MS v hokeji 2015 CR

O športe...
MFa
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: MS v hokeji 2015 CR

Príspevok od používateľa MFa »

Norsky trener sa vyjadril, ze urcite zapas nevypustia a urcite chcu vyhrat kvoli lepsiemu postaveniu do olympijskej kvalifikacie.

To ale vravia vsetci a kto by vlastne povedal pred zapasom, ze nebude hrat, vypusti zapas a planuje prehrat? :D
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Tiež si myslím. Bielorusi sú určite veľmi motivovaní po včerajšom zápase s Fínskom a aj keď fandím našim tak si myslím že Bielorusi si to zaslúžia viac ako my , ďalšia vec je že keby postúpime , všetci sa budú tváriť že je všetko v poriadku lebo sme splnili cieľ...
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Ja to vidím tak, že dnes s USA prehráme a Bielorusi dajú Nórov. Už si nechcem sám sebe nič nahovárať a budem aj rád keď skončíme. Tažko sa pozeralo na tie nemohúcne zápasy.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Moze to dopadnut všelijako. Podľa mňa najpravdepodobnejšia verzia je, že prehráme s USA.
Ak by prípadne Nóri vyhrali, ojojoj, to by bolo rečí zase :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ak by Nori vyhrali tak by to podla mna nakoplo chalanov, ale ci by to stacilo to neviem.
skor sa bojim, ze ked Bielorusi postupia tak nasi zapas nezvladnu a fasnu kefu
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak sa bojíme kefy, tak nedúfajme v postup. V tomto stave si neviem predstaviť, čo s nami urobí namotivovaná Kanada.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Podľa mňa je určite väčšia pravdepodobnosť, že vyhráme nad USA ako to, že Nóri vyhrajú nad Bieloruskom.

Osobne si myslím, že keď Bielorusko svojou výhrou rozhodne o našom vyradení zo štvrťfinále, naši hokejisti už nebudú pod žiadnym tlakom a môže sa im aj zadariť dať dolu USA. Veď proti Fínom sa spočiatku celkom dobre držali a proti Rusom tiež nechýbalo veľa. Samozrejme, už nám to nebude nič platné, ale ak by som tipoval, dal by som na výhru Slovákov.

:)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ak uz nepojde o nic tak hraci s platnymi zmluvami ten zapas uplne vypustia kvoli moznym zraneniam nakolko sa uz nebude hrat o nic
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

nasi uz mozu hrat uvolnene, bielorusi zasluzene idu dalej
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

uvolnia sa tak, ze chytime 5-6ks (moj tip na dnes)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

V diskusiách ináč pekne pripomínajú, že pred pár dňami sme Nórov pri hymne na štadióne vypískali a teraz by im moderátor najradšej do riti vliezol, len aby vyhrali.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

chcelo by to rychly gol norov co pochybujem
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Očakával by som aj to, aby sa za trénerským triom poriadne zaprášilo pri odchode....ale skončí to pri výhovorkách typu, že sme mali nepriaznivý žreb a hrali sme s ľahkými súpermi v úvode turnaja, kedy mali sily a vedeli potrápiť súpera.

Pokiaľ ide o Bielorusko, im tiež veľkú šancu nedávam proti rozbehnutej Kanade, aby tam neschytali poriadny debakel, pretože okrem prvej formácie je ich hra postavená na pozornej obrane s neskúsenými hráčmi vzadu, čo bude pre Kanadu otázka maximálne 5 minút, kým prelomia prvýkrát defenzívu....Technicky, silovo, rýchlostne, výdržou Bielorusi nemôžu konkurovať Kanade, samozrejme Slováci takisto ale morálne právo baviť sa o tom, že by sme potrápili Kanadu viac ako Bielorusi, NEMÁME ! Z toho dôvodu, že si nevedia naši babráci poradiť ani so súpermi vo svetovom rankingu nižšie od nás. Obávam sa, aby na rozlúčku s USA nedostali Slováci poriadnu nakládačku, pretože oni nemajú už o čo hrať, psychika a chuť do hokeja sú fuč, skončila sezóna a USA potrebuje 2 body na prvé miesto čím si zabezpečia najvýhodnejšieho súpera na štvrťfinále a tuším sa ani sťahovať nebudú. Samozrejme Švajčiarov neodpisujem, podľa môjho názoru Švajčiari s USA majú vo štvrťfinále šance 50 na 50, ale o tom neskôr...

Je čas bilancovať: Mužstvo bolo zložené zle, nejasné odchody hráčov ako Réway, Rúžička, viaceré odmietnutia hráčov z NHL, tiež zranenie Nagya a Marcinka, nominácie niektorých hráčov s katastrofálnou sezónou sú jasným dôkazom, že omáčky v článkoch, že máme lepší tím ako minulý rok, sú zavádzajúce. V hre chýbala myšlienka, nápad, opakujúci sa zlom v zápase od lídrov, ktorých sme v podstate ani nemohli nájsť na súpiske.
Nech mi nikto nehovorí, že tento tím bolo to najlepšie, čo sme mali....súpiska bola zložená na poslednú chvíľu, typologicky nám chýbali hráči, s ktorými by sme mali nádej vyhrať kľúčové zápasy a potrápiť favoritov viac, ako kazením ich kreativity a naším betónom v obrannom pásme.
Chýbal mi Rado Tybor, Tomáš Záborský, Laco Nagy, Martin Réway...lepšie postavenie vo formáciách pre Hudáčka, Viedenského, racionálnejšie zaradenie Kopeckého, Daňa....proste celé zle. Pokiaľ ide o obranu, tam ma pred turnajom naštval vyhadzov pre Peťa Podhradského, ktorého osobne považujem za najschopnejšíieho obrancu skórovať a byť produktívny v súťažiach v rámci Európy. Uprednostnenie "diváka" Jurčinu, neschopného Graňáka mi príde minimálne, ako protekčne rozhodnutie.

Jediné, čo ako tak spĺňa parametre svetového hokeja je brankársky post - Laco a Hudáček potvrdili, že sú kvalitní, ale tiež mi vadí, že hráč ako je Julo Hudáčke, ktorý mal najlepšieu sezónu v kariére, bol vyhlásený za najlepšieho hráča SHL a tiež MVP hráča v sezóne v rámci švédskej ligy, je tak slabo vyťažovaný. Je len dôkazom jeho skutočnej profesionality a patriotizmu, chuti reprezentovať, že sa nechal označiť nálepkou "dvojka". Ak chceme byť objektívni, tak prave Julo Hudáček mal mať rovné postavenie s Lacom, pretože nie je určite horší, a práve tento turnaj mohol byť pre neho prevzatím nástupnického žezla "jednotky" v reprezentácii ! Nestalo sa, ale Julo vyzerá byť skvelý chlap a človek, ktorý sa neurazí a skkutočne chápe významu "podriadiť vlastné záujmy v prospech úspechu tímu". Tohto jediného hráča si v reprezentácii vážim a podľa mňa si zaslúži svoje miesto v tíme.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

A je dokonané :D

Pravdupovediac šanca, že my vyhráme za 3 body nad USA je tak max. 30% a to, že by za 3 body vyhrali tiež Nóri, povedzme 25%, tzn. ak by sme to chceli poňať trošku matematicky, pravdepodobnosť na náš postup bola určite menej ako 10% a to som ešte nacenil naše aj nórske šance oproti stávkovkám, takže tomu sa nedalo veriť, ani keby som bol najvernejší slovenský fanúšik.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a co hovoris na vykony Panika a Dalogu? ako som spominal oni dvaja su pre mna top hraci z nasej strany.

o nasej nemohucnosti svedci aj fakt, ze nas najproduktivnejsi hrac je az 50ty v bodovani sampionatu:
http://www.evysledky.com/zapas/d6fDWcz6 ... op_scorers
Philop25
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Philop25 »

tak nakoniec skončíme na peknom 9.mieste :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

guess.whoo napísal:a co hovoris na vykony Panika a Dalogu? ako som spominal oni dvaja su pre mna top hraci z nasej strany.

o nasej nemohucnosti svedci aj fakt, ze nas najproduktivnejsi hrac je az 50ty v bodovani sampionatu:
http://www.evysledky.com/zapas/d6fDWcz6 ... op_scorers
Nemusíme kopať mŕtveho koňa, v prípade, že je produktivita rozložená medzi všetky útoky - prípadne excelentne funguje obrana a zápasy sa vyhrávajú o gól - vôbec to nemusí byť problém.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

normalne som rad, ze som sa dnes netrepal do ostravy na zapas a listok posunul dalej:)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

begbeee - jasne, keby fungovali utoky rovnomerne nie je problem, no nepamatam sa, ze by niekedy na MS vyhralo muzstvo, ktore nemalo v top 5 ani jedneho hraca.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Uf, ešte že sme nepostúpili do štvrťfinále, lebo by sme asi dostali riadny klepec od Kanady a bola by to asi ešte väčšia hanba. Teraz hovorili, že vytvorili rekord v počte vstrelených gólov v základnej skupine. V 7 zápasoch dali 49 gólov, to znamená priemer 7 gólov na zápas :!:

Aký je kurz na Kanaďanov ako celkového víťaza? :D Tí, ak to nevyhrajú, tak to bude podľa mňa veľké prekvapenie...
Napísať odpoveď