér (nie som si istý či sa to tak volá), teda dotyková obrazovka. Displej samotný funguje bez problémov. Na internete (ebay, amazon) som našiel túto časť za cca 120dolárov, chcem sa opýtať, či musím nájsť túto časť presne podľa konkrétneho modelu notebooku, alebo mi bude pasovať akýkoľvek kus, ktorý je pre 14palcové flexy? Myslím, že tam už nehrá rolu rozlíšenie displeja. Na týchto stránkach sa ani neuvádza, na ktorý model tie digitalizéry sú, čiže predpokladám, že sú univerzálne, alebo sa mýlim? :smt017

Ďakujem za odpoveď
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: digitalizer Lenovo

Príspevok od používateľa heker »

Neni to dotykove sklo lepene k displeju ako tomu byva aj u mobilov? Ako ano, tak to nevymenis, pretoze by si to musel rozlepit opatrne s pouzitim fenu a lepit to treba v bezprasnom prostredi za pomoci UV lampy.
majkoSVK
Novice
Novice

Príspevok od používateľa majkoSVK »

Tu dotykovu plochu tam uz nemam...teraz fungujem cisto len s displejom bez dotykovej plochy a skla, cize uz len potrebujem zistit co a odkial objednat :/
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

treba odjednávať podľa prípojky, čo to má, neviem či máš ešte starú, ale tá mala isto nejakú koncovku, zvyčajne treba pozrieť počet spojov čo má.
Takisto, tá časť má nejaké číslo, kupuje sa to potom aj podľa čísla dielu.
Napísať odpoveď