Citate knihy?
Re: Citate knihy?
Ale ano ja knihy moc rad2neo napísal:Citate knihy?Ak ano kolko a ake?
Philip K. Dick - Blade Runner
Orson Scott Card - Enderova séria
George Orwell - 1984
sci-fi to je moje
ááá, nemôzem zabudnut na Hobita od J.R.R. Tolkiena. Tak to je kvalitka
... to su moje oblúbené
-
Tarzan
Light Expert
Pomstiteľ (by Frederick Forsyth)
Akurat citam tuto. Velmi dobra kniha - odporucam. Na zaciatku o Vietname a Tunelových potkanoch, neskor terorizmus, vojna na Balkane, Amazonska džungla. Fakt dobre! Terza ju citam 2 - krát.
-
osiris/cannabis
Medium Expert
Re: Citate knihy?
kedysi som citaval ovela casteyshyye, ale teraz ked uz som setky starkine STOPY precital minimalne sest krat, prestalo ma to az tak bavit, a este ten pocitac..2neo napísal:Citate knihy?Ak ano kolko a ake?
pri pan prstenov 2 som zaspaval takze som to nedocital
/EDIT: zabudol som ze naposledy som cital
Stephan King- Mizeria
No prečítam nejaku knihu naposledy som čítal v roku 1999 ani newiem aka to bola sa my zda že nejaky časopis jáj už viem hráč ale nebolo to až tak zle asi 2 minuty som čítal a potom som išiel na www.hojko.com ale ten ešte v tedy neexzistoval tak som sa išiel učiť na
www.učimesahackovaťacrackovať.com no a tam som sa všetko naučil!.
A rozprávky je koniec.
www.učimesahackovaťacrackovať.com no a tam som sa všetko naučil!.
A rozprávky je koniec.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
kedysi som toho stihal viacej.najradsej mam aj tak knihy od Zamarovskeho.Vela veci som cital od Pratchetta, jeho Zemeplocha bola genialna, aj ten preklad.Najradsej mam literaturu faktu.Este cosami pacilo boli knihy MIkaWaltariho. Jeden problem s knihami je ten ze su kurevsky drahe.Kupujem len na vianoce alebo dakoho narodeniny.velmi drahe pre studenta. Niekedy ani nieje z coho vyberat(to je este horsie).To co by som chcel este precitat dakedy je Gilgames, Hovory k sebe od Marca Aurelia a Bibliu(raz som zacal citat stary zakon, genezis, exodus. ci boha. krvak.) Mal som tu cest mat v rukach Mein Kampf, po precitani asi 10 stran som to vzdal. Ale citat treba, zlepsuje to slovnu zasobu aj vyjadrovanie.
-
slipiknotko24
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
ano, citam knihy...najcastejsie dobrodruzne romany od Dana Browna, velmi sa mi pacia jeho diela- najma Da Vinciho kod, potom citam ete detektivky od Dicka Francisa, skusala som aj Agathu Christie, ale kym sa ta dostala k veci, tak som ju radsej zatvorila a dala naspat do kniznice (nebavila ma)...a v akom mnozstve? nie vela, lebo ked precitam knihu, tak potom o nej pol roka rozpravam:) a potom prejdem na dalsiu knihu