programovatelne klavesy
programovatelne klavesy
Zdravím, mám klávesnicu ktorá ma klavesy ktoré môžem nejako naprogramovať alebo navoliť im nejakú akciu, teraz som to kúpil nemám s tým žiadne skúsenosti, neviete niekto ako nato? za rady vopred dik
Re: programovatelne klavesy
ja mám doma mikrovlnku. ale neviem ako sa na nej púšťa gril. help
čo takto napísať akú si kúpil klávesnicu? a ked už nič iné, tak si pozri manuál. na všetko ostatné je tu http://www.autohotkey.com/
čo takto napísať akú si kúpil klávesnicu? a ked už nič iné, tak si pozri manuál. na všetko ostatné je tu http://www.autohotkey.com/
je to Microsoft keyboard wireless 2000, chcem aby jedna klávesa vždy pri stlačení nakopírovala určitý text, neviete mi s tým niekto pomôcť? neviem nato nájsť návod v slovenčine. dik
HotkeyP, CZ, napoveda v CZ, zadarmo, neinstaluje sa, staci rozbalit a spustit.
http://petr.lastovicka.sweb.cz/ostatni.html
Je mozne kopirovat oznaceny text jedinou klavesou, navolit text ktory sa vlozi jedinou klavesou, je mozne pouzit akekolvek kombinacie klaves, aj bezne, nie len multimedialne, napr. aj CapsLock, taktiez kombinaciu tlacidiel mysi. Samozrejme podporuje velke mnozstvo dalsich funkcii...
Autohotkey beznemu uzivatelovi neodporucam.
http://petr.lastovicka.sweb.cz/ostatni.html
Je mozne kopirovat oznaceny text jedinou klavesou, navolit text ktory sa vlozi jedinou klavesou, je mozne pouzit akekolvek kombinacie klaves, aj bezne, nie len multimedialne, napr. aj CapsLock, taktiez kombinaciu tlacidiel mysi. Samozrejme podporuje velke mnozstvo dalsich funkcii...
Autohotkey beznemu uzivatelovi neodporucam.
ten hotkeyp mi neberie tie klavesy ktoré chcem nastaviť, asi ich nevie rozpoznať, čo sa týka toho textu tak to mábyť text dlhší a delený riadkami a to mi ten soft tiež neberie 
Aky dlhy text to je? Par desiatok riadkov by mohol zobrat, pre novy riadok treba vlozit %r
Ake klavesy chces pouzit, maju nazov, ikonu? Mne zatial fungoval na vsetkych klavesniciach, aj mysiach (zakladne tl.+bocne+koliesko+naklananie), dokonca podporuje aj gamepady a s winlrc aj dialkove ovladanie.
Niekedy je nutne tuknut do toho pola pre klavesu, prip. vyskusal stlacit napr. Ctrl+zelana klavesa, ak to zoberie, potom Ctrl len zrus a bude to fungovat.
Prip. este odporucam vypnut iny SW pre kl. skratky, aj dodavany ku klavesnici.
Ake klavesy chces pouzit, maju nazov, ikonu? Mne zatial fungoval na vsetkych klavesniciach, aj mysiach (zakladne tl.+bocne+koliesko+naklananie), dokonca podporuje aj gamepady a s winlrc aj dialkove ovladanie.
Niekedy je nutne tuknut do toho pola pre klavesu, prip. vyskusal stlacit napr. Ctrl+zelana klavesa, ak to zoberie, potom Ctrl len zrus a bude to fungovat.
Prip. este odporucam vypnut iny SW pre kl. skratky, aj dodavany ku klavesnici.
tie klávesy mi napriek tomu neberie, ale hodil som to na inú a ide to dik
To je zvlastne, nie su to klavesy spojene s Fn? Toto tlacidlo je hardwar-ove a ako jedine nefunguje, takze ak su multimedialne kl. napr. spojene s Funkcnymi F1, F2.. tak to fungovat nebude, ale da sa to nahradit napr. Win+F1...
Este vyskusaj Ctrl+Shift+Alt+zelana klavesa a potom tie shiftove zrusit, mne to vzdy fungovalo.
Este vyskusaj Ctrl+Shift+Alt+zelana klavesa a potom tie shiftove zrusit, mne to vzdy fungovalo.
nejde to aj tak možno to treba pomocou softwaru čo je k tomu nejak naprogramovať ale tak to je už pre mňa vysoká škola
Praveze ten HotkeyP je dobry v tom, ze original software netreba vobec, dokonca aj ked tam je original software, tak HotkeyP ma vyssiu prioritu a funguje aj tak.
Nejak mi to neda, aka je to klavesa? Pouzit sa nemozu samostatne len "shiftove" klavesy, takze ctrl, shift, alt, win a "menu", teda kl. medzi win a ctrl. Mozu sa pouzit napr. Capslock, PrintScreen, ScrollLock, PauseBreak.
Taktiez je mozne nastavit kl. alebo kl. skratku tak aby fungovala len v jednom programe kde sa to pouziva.
Nejak mi to neda, aka je to klavesa? Pouzit sa nemozu samostatne len "shiftove" klavesy, takze ctrl, shift, alt, win a "menu", teda kl. medzi win a ctrl. Mozu sa pouzit napr. Capslock, PrintScreen, ScrollLock, PauseBreak.
Taktiez je mozne nastavit kl. alebo kl. skratku tak aby fungovala len v jednom programe kde sa to pouziva.
ide o túto klávesnicu
microsoft wireless keyboard 2000
ide o tieto očíslované klávesy hore..
microsoft wireless keyboard 2000
Kód: Vybrať všetko
http://ecx.images-amazon.com/images/I/61dciLP47VL._AA1000_.jpg
Tak tie by mali fungovat, nefunguju ani ostatne hore, ci len tie ocislovane? Ja mam inu klavesnicu, ale mam tiez kl. 1 2 3 a funguju.
Ked stlacis kl. hlasitost, funguje to, meni sa hlasitost? Ak ano, funguje kl. pre hlasitost v HotkeyP?
Aky mas OS, Windows? Dufam ze nie je problem v tom, planujem casom prejst zo 7 na 10, kvoli DX hlavne a hram, inak by som nechcel, ale je to zdarma a urcite budu chciet co najskor podporu pre 7 ukoncit, nechcem to potom kupovat ked rok to bude zdarma.
Este ma napadlo, mozes napisat mail autorovi, ja som mu pisal davnejsie a pridal velke mnozstvo novych funkcii a vylepseni, pre mna je to jeden z najuzitocnejsich programov spolu s FreeCommander.
Ked stlacis kl. hlasitost, funguje to, meni sa hlasitost? Ak ano, funguje kl. pre hlasitost v HotkeyP?
Aky mas OS, Windows? Dufam ze nie je problem v tom, planujem casom prejst zo 7 na 10, kvoli DX hlavne a hram, inak by som nechcel, ale je to zdarma a urcite budu chciet co najskor podporu pre 7 ukoncit, nechcem to potom kupovat ked rok to bude zdarma.
Este ma napadlo, mozes napisat mail autorovi, ja som mu pisal davnejsie a pridal velke mnozstvo novych funkcii a vylepseni, pre mna je to jeden z najuzitocnejsich programov spolu s FreeCommander.
tie ostatné hore fungujú, aj v hotkeyP, tie očíslované reagujú len keď tam nainštalujem ten ich software ale na tie tlačidla si vypýta nejaký súbor s koncovkou .xls čiže asi tam treba niečo doprogramovať..