takže trošku smiešny ale aj zaujímavý problém mi nastal. Sem tam pri menších nervoch alebo len pri náhodnom kopnutí nohou do môjho písacieho stola sa mi PC automaticky "vypne". Vypne takpovediac tak, že mi prejde do určitej formy spánku, monitor mi úplne vypne ako pri režime spánku a pc už nejakým spôsobom neobnovím zo spánku, jedine tvrdým resetom.
Tiež sa mi tak zvykol vypínať, keď som udrel do stola. Skontroluj, či to máš poriadne zapojené v zásuvke, tam bola chyba u mňa. Mal som zásuvku za skriňou a keď som buchol do stola na chvíľku vyskočila z prúdu. Síce ten režim spánku bude asi o niečom inom, ale človek nikdy nevie.
Pod buchnutím nerozumiem nejaký extra kopanec do stola, ale niečo také ako napr. preložím si nohu a náhodou kopnem do dolného boku písacieho stola, aj slabé buchnutie spôsobuje reštart.
Toto robilo susedom... Nakoniec som prišiel na to, že nemali správne nasadenú dosku v PC ktorá sa pri buchnutí dotkla skrinky a spôsobilo to skrat ktorý vypol PC. Mali šťastie že im nezhorel...
oživujem túto tému, lebo som prišiel na problém. Po rozobratí bedne a poprezeraní sa po probléme som narazil na spálený molex kábel ktorá viedla ku grafickej karte. Čo to mohlo spôsobovať?