Counter-Strike: Global Offensive
Re: Counter-Strike: Global Offensive
wtf, este som sa z toho stale nespamatal.
Ak by ste niekto mali zaujem
kludne ma kontaktujte.
Ak by ste niekto mali zaujem
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pozerám, že to predavaju aj na ebay-i. Máš štastie za 2 €
jackpot 
To len niekto kto nevie co s peniazmi to moze kúpiť za 400e
Ten nozik ma dokonca vacsiu hodnotu nez tych 400.
-
Kok
Light Professional
rochedo - w0w
nemam slov .. ten noz ide zhruba po 300-400keys. isto ho nepredavaj na markete, skus lounge.
jj, musim si to cele nastudovat ze ako to predat co najefektivnejsie. Cital som ze okolo trade-ovania je kopa podvodov, hlavne prevody cez paypal. Kupujuci si moze uplne jednoducho dostat spat svoje peniaze cez chargeback.
//screenshoty: nadhera
//screenshoty: nadhera
Ow fuck, grats. Urcite ma vacsiu hodnotu ako 400.
Off the market som to nasiel za $700.
Pouzi nejakeho overeneho middlemana - napr. http://steamcommunity.com/id/proevox (steamRep admin)
Off the market som to nasiel za $700.
Pouzi nejakeho overeneho middlemana - napr. http://steamcommunity.com/id/proevox (steamRep admin)
-
Kok
Light Professional
Krasa.. ak mam pravdu povedat henten "diamond" pattern z neho robi vcelku rare noz. aku to ma float value ?
-
DeJF
Addict
Po*iči nožik
. Ja každú bednu čo otvorím tak to je buď negev alebo ump 
Keby si neotváral bedne možno by si si už mohol kúpiť pekný nožík za ušetrené peniaze 
Kok napísal:Krasa.. ak mam pravdu povedat henten "diamond" pattern z neho robi vcelku rare noz. aku to ma float value ?
-
DeJF
Addict
Steju napísal:Keby si neotváral bedne možno by si si už mohol kúpiť pekný nožík za ušetrené peniaze
Neviete niekto prečo niekedy ked zapnem csko tak mám aj v menu 30 fps a v hre 15 ? vždy som mával normálne fpska minimálne 70, ked reštartujem steam tak to ide v pohode ale hocikedy ked to zapnem alebo aj v strede hry to padne na 15
Je tu niekto kto pravidelne hrava ranky gold 4 ostrialana 1 najlepsie hravat kazdy den 2-3 kompetaky 
Ak sa niekto najde piste mi spravu
Ak sa niekto najde piste mi spravu
-
DeJF
Addict
Kolko zapasov je treba na rank up z nova 4 na dalši rank? mam pat po sebe a stále nič, doteraz mi vždy stačili 4...predpokladam že každym rankom sa to bude už len zvyšovať ?
No pokial viem, tak ten system nepocita iba vyhry. Ide aj o tvoj individualny vykon a o to ake ranky maju v druhom time.
-
Nadeo
Guru wannabe
System berie do uvahy tvoje K/D, kolkokrat si mal MVP, ake ranky mali tvoji spoluhraci/protihraci a podobne. Nieje predom urcene kolko zapasov musis vyhrat, moze to byt 1-2 ale aj 10-20.. Teraz ale bolo dost vln VAC-banov, tzn. sa detektovali nove cheaty co znamena, ze postupit na vyssi rank je lahsie ako volakedy.
Na K/D vôbec nezáleží. Počítajú sa len MVP a víťazné/prehrané kolá. Pred šírením bludov si prečítajte http://steamcommunity.com//sharedfiles/ ... =312582297
A cital si to ty? Ved sa tam pise, ze body sa rozdeluju na zaklade rankov (ak si slabsi medzi silnymi a vyhrate, tak beries viac bodov). A zaroven, ze ak mas najviac killov za kolo a niekto iny ziska MVP, tak dostanes body, akurat ten s MVP dostane viac. Cize zalezi aj na pocte killov, len menej ako na pocte MVP. Tam je napisane to iste, co sme napisali my, akurat 10x zlozitejsie