Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Erickk
Light Expert
Light Expert

Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

Príspevok od používateľa Erickk »

A tyč si mám položiť na zem alebo ju mám držať celý čas nad zemou?
Tomas0100
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Tomas0100 »

tak začínas pohyb zo zeme, ale pri druhom.. tretom... opakovani uz ju nepokladas... Ked tam mas kotuce tak tesne nad zem ides dole...
K!K0
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa K!K0 »

skus si najprv techniku prázdnou tyčou úchop ako ti vyhovuje môžes skusit aj jednu ruku vytočenu opačnym smerom kvoli stabilite... ja robim 4 serie po 8 opakovani.. ale casto krát ked idem napr stovkou iba tak dam si aj 12-14 opakovaní na seriu.. Pri vyssich vahach sa snazim 8x a pri maximalke kolko dam.. čo je tak 4.. cca
my gad
maximalka sa to vola preto že sa robí na jedno opakovanie nie na koľko dáš :roll: :roll:

A tyč si mám položiť na zem alebo ju mám držať celý čas nad zemou?
áno pri každom opakovaní polož činku na zem a až tak pokračuj...

tak začínas pohyb zo zeme, ale pri druhom.. tretom... opakovani uz ju nepokladas... Ked tam mas kotuce tak tesne nad zem ides dole...
neviem kto ťa toto učil ale je to hlupost
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ani nevie o tom, že maximálku má vyššiu, ako si doteraz myslel :D

Erickk, cvič tak, ako píše K!K0.
Tomas0100
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Tomas0100 »

Asi som sa zle vyjadril, pri opisovaní ako to robím ja, ide o to pri druhom a tretom a dalsom opakovani ked robím pohyb smerom spať, už to nepokladám na zem, len to ako keby tuknem o zem, stym ze stale mam napnuty a vystrety chrbat, neuvolnim sval, pocas celych 8mych opakovaní mam napnute svaly. Neni to tak že pri pohybe smerom dole si to ako keby polozim na polsekundu že uvolnim sval a zasa taham hore ako pri prvom pohybe...
No čo som dal bolo najviac 150kg 4x na mrtvy
pinco
Darca
Darca

Toto sa dá robiť pri nižších váhach, kedy dávaš viac opakovaní viac-menej bez problémov. Prvú zahrievaciu sériu tiež takto robím, že nepoložím činku na zem. Pri vyšších váhach sa to nedá, najmä kvôli správnemu dýchaniu, kedy sa potrebuješ v spodnej polohe nadýchnuť a neviem si predstaviť, ako by som sa ja zhlboka nadýchol so 120 kg v poslednej sérii, keď už zo seba dávam maximum. Ďalej v tom vidím akurát tak možné zranenie a riskovať zranenie chrbta, tak to teda nie. Určite to ide aj na úkor techniky.
Erickk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Erickk »

Už sa cítim trápne, že sem takmer každý deň píšem a pýtam sa na všetko ohľadom cvičenia. Cvičím takmer dva mesiace a za celú túto dobu sa topím v rozdelení svalových partii na konkrétne dni a ich kombinovanie. Čítal som nespočetné množstvo článkov pre začiatočníkov a rozhodol som sa nakoniec pre tréning TBT. Konkrétne tento http://power-sport.sk/treningove-clanky ... aining-tbt . Má niekto s takýmto štýlom cvičenia skúsenosti alebo čo si o tom myslíte?
pinco
Darca
Darca

Úplne ideálny tréning na začiatok. Žiadne rozdelenie partii nerieš. Celé telo 3x do týždňa a pôjdeš pekne hore, uvidíš. Dobre si sa rozhodol.
M4RoS3K
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M4RoS3K »

prípadne sa skús pozrieť ešte na tréning HST. Tiež je vhodný na začiatok, mám ho aj vyskúšaný, povedal by som, že je ešte ľahší ako TBT
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mihalswk »

ahojte, mam otazku ....chcem trosku upravit jedalnicek ..aku vyzivovu hodnotu maju fazulove struky ?
keby jem kuracie prsia, ryza, k tomu fazulove struky, salat, cinsku kapustu ? alebo co by ste mi poradili ?

pozeral som na nete nejake jedalnicky ale to nechcem :D chcel by som len vediet aky druh zeleniny treba jest atd.
potrebujem schudnut, chodim do posilky + behanie

dakujem
94faroSVK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 94faroSVK »

ColdRain napísal:Nikto tu nie je ortoped tak ti asi nikto nepovie. Ked chces poznat iny nazor tak chod do sukromnej kliniky a spytaj sa tam.
Koleno nie je sranda a odje*at si ho koli tomu ze je niekto debil a rozhodne sa si robit po svojom lebo sa mu nechce cakat s ortezou...to je uplne iny level sprostosti (netvrdim, ze to mozne nie je, ale ist na to len koli nejakemu clanku na nete je risk, ktory normalny clovek proste neurobi).
Ortopéda som tu ani nehľadal. Pod vetou ,,Má niekto skúsenosť s plastikou kolena ?,, som myslel aj to, že ako ostatný prežívali tie týždne a neskôr ako napredovali s rehabilitáciou. Viem, že je to dosť bolestivé, no v bodoch by som si netrúfal odhadnúť ako veľmi. Je jasné, že každý má iný prah bolesti no keby sa viacerí vyjadrili tak by sa z toho dalo urobiť priemer/odhad.
---------------------------------------------------------------------------
Objednal som si Spaľovač tuku EXTRIFIT Carni 120000mg Liquid 1000 ml. Všade je písané, že aj v ten deň keď necvičím si mám dať jednu dávku. Keď cvičím tak ráno a aj pred tréningom jednu dávku. Tak sa pýtam, mám s tým šetriť, že si dám len jednu dávku pred tréningom čo ja viem každý druhý deň, alebo nemám šetriť a dať si každý deň jednu dávnu a pred tréningom tiež ?
z3t
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa z3t »

Zdravim. Nasiel som aj v tejto teme par odkazov na cvicenie doma podla stranky http://www.cviceni-doma.cz ale nedopatral som sa k tomu, ake vysledky uzivatelia dosiahli vdaka tomu planu, ktory tam je. Tak sa chcem spytat ci niekto podla toho nahodou nesiel a ak ano, ci mu to pomohlo. A skusenejsich by som sa chcel opytat, ci to ma zmysel robit, alebo sa bez navstevovania posilnovne vysledkov dosiahnut neda. Mojim cielom je nabrat vahu a zaroven aj rysovat postavu.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

http://okomreportera.com/zdravie/men-solution-plus/ - pobavte sa. Väčšiu chu**** ohľadom doplnkov som ešte asi ani nečítal.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Stacili mi tie komenty a mena ako silnychlap :D megaspokojny ci silny host :D
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Napísal som tam dva príspevky, ako klamú ľudí. Že je to rovnaký fake ako tabletky na podporu rastu pŕs, tabletky na chudnutie bez nutnosti vyvíjania fyzickej činnosti atď... Taktiež som aj spomenul, že všetky tie účty s pozitívnymi príspevkami sú založené s cielom pozitívnej reklamy. Samozrejme ako som očakával, zmazali oba príspevky. Síce čo sa čudujem, čo som tam dnes pár krát v priebehu dňa pozrel, tak tam boli aj negatívne príspevky. Všetky ich tiež zmazali :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ak hladate nieco co vam pomoze k svalovemu rastu, zaroven je chutne,uplne bez tuku a dobre padne za teplych letnych dni, tak tu je moj osvedceny recept: /pripomienka, iba od 18rokov/ :D

Zmrazeny ovocny sorbet vymiesame elektrickym miesacom spolu so srvatkovym proteinom a trochou bieleho destilatu podla vlastneho vyberu. Sorbet moze byt kupovany ale lepsi je urobeny doma z cerstveho ovocia. :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

caute chcem sa spytat na vyzivove udaje výrobkov .
skoro na kazdom produkte ktory si kupim si to precitam kolko je tam tukov / bielkovin / sacharidov /
ake su idealne hodnoty od - do ? naco sa mam zamerat ? (cim viac bielkovin tym lepsie ale co take sacharidy a tuky kolko si mozem dovolit ? aby som nepribral a mohol kludne cvicit a formovat )

(napr: tie pomazanky v cierku od AlfaBIO - mexicka / francuzska atd .. tak maju 10g tuku to je vela ci ?? )
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

To je silne individuálne, podľa toho koľko vážiš, koľko máš ztoho čistej hmoty, aký máš bazálny metabolizmus, aká je tvoja udržiavacia hladina metabolizmu etc. http://fitcult.refresher.sk/39/Dolezito ... -1-Zaklady pozri toto a potom tú časť o makronutrientoch.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

R1k1nko

alfaBio je soja, ze? pre sportovca je to uplne nevhodne, znizuje hladinu testosteronu a vyuzitelnost bielkovin je nizka. Kulturisti sice niekedy uzivaju sojove izolaty ale to su uz specialne upravene produkty, soja ako potravina vobec nie je az tak zdrava ako sa kedysi tvrdilo. Radsej si daj miesto toho kuracie prsia,alebo kyblik tvarohu..
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

ok tak soju omedzim hlavne tie crievka.... a este by ste mi mohli dat nejaky fajn recept na ten tvaroh lebo ten RAJO tvaroh sa samotny velmi tazko je... a na sladko ho nelubim nijak !!! :(
Napísať odpoveď