Vyzerá to tak, že sú. Inak dnes som fakt nepochopil tých Rusov, v jednom momente hrajú ako o život a po chvíli zasa úplné nič.hd_ napísal: // Povedzte mi prečo všetkým šibe, aj na SME, na Športky Topky tiež píšu, že stačí vyhrať nad USA a sme vo 1/4 finále. To ako nikto neráta zápas Bielorusov s Nórmi, všetci sú fakt dementi?
MS v hokeji 2015 CR
Re: MS v hokeji 2015 CR
Kto tam toho Jurcinu stale drzi? Vsetky 3 goly boli jeho. A vysvetli mi niekto preco ten cech s vecnym lavickarom orszaghom neodvolali Hudacka pred koncom zapasu? 1 ani 2 body by pre nas nic neriesili. Takto sme sa pochovali a spoliehat sa na to, ze bielorusi prehraju oba zapasy a my vyhrame s USA, tak to je utopia. Ale ma to aj pozitiva, uz sa nebudem musiet pozerat na svatu trojicu vujtek-orszagh-oremus a dufam, ze ich uz buduce MS neuvidim. 
Dnes celkom sympatický výkon našich a s troškou šťastia tam mohli byť aj 3 body, ktoré mohli byť zlaté. To, že novinári nevedia počítať a informujú verejnosť o tom, že nám stačí víťazstvo s USA na to, aby sme postúpili do štvrťfinále, by som ešte prežil, ale to, že si to myslia aj hráči, je už trošku moc! V pozápasovom rozhovore Kopecký poznamenal, že majú všetko vo vlastných rukách, moja jediná reakcia na to bola nasledovná - http://media.giphy.com/media/aZ3LDBs1ExsE8/giphy.gif
DAFUQ? Ako sa toto môže stať? To už aj do toho zápasu s Rusmi nastupovali hráči s touto mylnou domnienkou?
BTW, sledujete niekto tú reláciu, ktorú vysielajú raz týždenne - Predĺženie? Mne sa osobne celkom páči a hlavne tí dvaja, ktorí sedia po Sajfovej ľavej ruke, to vedia poriadne zabiť, hlavne pri predabovávaní nejakých situácií, ktoré sa pri hokeji stávajú
DAFUQ? Ako sa toto môže stať? To už aj do toho zápasu s Rusmi nastupovali hráči s touto mylnou domnienkou?
BTW, sledujete niekto tú reláciu, ktorú vysielajú raz týždenne - Predĺženie? Mne sa osobne celkom páči a hlavne tí dvaja, ktorí sedia po Sajfovej ľavej ruke, to vedia poriadne zabiť, hlavne pri predabovávaní nejakých situácií, ktoré sa pri hokeji stávajú
Čítam práve dennú tlač, kde slovenskí hokejisti sa pýšia tým, aký perfektný zápas odohrali, že to bol ich najlepší výkon na turnaji a hrali perfektne....no mne sa sníva....veď zase prehrali, chváliť zápas, ktorý prehrali s, na pol plynu hrajúcimi, Rusmi to môže iba Slovenský hokejista, ktorému uniká realita a tiež postup do štvrťfinále...už zápas s Fínskom pohnojili ako sa len dalo....Mediálne chváliť zápas a uspokojovať sa, že sa prehralo. Buďme realisti, Slováci majú na turnaji za sebou 6 zápasov, v ktorých v riadnom hracom čase dokázali vyhrať iba jeden, aj to proti Slovinsku, ktoré je bez bodu a zostupuje, treba podotknúť, že aj s dávkou šťastia v závere. Z toho vyplýva, že oni proste nevedia vyhrať, iba trápia súperov.
Slovensko malo jedno šťastie, že zápas s Ruskom im nevyšiel tak ako Bielorusom na "Deň víťazstva", lebo by dnes už bolo jasné, že na štvrťfinále nemajú. Dnes sa môžu oháňať propagandou v podobe možnosti úspechu..
btw. aj to štvrťfinále je jasné, že bude proti Kanade, vyvstáva otázka: "Majú na to, uhrať výsledok, ktorý sa nebude blížiť kanonáde, ktorú dostali Nemci, pri súčasnej forme Kanady, ktorá po 5 rokoch bez medaile ide za zlatom?"
Slovensko malo jedno šťastie, že zápas s Ruskom im nevyšiel tak ako Bielorusom na "Deň víťazstva", lebo by dnes už bolo jasné, že na štvrťfinále nemajú. Dnes sa môžu oháňať propagandou v podobe možnosti úspechu..
btw. aj to štvrťfinále je jasné, že bude proti Kanade, vyvstáva otázka: "Majú na to, uhrať výsledok, ktorý sa nebude blížiť kanonáde, ktorú dostali Nemci, pri súčasnej forme Kanady, ktorá po 5 rokoch bez medaile ide za zlatom?"
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
odohrali podla mna len dobrych 7-8 minut v prvej tretine a potom par minut v druhej. sance boli na oboch stranach, mozno keby Gaborik alebo Surovy netrafili tycku v prvej minute tretej tretiny by sme to nejako ubranili.
inak vsimli ste si, ze pri Tarasenkovom gole branil Jurcinu rozhodca, ktory ho aj kusok podkol?
inak vsimli ste si, ze pri Tarasenkovom gole branil Jurcinu rozhodca, ktory ho aj kusok podkol?
hej dost mu zavadzal
Neveril som tomu co vcera vraveli po zapase, ze to bol vyborny, kvalitny a pohladny zapas. Podla mna islo a velmi slaby a nudny zapas. My sme vyvazali puky za polovicu, horko tazko sa dostali do pasma a ak aj ano, tak nam puk okolo mantinelov vzali. Ten zapas mi prisiel na urovni priemeru nase extraligy. Jedine co sa dalo 45 min pozerat, tak to boli tlaky a krasne kolotoce Ruska. Hokej sa zacal hrat az tak v 45. minute.
Najlepsi vykon pre mna Sersen a aj Daloga, v utoku Panik, Lusnak, Hudacek. Tatar vela vody v koncovke nenamutil, bol strazeny, podobne aj Gaborik. Hudacek zachytal fajn, len treba spomenut tahak na lapacku od Kovalchucka nad ktorym sa vsetci rozplyvali - trafil mu to presne na lapacku a spravil z toho efektny semafor.
Najlepsi vykon pre mna Sersen a aj Daloga, v utoku Panik, Lusnak, Hudacek. Tatar vela vody v koncovke nenamutil, bol strazeny, podobne aj Gaborik. Hudacek zachytal fajn, len treba spomenut tahak na lapacku od Kovalchucka nad ktorym sa vsetci rozplyvali - trafil mu to presne na lapacku a spravil z toho efektny semafor.
-
t0m4s3
Admin
Gaborik podla mna naopak namutil o dost viac ako v doterajsich zapasoch. Zapas to bol pekny, ale iba z Ruskej strany. Ako pises, sotva sme sa dostavali za polovicu, niekedy ani z pasma sa nevedeli dostat aj ked mali puk na hokejke. Hokej sme hrali 10min z celeho zapasu a paradoxne od 3bodov sme neboli tak vzdialeni. Este "stastie", ze sme za 3 body nevyhrali, lebo by bola vsetka ta "tragedia" razom zabudnuta.
Presne tak , nemôžem síce pozerať RTVS stream zo zahraničia ale je to asi tak lepšie , lebo čo čítam tak sú dosť mimo
Keby včera nezachytal Hudáček tak ako zachytal tak by sme dostali toľko gólov že by to kľudne mohol byť debakel...Čo ma vážne vytáčalo tak to boli obranci ktorí si prihrávali pri ruskom napádaní a veľa krát chýbalo málo aby to ruský útočník zachytil.V tretej tretine si to už odpustili vo väčšine prípadov.
4. formácia najlepšia , veľmi sa mi na tomto turnaji páči Pánik ktorý robi veľmi veľa roboty
4. formácia najlepšia , veľmi sa mi na tomto turnaji páči Pánik ktorý robi veľmi veľa roboty
-
guess.whoo
Redeemer
zatial naj hraci z nasej strany na tomto turnaji celkovo su Panik a Daloga. vcera zamakal dobre aj Sersen (mozno pocul, ze sa Slovan bude zrejme hlasit do nasej extraligy tak hral o novy angazman
)
zvysok nevystupil zo svojho tiena nijakym sposobom, mozno bolo par individualnych vykonov v jednotlivych zapasoch, no stabilitu si urdziavaju len tito dvaja
zvysok nevystupil zo svojho tiena nijakym sposobom, mozno bolo par individualnych vykonov v jednotlivych zapasoch, no stabilitu si urdziavaju len tito dvaja
Pánik čím lepšie hraje, tým v nižšej formácii sa ocitne... Keby dal gól tak Vujtek ho asi proti USA aj posadí že hrá príliš aktívne na náš tým alebo neviem čo je za tým že zabíja jeho potenciál.
Inak si treba uvedomiť že medzi špicu svetového hokeja nepatríme a preto sú takí všetci natešení že čo sme uhrali proti Rusom. Treba si to uvedomiť a prestať sa nasierať nad výkonmi našich a užiť si že vieme zahrať na oko pekný výsledok aj proti veľkým favoritom. Ak sa chceme dostať medzi tie top krajiny tak treba zmeniť prístup výchovy mládeže atď ale to my tu nikdy nevyriešime.
Inak si treba uvedomiť že medzi špicu svetového hokeja nepatríme a preto sú takí všetci natešení že čo sme uhrali proti Rusom. Treba si to uvedomiť a prestať sa nasierať nad výkonmi našich a užiť si že vieme zahrať na oko pekný výsledok aj proti veľkým favoritom. Ak sa chceme dostať medzi tie top krajiny tak treba zmeniť prístup výchovy mládeže atď ale to my tu nikdy nevyriešime.
Už s výhľadom do budúcna som úprimne zvedavý, kto bude nový tréner a ako sa mu bude dariť taktika a motivacia hráčov reprezentovať.
So súčasným vedením tipujem po dvoch zahraničných nejakého loajálneho slováka. Netrúfam si tipovať konkrétne meno.
PS: Babcock je voľný
So súčasným vedením tipujem po dvoch zahraničných nejakého loajálneho slováka. Netrúfam si tipovať konkrétne meno.
PS: Babcock je voľný
Tiež si myslím že väčšia časť problému je to že ľudia veľa očakávajú a neuvedomujú si že už nie je rok 2002.
Pánik je stvorený pre čiernu robotu , nie je "sniper" , každý formácia ma svoju ulohu a Pánik je do 3 a 4 ako stvorený , nehodnoť to tak že štvrtá formácia je najhoršia a prvá najlepšia...
Pánik je stvorený pre čiernu robotu , nie je "sniper" , každý formácia ma svoju ulohu a Pánik je do 3 a 4 ako stvorený , nehodnoť to tak že štvrtá formácia je najhoršia a prvá najlepšia...
-
guess.whoo
Redeemer
ja tipujem Oremusa na trenera
Repre by mohol trenovat Siroky. Aspon by doniesol nejakych cyperskych legionarov (ako Guede do futb. repre) a taktiez manazerske skusenosti, odhadom takych 15%.
A teraz vazne. Snad to nebude nieco ako Supler, Filc, Golonka alebo Lintner. Mozno niekto zo sucasnych trenerov extraligovych timov zo SR alebo CR pripadne niekto zo zamoria. Tazko takto hadat, ked nepozname ani len zoznam potencialnych kandidatov.
A teraz vazne. Snad to nebude nieco ako Supler, Filc, Golonka alebo Lintner. Mozno niekto zo sucasnych trenerov extraligovych timov zo SR alebo CR pripadne niekto zo zamoria. Tazko takto hadat, ked nepozname ani len zoznam potencialnych kandidatov.
Pozeral som zápasy keď hrával za Tampu a tie prihrávky čo dával boli neskutočné + jeho práca s hokejkou. S takýmito spoluhráčmi čo má, akurát zabíja potenciál a v formácii jednoducho nemá ani komu nahrať. Proti Fínom keď bol s kužeľkami Bartovič, Bližňák tak Richard častokrát vybojoval puk, vyviezol do pásma a zistil že duo BB šli striedať aebo nevládali dojsť do útočného pásma. Proti Rusom to bolo o dosť lepšie pretože tam mal Draveckého a bolo ho viac vidieť v zápase vďaka čomu hral aj presilovku.Momo46 napísal: Pánik je stvorený pre čiernu robotu , nie je "sniper" , každý formácia ma svoju ulohu a Pánik je do 3 a 4 ako stvorený , nehodnoť to tak že štvrtá formácia je najhoršia a prvá najlepšia...
Tak nasi sa mozu zacat balit. Bielorusi uz vedu nad Finmi 
Este zijeme
este ne 
Inac by ma strasne zaujimalo
kolko hracov z nasej repre ma pod palcom mlady Vujtek.
Az dneska som sa dozvedel,ze je hracsky agent.
Tipujem: Bartovic,Hudacek,Bliznak,Jurcina,Miklik
a.k.a protekcni chlapci
Inac by ma strasne zaujimalo
kolko hracov z nasej repre ma pod palcom mlady Vujtek.
Az dneska som sa dozvedel,ze je hracsky agent.
Tipujem: Bartovic,Hudacek,Bliznak,Jurcina,Miklik
Ale toto bola priamo az snookrovska akcia.