Amazon.co.uk

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
RichVaj
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Amazon.co.uk

Príspevok od používateľa RichVaj »

Ahojte, má tu niekto skúsenosti s objednávaním z Amazon.co.uk? Trápi ma len jedna otázka, nakoľko mám skúsenosti len s eBayom. Po odoslaní zásielky mi prišiel mail, že balík putuje cez doručovateľskú službu Asendia, čo je zrejme štandard doručovania vrámci Európskeho Amazonu. Ak ste si niekto objednával veci z Amazon.co.uk cez Standard International, doručil vám to kuriér alebo slovenská pošta? (Ak by to bolo dôležité, ide o dve objednávky- 3 hudobné cd, nič veľké).
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Amazon.co.uk

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ja som si pred par tyzdnami objednaval DVDcka, prisli presne podla ich predpokladaneho datumu a ano, prislo to postou... Idealne bolo to, ze moja sikovna postarka videla ze to je zaplatene, tak to proste placla vela dveri ked jej nikto neotvaral :D

TL;DR:

Pride ti to postou, datum dorucenia co ti pride je pomerne presny.
RichVaj
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RichVaj »

Ďakujem veľmi pekne za odpoveď, som rád, že sa nemusím naháňať s kuriérom. Moja poštárka je aspoň taká dobrá, že všetko zo zahraničia mi doručí žltým lístkom- mimo dosah doruč. služby. Zrejme ich za ne neplatia, lebo ani potvrdenku podpísať nechceli :P.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Heh, no som rad ze som mohol pomoct :)

K postarkam: Moja mi minule narvala DVD s hrou do schranky, ale narvala ho tam tak, ze tam bolo doslova zadrhnute, trcalo vonku a ledva som ho dokazal vytiahnut... Ale asi fakt zalezi od postarky no.
rafsza
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rafsza »

Netreba sa báť, treba sa sťažovať na poštovej správe a nie ohýbať chrbát až po zem :!: . Ja som poslal sťažnosť do Banskej Bystrice na riaditeľstvo, vec prešetrili, poštárkam zdvihli mandle a odvtedy si ma nielen vážia, ale majú ma aj radi. Veď im dávam prácu, aby ich nezrušili - konkurencia je dnes veľká. Na pošte ma už poznajú a ja ich môžem už aj pochváliť. :D
Napísať odpoveď