Klávesnica

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
LukeViĐeos
Novice
Novice

Klávesnica

Príspevok od používateľa LukeViĐeos »

Dobrý Deň mám taký problém nefunguje mi jedna klávesa na notebookovej klávesnici.Volá sa BackSpace ja tam mám takú šípku <----.Notebook sa volá HP COMPAQ CQ PRESARIO 58.Mám ho 2 roky (2013).Bol už niekoľkokrát v servise napr. kvôli tomu že mi len tak z ničoho nič prestal ísť ventilátor.Kúpil som ho v Nay Elektrodom.Očistil som ho a ten debil čo to posiela keď ho otvoril tak ho za***** paprčami (flaky...) a potom to napísal to papierov debil.To som už odbočil od témy Klávesnica.Ak sa vám chce tak mi prosím pomôžte lebo už ma tá klávesnica začína dosť sr**. Ďakujem za pomoc a prečítanie :) :smt006
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Klávesnica

Príspevok od používateľa hojko »

Uz neni v zaruke, ze by si ho dal opat reklamovat??? Neni mozne, ze ti tam kvapla voda v blizkosti klavesi Backspace???
LukeViĐeos
Novice
Novice

Príspevok od používateľa LukeViĐeos »

Voda mi tam Nekvapla a reklamovať sa mi to nechce lebo to trvá príliš dlho a už tam aj dané veci. Ale aj tak dakujem. :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak ak sa ti to nechce reklamovat tak si objednaj novu klavesnicu cez ebay (do 15e) a vymenis si ju. ak sa ti ani to nechce tak zial ine riesenie ti nikto neponukne
Napísať odpoveď