Aktivacia sluzby na zaklade telefonickeho hovoru

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
mackousko007
Expert
Expert

Aktivacia sluzby na zaklade telefonickeho hovoru

Príspevok od používateľa mackousko007 »

Je mozne aktivovat nejaku sluzbu napriklad ako ma ZSE Sluzba pre domov na zaklade telefonickeho hovoru. Ide o to ze mi telefonovali (dna 8.4.2015) ze ci suhlasim s podmienkami, ktore mi poslali co som ich upozornil, ze som ich necital tak mi zacala vysvetlovat zakladne informacie co obsahuju sluzby ze bude prvy mesiac zadarmo pripadne nebude problem to zrusit jednalo sa o zaciatok maja. Tak som suhlasil mal som po nocnej a som si povedal ze si to precitam neskor pripadne sa rozhodnem to zrusit lenze... Par dni nato mi dosli papiere na podpisanie v den, kedy by som nestihol poslat 14 dnove vypovedanie suhlasu. O ziadnom 14 dnovom vypovedani som nemal tusenie tak som si tam hned zavolal, ze mi dosli papiere, ze o sluzbu nemam zaujem a poslat podpisane papiere nemienim. Tak mi povedala, ze tie papiere mam brat ako bezpredmetne. To som necakal co nasledovalo neskor. Dnes 7.5.2015 mi dosla smska o aktivacii ZSE Sluzba pre domov, ze od 1.5.2015 to mam aktivovane. Som pozeral ako puk tak som si tam zavolal, ze co to ma znamenat mi povedala ze mi to bolo aktivovane na zaklade telefonickeho hovoru. Tak som si tam zavolal znova, ze ci mam stiahnut 14 dnove vypovedanie suhlasu alebo nejake ine. Uz som tusil ze 14 dnove ktore sluzilo na bezproblemove vypovedanie, zaniklo kedze brali den 8.4.2015 ako zaciatok zmluvy ktoru som nepodpisal ani neposlal. Tak som stiahol druhe tlacivo, ze ho poslem a co nevidim, ze mi odpovedia do 30 dni. Tak skusim poslat este podoruceny dopis lenze kde budem mat zaruku, ze si to precitaju a zaeviduju vcas. A podla zmuvy ak mi odpisu o 25 dni to je 1.6.2015 ze mi to zrusia tak ci onak budem musiet pravdepodobne zaplatit sluzbu, ktora mala byt prvy mesiac zadarmo. Kaslem na par eur ale postoj jednania a sposob akym to riesia ma donutia odist od ZSE. Len som chcel vediet ci je mozne nieco aktivovat na zaklade telefonickeho hovoru bez toho aby mali tlaciva. Dakujem za odpoved.
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Aktivacia sluzby na zaklade telefonickeho hovoru

Príspevok od používateľa cinges »

hej.. neviem ako na slovensku, ale v CR je teraz neskutocne vela podvodov, zavolaju ti, zmatu ta (registracia domen a inych koncoviek), postrasia, povies jedno blbe ano a za mesiac mas doma exekutora.. Dokonca v cechach uzakonili, ze po telefone je to plne legalne.. hnusne svinstvo.. ale inak by som sa s nimi hadal, a tak dalej, snad ti neprecitali cele obchodne podmienky do telefonu, nie?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ano je to na Svk legalne a plne v sulade so zakonom
mackousko007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mackousko007 »

Nezartuj to by nemohla hned by ma to odstrasilo hovorila len o vyhodach ake je lahke odist co vsetko dostanem ani nespomenula kolko budem platit. Kaslem na to ale od firiem ako je ZSE som to fakt necakal este im napisam priamo reklamaciu co sa tyka mojej veci priamo na ZSE kedze to vyzera ako keby si ZSE zaplatilo nejaku externu firmu na taketo veci. A ako som zistil tak sa jedna o assistencnu sluzbu so sidlom v prahe.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

aj ustna dohoda ma pravnu platnost za predpokladu ze ju vies dokazat /co oni vedia lebo vsetko nahravaju/. Odstupit mozes do 14dni.Ono je na to velmi jednoduche v podstate univerzalne pravidlo:
pokial Ti niekto nieco velmi usilovne nanucuje tak si mozes byt isty ze zalezitost je pre teba nevyhodna.
Ale neber to tragicky alebo ako svoje zlyhanie, tie tety su na to skolene psychologmi aby vedeli cloveka zlomit. Ano robia to externe firmy aby ZSE sa mohla tvarit ze ma ciste ruky- je to bezna prax..
Napísať odpoveď