Ake mate auto?
Re: Ake mate auto?
Tak pochválim sa nejakými trochu normálnejšími fotkami svojho tátoša - BMW E61 530d, 160 kW, r.v. 06/2004 - stará šunka, ale pre mňa stále nová
Zatiaľ najlepšie auto, aké som šoféroval...Aj keď je pravda, že ešte som toho na výber veľa nemal 
Pekné to máš, aj keď ja som skôr na limuzíny . 
Aj mne sa samozrejme viac páčia sedany, ale toto bola auto bolo v najlepšom stave zo všetkých E60/E61-tiek, ktoré som pozeral a dokonca za bezkonkurenčnú cenu, takže som dlho nerozmýšľal, čo ho zoberiem alebo nie. V podstate mi to, že je to Touring, nijako extra nevadí, myslím si, že aj vzhľadovo sú E61 jedny z krajších kombajnov od BMW.
A raz, keď sme išli 5 v aute a každý mal kufor, tak som to ledva napchal do môjho kufra. Som si istý, že do sedanu by som to nevpratal
A raz, keď sme išli 5 v aute a každý mal kufor, tak som to ledva napchal do môjho kufra. Som si istý, že do sedanu by som to nevpratal
Tak nakoniec som kúpil 206tku CC-ko. Viem, že celkovo tu panuje odpor voči pežotom, no snažil som sa vybrať kus s čo najnovším rokom výroby po čo najmenej majiteľoch a tiež s 1.6 motorom, pretože som čítal, že tie dvojlitre boli o trošku menej podarenejšie. Tento ma celkom oslovil, je to taká menšia motokára. Čaká ho ešte kus servisu nakoľko to jazdila žena a tie si niektoré veci nevšímajú. A taktiež ešte musím dokúpiť windstopper, pretože mimo mesta to pekne fúka vnútri.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
kraaasne
budes v tom vozit aj priatela?

...ale nie, dobry je
nech ten zabozrut vydrzi co najdlhsie 
...ale nie, dobry je
jj.. veľa šťastných kilometrov s vetrom vo vlasoch. Inak, sranda, že na náhľadoch tých fotiek je celkom pekne rozoznateľná špzka, na originálnych fotkách už nie.. 
-
RATZINGER666
Darca
zahrame si hru "uhadni jimmyho spztku"... vitaz vyhrava vylet autom do kina a romanticku veceru 
...sranda je, ze ja na telefone vidim na kazdej fotke inu, hore SB156BJ, dole SB765BJ
...sranda je, ze ja na telefone vidim na kazdej fotke inu, hore SB156BJ, dole SB765BJ
Môj tip je 155BJ 
Súhlasím, 745BJ, aká je prvá cena ?redfoxik napísal:745BJ
-
Runes
Addict
podla mna 156BJ
Stale zle, podla databazy PZP je poistenie iba na 156BJ a aj to je Fabia 
A este k tomu SPZ konciaca na BJ (blowjob).
To nevymyslis, to je zivot!
-
guess.whoo
Redeemer
pridavam samelonSVK napísal:775BJ
Ďakujeme za Váš tip v súťaži "Uhádni Jimmyho ŠPZtku". Cena spätnej sms je 3,99€ vrátane DPH.
Správnu odpoveď uhádol Hensym
Správnu odpoveď uhádol Hensym
-
guess.whoo
Redeemer
ale je to stale lepsie ako kupit 307cc
vela stastnych km 
Pěkný, ale chcelo by to krajšie fotky ako pred tou hnusnou garážou