Chcem kúpiť auto
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
@Citrony: Holt stari frantici, to bolo nieco... ktovie co bolo dovodom toho zlomu, kde sa to cele posralo.
@Auto do 3k: No, mas to blbe, fakt si treba rozmysliet ci xx10 alebo 2x85 denne, je to dost podstatny rozdiel, este pri tej cenovej hladine je tazsie najst nieco co by zvladlo oboje v klude. Kor ked chces chodit 2x85 vo vacsom pocte.
@zmluva a prepis: Ja som to riesil tak, ze povodny majitel priniesol k podpisu zmluvy odhlaseny TP, ja peniaze, a podpisali sme to u notara, s tym, ze v podstate notar bol svedkom toho ze ja som odovzdal korektne peniaze a povodny majitel papiere a kluce. (v zmluve je napisane, ze sa toto vymeni pri podpise zmluvy a ucastnici podpisom dosvedcuju ze sa tak stalo, alebo tak nejak)
V pripade ze sa daco poserie, furt ma povodny majitel moznost poziadat o zrusenie odhlasenia.
@Auto do 3k: No, mas to blbe, fakt si treba rozmysliet ci xx10 alebo 2x85 denne, je to dost podstatny rozdiel, este pri tej cenovej hladine je tazsie najst nieco co by zvladlo oboje v klude. Kor ked chces chodit 2x85 vo vacsom pocte.
@zmluva a prepis: Ja som to riesil tak, ze povodny majitel priniesol k podpisu zmluvy odhlaseny TP, ja peniaze, a podpisali sme to u notara, s tym, ze v podstate notar bol svedkom toho ze ja som odovzdal korektne peniaze a povodny majitel papiere a kluce. (v zmluve je napisane, ze sa toto vymeni pri podpise zmluvy a ucastnici podpisom dosvedcuju ze sa tak stalo, alebo tak nejak)
V pripade ze sa daco poserie, furt ma povodny majitel moznost poziadat o zrusenie odhlasenia.
Dunno: Pri tom nájazde 160km s tým, že to budeš chodiť denno denne, by som skôr pozeral nejaké benzínové auto, aspoň so 100 koňmi. Predsa len po dvoch týždňoch ti to už bude liezť na nervy, tá trasa
. Budeš sa chcieť dopraviť tam a späť čo najrýchlejšie, relatívne pohodlne a keď budeš mať plné auto, tak to chce nejaké kone určite. Inak to bude trápenie, dochádzať taký kus.
-
vendo
Guru
Ok, toto by sedelo asi najlepsie, ale mam zopar otazok este:Fabo napísal:
@zmluva a prepis: Ja som to riesil tak, ze povodny majitel priniesol k podpisu zmluvy odhlaseny TP, ja peniaze, a podpisali sme to u notara, s tym, ze v podstate notar bol svedkom toho ze ja som odovzdal korektne peniaze a povodny majitel papiere a kluce.
keby bolo auto zalozene, bola nan exekucia, tak by sa nedalo odhlasit lebo vlastne uz odhlasenie je "prevod drzby vozidla", ako som sa docital na stranke policajtov. je toto spravne?
a druha vec, ako rozoznam odhlaseny TP?
-
vladenko007
VIP
Na odhlásenom veľkom technickom preukaze, polícia perom napíše meno a zakladne udaje o novom majiteľovi.
-
vendo
Guru
vdaka 
No nemyslim si, ze budem mat to auto plno nalozene, pocitam tak max 2, obcas 3 ludia okrem mna. Nebude lepsi diesel kvoli spotrebe ?bindo011 napísal:Dunno: Pri tom nájazde 160km s tým, že to budeš chodiť denno denne, by som skôr pozeral nejaké benzínové auto, aspoň so 100 koňmi. Predsa len po dvoch týždňoch ti to už bude liezť na nervy, tá trasa. Budeš sa chcieť dopraviť tam a späť čo najrýchlejšie, relatívne pohodlne a keď budeš mať plné auto, tak to chce nejaké kone určite. Inak to bude trápenie, dochádzať taký kus.
Pozri. Mas budget 3000 eur. Za to ti vyjde tak 12-13 rocna TDIckova Octavia 3x stocena. Usetris 2 litre paliva denne, ale odide ti turbo, bude treba vymenit rozvody a zaplaces (co je pri tak starom diesli viac ako pravdepodobne).
Jasné, že bude na spotrebu lepší. Hm, keď silou mocou diesel, tak by som sa na tvojom mieste popozeral po B5 Passatoch 1.9TDi 81 kW alebo 66 kW. Tie motory sú veľmi dobré, hltače kilometrov... Navyše Passat vyzerá stále dobre aj po tých rokoch a výber je celkom široký. Kamarát mal dízlového Passata 81 kW, za 3 roky si nepamätám, že by riešil nejakú poruchu na motore a to mal už cez 280 000 km, keď ho kupoval. Dobrý kus by si vedel zohnať aj pod 3000€, takže by ti zostalo aj na prípadný servis. Myslím si, že to by boli celkom dobre investované peniaze.dunno napísal: Nebude lepsi diesel kvoli spotrebe ?
Alebo niake 1.9 SDIcko, vykon sice nic moc, ale na dochadzanie do roboty by to malo byt v pohode 
-
guess.whoo
Redeemer
tiez by som riesil passat 1.9tdi, len za 3000 to mozno bude trosku problem najst pekny kus hodny kupy
-
vladenko007
VIP
Aleže jaké parádne Punťo na predaj.
http://auto.bazos.sk/inzerat/49749098/p ... ly-kus.php
Tu su lepsie fotky
http://fiat-punto.autobazar.eu/14-gt-id7463253.html
http://auto.bazos.sk/inzerat/49749098/p ... ly-kus.php
Tu su lepsie fotky
http://fiat-punto.autobazar.eu/14-gt-id7463253.html
tolko penazi natlacenych do auta, a pritom je to stale punto... 
Aká tam môže byť reálna predajná cena 2300-2600?
-
guess.whoo
Redeemer
za 3k to podla mna preda
myslim ze by viac vytazil keby to roztopi na diely ale nie kazdy ma tu moznost a zrejme mu to asi suri
"Vždy som túžil po aute, ktoré bude zaujímavé najmä vysokým výkonom."
170 koní je na také auto síce dosť, ale od vysokého výkonu to má ďaleko...
Keby to bolo aspoň nové Punto, ale 96-ka? Kto so zdravým rozumom investuje toľko peňazí do skoro 20-ročného auta, ktoré ani nemá potenciál byť veteránom? Nepochopím...
Keby to bolo aspoň nové Punto, ale 96-ka? Kto so zdravým rozumom investuje toľko peňazí do skoro 20-ročného auta, ktoré ani nemá potenciál byť veteránom? Nepochopím...
-
Runes
Addict
tak moznost na splatky 2000 akontacia a splatky 111
podla mna to chce dat minimalne za 6
myslim ze 900kg 170ps dokaze drzat krok s mnohymi vykonnymi vozmi. Co je vysoky vykon je relativne, niekto vystupi z 800konoveho brabusu a povie ze nuda, moj dragster da stovku za 1,7 
-
vladenko007
VIP
Tú prednú kapotu má priesvitnú alebo je to len potlač?
Mne príde že pod ňou vidím motor. Či?
Mne príde že pod ňou vidím motor. Či?
Vyroba 1994Pilifo napísal:"Vždy som túžil po aute, ktoré bude zaujímavé najmä vysokým výkonom."170 koní je na také auto síce dosť, ale od vysokého výkonu to má ďaleko...
pocet splatok: dozivotneRunes napísal:tak moznost na splatky 2000 akontacia a splatky 111podla mna to chce dat minimalne za 6