Pokazená grafika?

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
R4D0813
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Pokazená grafika?

Príspevok od používateľa R4D0813 »

Zdravím, mal som taký problem asi pred dvoma týždňami, že keď som zapol CSGO tak niekedy som mal strašne malé fps v menu a v hre ešte menšie. Ale keď som zapol hru znova prípadne reštartoval steam tak to išlo... po nejakej dobe to robilo častejšie a aj v strede hry. Teraz to je tak vždy keď zapnem csko. Dnes som skúšal aj armu ked je free weekned a tiež som tam mal asi 20 fps ale dávnejšie som ju hral a mal som normálne fps. Updatol som ovládač od grafiky zapol cs a išlo mi všetko normálne 140 fps. Vypol som zapol znovu a zase 30 fps ... Neviete v čom môže byť chyba? Odišla grafika? Má už pár rokov GTX550Ti
uNfEiL
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokazená grafika?

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Mas v PC aj nejaku sekundarnu integrovanu grafiku? Lebo ak nie, tak ti grafika urcite neodisla. To by si nezapol ani PC, nie to este hru. Ja by som to videl na problem v danej hre. Zniz si detaily na minimum, hlavne rozlisenie ak chces hrat na takom klasickom solidnom FPS (200+). Ak sa nezadari, pohladaj na googli, kde je plno navodov, ako zvysit FPS v CS:GO.

Ak nic nepomoze tak to este moze byt nejaky virus/miner. Prebehni PC antivirom a programom Malwarebytes Anti-malware a vycisti ho CCleanerom.

Pozri sa este do správcov zariadeni ake graficke zariadenia, ktore mas k dispozicii, ti zobrazuje.
Napísať odpoveď