Google Android OS

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Google Android OS

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Má tu ktosi LG G3 s lízatkom ? Nikde neviem nájsť funkciu Guest mode ... :/
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

viem nejakym rozumnym sposobom (bez rootu a bez platenych aplikacii) skopirovat vsetko z jedneho androidu na druhy?
mam novy androidovy telefon a chcem tam vsetky aplikacie a idealne aj informacie v nich zo stareho telefonu.

viem ze u nemenovaneho konkurencneho systemu sa stacilo prihlasit v novom telefone pod svoje konto a on uz si stiahol vsetko co potreboval z cloudu, nebolo treba nic riesit.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Lubenečko.. mám pocit, že Guest Mode sa zrušil, ale je tam nejaká podpora Users..

aacid.. čo všetko potrebuješ skopírovať?

Kontakty si skopíruj do kontaktov Google, v novom mobile sa len prihlásiš s týmto Google kontom a máš všetko.
SMSky, vieš si ich vyexportovať v starom a naimportovať v novom mobile cez SMS Backup & Restore
Fotky.. zapni si synchronizáciu s nejakým cloudom, podporujú to hádam všetky.
Hudba, Download a neviem čo ešte.. asi len surovo pripojiť mobil k PC a manuálne vyhľadať v mobile veci a skopírovať.
Aplikácie stiahnuté cez Google účet sa Ti samozrejme stiahnu aj do nového mobilu.

Prípadne ešte skús program Helium, dá sa toho vraj dosť preniesť.. ale nemám odskúšané.

Ak by si mal root, vieš si preniesť aj väčšinu aplikácií a nastavenie týchto aplikácií..
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

aacid napísal:viem nejakym rozumnym sposobom (bez rootu a bez platenych aplikacii) skopirovat vsetko z jedneho androidu na druhy?
mam novy androidovy telefon a chcem tam vsetky aplikacie a idealne aj informacie v nich zo stareho telefonu.

viem ze u nemenovaneho konkurencneho systemu sa stacilo prihlasit v novom telefone pod svoje konto a on uz si stiahol vsetko co potreboval z cloudu, nebolo treba nic riesit.
ak mas lollipop, tak to pojde, ale aj tak nebudes mat nastavenia, ulozene hry, atd.. musis to zazalohovat rucne, aplikacie rozne cez titaniumbackup.. ale ak vie niekto o nejakom inom sposobe, tiez ho rad uvitam..:D
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

Lubenečko este je obmedzovane 4K video na 5 minut?dik
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

brm:
samozrejme ani jeden ani druhy telefon update na pol roka staru verziu este nemaju.
kontakty sa skopirovali, fotky mam na dropboxe, na smsky (aj ked to nie je moc dolezite) pouzijem tu aplikaciu co si doporucil, dakujem.

vlastne ma zaujimaju iba tie aplikacie, vsetko stahujem iba cez google play, ale do noveho telefonu sa mi nic nestiahlo, to ich musim rucne postahovat?
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

aacid napísal:brm:
samozrejme ani jeden ani druhy telefon update na pol roka staru verziu este nemaju.
kontakty sa skopirovali, fotky mam na dropboxe, na smsky (aj ked to nie je moc dolezite) pouzijem tu aplikaciu co si doporucil, dakujem.

vlastne ma zaujimaju iba tie aplikacie, vsetko stahujem iba cez google play, ale do noveho telefonu sa mi nic nestiahlo, to ich musim rucne postahovat?
na sms je super sms backup and restore.. da sa nastavit aj automaticke zalohovanie..
a aplikacie hej, po jednej.. v lollipope sa ta rovno opyta, ze ci chces obnovit vsetko z pohodneho telefonu.. na starsom androide bohuzial nie, docela skoda, kedze je to docela zaklad, ktory by mali do buducna urcite lepsie prepracovat..
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Stava sa vam ze nefunguju mobilne data ? Mam ten problem od kedy mam 5.0 ale az s novsim updatom. Proste zapnem mobilne data a nechce ist internet tak musim restartovat mobil a uz idu.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

typek61 napísal:Lubenečko este je obmedzovane 4K video na 5 minut?dik
Áno, je obmedzené na 5 minút.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

stiahol som ten helium backup... na lg g2 bez problemov sa pustilo a spravilo backup, na galaxy s4 mini sa stale nechce spojis s pc...

seriem cely backup, este chvilu budem nieco na androide riesit tak oba telefony hodim o zem.

aj tak, dakujem za pomoc a rady.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

cinges napísal:
na sms je super sms backup and restore.. da sa nastavit aj automaticke zalohovanie..
a aplikacie hej, po jednej.. v lollipope sa ta rovno opyta, ze ci chces obnovit vsetko z pohodneho telefonu.. na starsom androide bohuzial nie, docela skoda, kedze je to docela zaklad, ktory by mali do buducna urcite lepsie prepracovat..
Ja LP este nemam a aj ked som migroval na starsie, tak sa mi po prihlaseni do google uctu sami zacali instalovat vsetky aplikacie z predchadzajuceho telefonu.
brm
Darca
Darca

Ono to asi závisí od nejakého nastavenia pri zadávaní Google účtu v sprievodcovi hneď na začiatku po zapnutí čistého telefónu. Ja som zatiaľ nemal LP, ale čo som skúšal na JB+KK, väčšinou sa mi začali inštalovať automaticky a len občas som ich musel nahadzovať ručne.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

sakra to obmedzenie ma vytaca.to naco tam davali 4K ked to nezvlada :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

To az tak nutne potrebujes 4K???
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

neni potrebne,ale tak ked je tam tak naco to obmedzuju.to tam nemali ani davat ked to nezvlada mobil :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Cize to nepotrebujes a len sa rozculujes, aby sa nepovedal :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

4K sa ale rozmaha rychlejsie a lacnejsie ako som si myslel. Dnes uz nie je problem kupit monitor alebo vacsiu telku za rozumny peniaz a o takych 5-6 mesiacov to bude este rozsirenejsie a 5 minutove video mozno nebude stacit ked konkurenti dokazu tocit dlhsie.
A ked si uvedomis, ze vacsina ludi si telefon ako G3 nekupi len na pol roka tak takyto zadrhel moze byt dost zavazny pri volbe
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

To je riadny zadrhel, vsetci mate oci ako sokol, ze? Lebo 1080p je uplne rozmazane ked sa na to clovek pozera.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hojko hej rozculujem sa lebo technika ide dopredu a coskoro bude aj 4K standard ak zlacneju monitory.a potom co? :D
brm
Darca
Darca

typek61.. dovtedy budeš mať o niekoľko generácií novší mobil.. ;)

//akurát Ťa bude srať, že mobil zvládne plynulo nahrávať 4k, ale len 5min 32k.. :)
Napísať odpoveď