dnes som prisiel po 2 tyzdnoch domov, a zrazu sa mi na ROZNYCH zariadeniach zacala zobrazovat stranka candyoyo ... netusim co to je, ale mame v dome detska, co radi stahuju blbosti...
kazdopadne ma zaraza, ze sa ten web zobrazi na roznych zariadeniach... ci je to uz mobil, notebook, alebo desktop... a to co je v prilohe ma uz totalne vytocilo...
cim to moze byt? je v routri nejaka chamrad? alebo ako si to mam vysvetlit?? Nestretol som sa s tym este nikdy, a google mi nic nechce povedat o tom..
Candyoyo -- virus ?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Candyoyo -- virus ?
pravdepodobne nejaká aplikácia plus ručne nastavené DNS v sietiach.
Re: Candyoyo -- virus ?
dns som kontroloval a mam v routri od googlu. 8.8.8.8 ... zapal som pre srandu aj na PS4 prehliadac a hned to na mna vyskocilo
rozmyslam o resetovani routra do povodnych nastaveni, ale nechce sa mi zatial hladat zmluva od netu.. mohlo by to pomoct?
//autoeditácia príspevku (15 Máj 2015, 19:13)
slepy som bol... v routri boli predsa len nastavene DNS na tu webstranku. (google bol az pod tym).. samozrejme heslo som mal na routri defaultne od vyroby, tak sa ani necudujem, ze sa tam dostali ..
rozmyslam o resetovani routra do povodnych nastaveni, ale nechce sa mi zatial hladat zmluva od netu.. mohlo by to pomoct?
//autoeditácia príspevku (15 Máj 2015, 19:13)
slepy som bol... v routri boli predsa len nastavene DNS na tu webstranku. (google bol az pod tym).. samozrejme heslo som mal na routri defaultne od vyroby, tak sa ani necudujem, ze sa tam dostali ..