IMAX v BA
Re: IMAX v BA
Dakujem
.... Ak sa tu najde potom stastlivec, ktorý ho navštívi, tak nejake info. o tom sem
. Dojem, pripadne ceny atd....
Juuuuj tak tam pojdem v momente jak to otvoria. Bolo uz na case. Ale som zvedavy na ceny, citim vo vzduchu peknu palku 
Však netreba ísť hneď do VIP
, ja tam pôjdem tiež, len asi ne hneď prvý deň, lebo nemám rád plné kiná. Vtedy je väčšia šanca, že sa tam nájde idiot čo mu furt mele huba alebo sa hrá na mobile.
Pochybujem ze sa hned budu listky rozpredavat na komplet. Ludia sa o tom budu dozvedat postupne. A hlavne beznemu cloveku je jedno ci pojde do klasickeho multiplexu alebo na IMAX.
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako by mohlo byt ludom jedno ci idu do normalneho kina alebo do IMAXu? Vsak to sa neda porovnavat. Normalne kina su uplne nic oproti IMAXu.
Samozrejme ze je medzitym diametralny rozdiel. Ale beznym ludom to je proste jedno. Jozko Mrkvicka si otvori web multiplexu v Bory Mall. Vyberie si film ktory chce pozriet. V klasickej kinosale bude ten film stat 8€ ale v IMAXe 12€. Co myslis, co si vyberie? Teda hypoteticky ak taky rozdiel samozrejme bude co tipujem ze bude.
-
jorg22
Medium Professional
Tak to si ma upokojil ja som myslel ze listky pojdu od 20 eur. No jasne sak 4 eura rozdiel je nic. To je ako cestovat lietadlom namiesto autom s 4 eurovym rozidelom. Kto by to nebral?
Tiez by ma potešila taká cena ..len ci to nebolo myslene len ako priklad 
Noo sice to bol priklad ale staci sa pozriet kolko stoja vstupenky v Cinemacity.
3D - 8,7€ + 0,75€ okuliare
2D - 7€
Z toho vypliva ze ak by cena vstupenky v IMAXe bola viac nez dajme tomu 13€, tak by moc velke trzby nemali. Tych par kajsmetkarov (aj ja) co vedia ocenit kvalitu by ich urcite nespasilo.
3D - 8,7€ + 0,75€ okuliare
2D - 7€
Z toho vypliva ze ak by cena vstupenky v IMAXe bola viac nez dajme tomu 13€, tak by moc velke trzby nemali. Tych par kajsmetkarov (aj ja) co vedia ocenit kvalitu by ich urcite nespasilo.
Ako môžu masy ľudí pozerať filmy v CAM-ripoch, alebo 207p online verzie, keď si môžu doma stiahnuť za pár minút FullHD? Niektorým ľuďom je to proste jedno (čítaj "je*e im"), sami sa oberajú o zážitok. A pre takýchto ľudí je aj IMAX iba kino. A to nehovorím o malej skupinke, ale možno aj väčšine bežných ľudí.jorg22 napísal:Ako by mohlo byt ludom jedno ci idu do normalneho kina alebo do IMAXu? Vsak to sa neda porovnavat. Normalne kina su uplne nic oproti IMAXu.
Kazdopadne, kto bude mat overene info. o cenach, tak sup stym sem 
-
Sarger
Guru wannabe
Si pozrite ceny IMAXU v Prahe a budete vedieť čo asi očakávať.
Hmm, lacnejsie nez u nas multiplex. Zaujimave.
-
Sarger
Guru wannabe
A drvivú väčšinu kín v BA prevádzkuje cinemacity, ktorá má pod palcom IMAX v Prahe.
Tak vraj 11.6.2015 to spúšťajú.... Ak budú ceny ako v Prahe, to by bolo fajne 
Cca 23x13,5m - 2,5-násobok najväčšieho plátna na Slovensku.
Neviete, kde je najväčšie a aký má rozmer? V Cinemaxe v BB v Decembri zväčšovali, bol som tam vtedy na Hobbitovi a zdalo sa mi to strašne veľké, podľa mňa to kľudne tých 20 metrov mať mohlo. Alebo preháňam?
// Keď sa lepšie pozrem na tie fotky, tak asi fakt preháňam. Tak potom ten IMAX musí byť šialenstvo.
Neviete, kde je najväčšie a aký má rozmer? V Cinemaxe v BB v Decembri zväčšovali, bol som tam vtedy na Hobbitovi a zdalo sa mi to strašne veľké, podľa mňa to kľudne tých 20 metrov mať mohlo. Alebo preháňam?
// Keď sa lepšie pozrem na tie fotky, tak asi fakt preháňam. Tak potom ten IMAX musí byť šialenstvo.
Sakra jake fudbalove ihrisko
Ked sa bude strihat paska ja budem stat velka s listkom v ruke.