MS v hokeji 2015 CR
Re: MS v hokeji 2015 CR
Ďaloga - najlepší obranca v tíme, jeho rýchlosť je excelentná, mal by zamakať na streľbe. Už som ho chválil, že by mohol byť niečo ako Brent Burns v San Jose, z obrancu - útočník. Akurát mi chýbajú jeho výlety do útočnej tretiny, ktoré by spôsobovali väčšie problémy obrane súpera.
Pánik - z Pánika sa stáva hráč do 3-4 lajny, čo ma sklamalo trošku sa priznám. Bol to práve Pánik, ktorý zachraňoval heroickým výkonom v 19 rokoch A-kategoriu do 20 rokov. Tuším tam dal v záchrane 4 goly v jednom zápase. Mal to byť vyhlásený kanonier, ale v Tampe a potom v Toronte sa prepadával, resp. nedostával šancu uchytiť sa ako kanonier, alebo povedzme, že nevyužil šancu stať sa hráčom pre prvú prípadne druhú formáciu.
ale na MS patria k tým lepším....
Pánik - z Pánika sa stáva hráč do 3-4 lajny, čo ma sklamalo trošku sa priznám. Bol to práve Pánik, ktorý zachraňoval heroickým výkonom v 19 rokoch A-kategoriu do 20 rokov. Tuším tam dal v záchrane 4 goly v jednom zápase. Mal to byť vyhlásený kanonier, ale v Tampe a potom v Toronte sa prepadával, resp. nedostával šancu uchytiť sa ako kanonier, alebo povedzme, že nevyužil šancu stať sa hráčom pre prvú prípadne druhú formáciu.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
kanadu by som este ako vitaza nevidel aj ked klepu jedneho supera za druhym ako rezne. podla mna sa este stretnu vo finale so svedmi ak to pavuk dovoli a tam to bude vyrovnane
Ďaloga je obdivuhodne rýchly na svoju výšku, určite náš najrýchlejší obranca. Keď sa však vydal na útočný výlet, dokázal prekorčuľovať pár brániacich hráčov, ale na tej streľbe by mal naozaj popracovať. Nepamätám sa na situáciu, kedy by vôbec trafil bránu. Dúfam, že si ešte v najbližších rokoch zlepší ofenzívnu hru, lebo len s pomerne dobrou defenzívou a rýchlosťou sa nevypracuje na top obrancu v Európe.
tie lintnerove ponozky dnes 
DafuQ did just I see ?
Po treťom góle si asi povedali že určite už všetci slováci vypli telku a každý nás ma v ---- tak poďme s kľudom hrať
Dosť srandy , tie góly boli aj so štastím a nemalým ale aspoň to nie je taká tragédia ako v prvych 25 minút.
Som zvedavý ako to dopadne aj keď na tom v podstate už moc nezáleží.
Inak viete kedy budú určené skupiny na budúci rok ?
Po treťom góle si asi povedali že určite už všetci slováci vypli telku a každý nás ma v ---- tak poďme s kľudom hrať
Dosť srandy , tie góly boli aj so štastím a nemalým ale aspoň to nie je taká tragédia ako v prvych 25 minút.
Som zvedavý ako to dopadne aj keď na tom v podstate už moc nezáleží.
Inak viete kedy budú určené skupiny na budúci rok ?
Dobre aj tak. Dnes to málo konečne nejaký závan bojovnosti a dokázali sme dať aj viac gólov. Celkovo sme si ale nezaslúžili ísť ďalej. S tým čo sme hrali nie.
Osobne sa teším na Kanadu, Rusov a Čechov ako zahrajú a kam sa dostanú. Tie zápasy majú náboj a baví to človeka pozerať.
Osobne sa teším na Kanadu, Rusov a Čechov ako zahrajú a kam sa dostanú. Tie zápasy majú náboj a baví to človeka pozerať.
-
mirak2
Hardcore addict
ked ti poviem, ze Kopecky bol v juniorke podobny hrac ako Panik, velky, sikovne ruky, fajn prehlad a tvorba hry a prisiel do zamoria a urobili z neho power forwarda do tretej lajny.J.O.S.E napísal:Ďaloga - najlepší obranca v tíme, jeho rýchlosť je excelentná, mal by zamakať na streľbe. Už som ho chválil, že by mohol byť niečo ako Brent Burns v San Jose, z obrancu - útočník. Akurát mi chýbajú jeho výlety do útočnej tretiny, ktoré by spôsobovali väčšie problémy obrane súpera.
Tak RTVS opat "nesklamala", stvrtfinale len na Dvojke, druhe semi tiez a zapas o bronz tiez len na Dvojke?
Navyse stvrtfinale, dva zapasy nebudu odvysielane cele, asi len polovica, mozno len 1 tretina, naco ma RTVS dva kanaly??
Navyse stvrtfinale, dva zapasy nebudu odvysielane cele, asi len polovica, mozno len 1 tretina, naco ma RTVS dva kanaly??
-
kukiak
Addict
Skor preco nema 3 ? Kolko % slovenskej populacie zaujima hokej, ked nehraju nasi?
-
DanielDevil
Addict
Tento rok to sere aj RTVS aj ČT, dávali radšej Európsku ligu vo futbale, Češi dokonca domácu ligu viackrát a na FB ich ľudia dosť hejtovali zato. Naši raz tuším dávali namiesto hokeja nejaký dokument/drámu to bol tiež vrchol...hlavne že sa chvália ako majú každý rok viac a viac prenosov.Dreamer napísal:Tak RTVS opat "nesklamala", stvrtfinale len na Dvojke, druhe semi tiez a zapas o bronz tiez len na Dvojke?
kukiak - cudoval by si sa, ale nejde o to, play-off zapasy ktore sa prekryvaju su len dva, to nie je tak vela, taktiez, aspon keby v DVB-T prepinali HD kanal na dvojku ked ide hokej, ved aj ked ma niekto Dvojku HD v IPTV ci cez satelit, tak casto pozera hokej na druhej ci tretej telke v domacnosti kde ma len DVB-T a tak nemoze sledovat v HD.
Na sociálnych sieťach veľké ďakovačky Vujtekovi. Ktovie ako by ho ľudia vyprevádzali keby sme nezískali pri ňom žiadnu medailu.
Ale je pravda že od jeho nástupu sme sa trochu pozdvihli po tom postupnom úpadku od majstra, ale teraz zase akoby to malo klesajúcu tendenciu.
Ale je pravda že od jeho nástupu sme sa trochu pozdvihli po tom postupnom úpadku od majstra, ale teraz zase akoby to malo klesajúcu tendenciu.
-
ancikrista
Light Star
môžeme ísť jedine tak doprdele, keď sme všetko poprehrávali, jedine pozitívum je na tom tá sranda s tým faulovaním a päsťovkami s USA, ale ináč hanba, že sme mali takú šancu a sme sa nedostali na tie finálne kolá, dokonca ešte aj štyri góly zaradom s USA a samozrejme aj tak ako ináč prehrávame naveky vekou Slovakia
Na výkon sa dá pozerať optikou, že sme vyhrali prakticky jediný zápas.
Pre tých, čo nevideli v akcii malého Libora.
Zaujímavá štatistika.
Čo vidím ja?
Vidím, že papierovo (hráči) sme stále najsilnejší a súperovo dokážeme porážať. Výsledky však už lepšie prinášajú Švajčiari a trend je, že našich hráčov napojených na NHL (hráči+draft) zrejme bude ubúdať s časom.
So všetkými súpermi však máme prehru a z nášho pohľadu ide zväčša o kritické zlyhania. Štatisticky sme opäť porazili väčšinu slabších, ale kľúčový zápas s Nórskom sme prehrali. A takýto "kľúčový" výpadok mávame "vždy".
Čo vidím ja?
Vidím, že papierovo (hráči) sme stále najsilnejší a súperovo dokážeme porážať. Výsledky však už lepšie prinášajú Švajčiari a trend je, že našich hráčov napojených na NHL (hráči+draft) zrejme bude ubúdať s časom.
So všetkými súpermi však máme prehru a z nášho pohľadu ide zväčša o kritické zlyhania. Štatisticky sme opäť porazili väčšinu slabších, ale kľúčový zápas s Nórskom sme prehrali. A takýto "kľúčový" výpadok mávame "vždy".
-
guess.whoo
Redeemer
situacia v nasom hokeji je dost biedna, ale napriek tomu dokazeme uhravat slusne vysledky v kategorii U20 hlavne za posledne roky a myslim si, ze to svoje ovocie o 3-4 roky prinesie. Samozrejme nie vsetci sa niekam dostanu, ale bolo v nasom muzstve dost individualit, ktore sa uz dokazali presadit aj v nasej extralige
Tak na rok v skupine zrejme s Maďarmi
bude dobrý zápas
Vzhladom na Hanlona treba Vujtekovi dakovat. V porovnani s Filcom je to diskutabilne. Ja by som aj tak chybu nehladal vo Vujtekovi, ale v tych co mu do toho fusovali, mozno ludia zo SZLH a podobne, staci si spomenut na minuly rok a co Vujtek sam naznacil. A takych ako je manager Sykora tam veru netreba.
Pred chvíľou komentár Gašpara na jednotke: "Kanaďania vyhrávajú po prvej tretine nad Bielorusmi 4:0. Majú na svojom konte viac gólov ako Bielorusi streleckých pokusov."
Myslím, že to, že sme nepostúpili do štvrťfinále, ešte môžeme brať ako vykúpenie
Myslím, že to, že sme nepostúpili do štvrťfinále, ešte môžeme brať ako vykúpenie