ako sa začať socializovať ? ,bojím sa nadviazať kontakt ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
joker123
Amateur
Amateur

ako sa začať socializovať ? ,bojím sa nadviazať kontakt ...

Príspevok od používateľa joker123 »

teoreticky sa pickupu zaujímam od 14r ,vždy som sa zaujímal hlavne o oslovenie na ulici
avšak praktická stránka je na tom podstatne horšie ,vždy som mal limitujúce presvedčenia (ako napr. ako by taký "malý chalan zbaliť peknú babu, "babu nezbalím keď nemám auto") momentálne spínam obidve podmienky 8) myslím si , že aj dosť slušne vyzerám 8)
asi 5 mojich "vyhladnutých báb" som sa pokúšal zbaliť cez FB avšak ani jednu sa mi nepodarilo vytiahnuť von :?
nejak minulý rok som sa rozhodol osloviť moju vysnivanu na ulici. Dopadlo to velmy zle (dosť zlý vyber ,musela sa stim pochvalit asi každému-dozvedel som sa Feedback z druhej strany)
to ma polozilo na kolena :nono:
ešte som sa pokúšal zbaliť dalsiu cez FB ,taktiež neúspešne :nono: potom som sa na nejaké balenie úplne v*sral.
momentálne som to začal zasa riešiť (keď vidím, koľko pekných báb chody po meste :smt007 )
môj hlavni problém je že mi moja neschopnosť v balený začala tlačiť na mozog
-nedokážem sa sústrediť
-nemám záujem skoro o nič
-väčšinu dna prespím
-rapidne sa mi zhoršili známky v škole
mam 18r ,kamarátky nemám :? mam len malo kamošov ,avšak dokážem sa zarozprávať s kýmkoľvek :D
myslím že by mi stačilo trochu a bol by som celkom dobrým baličom
mojim cieľom je stat sa dobrým baličom

chodím pravidelne do druhého mesta na "lov" avšak sa neodhodlám k žiadnemu osloveniu :cry: iba pozeram ako debil :shock:
taktiež som bol parkrát na disco a stál som v rohu s pivom v ruke a len som "sliedil"

btw hľadám wingmana TN ,PN ,NM kontakt cez SS
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: ako sa začať socializovať ? ,bojím sa nadviazať kontakt

Príspevok od používateľa hojko »

Pises, ze chodis pravidelne na lov do druheho mesta, ale k nicomu sa neodhodlas. Da sa povedat, ze sa chodis akurat tak pozerat a previest, nic ine. Zeny sa nebalia cez Facebook, tu je hlavny problem. A druhy problem bude v gramatike, pretoze mne keby pisal niekto veci ako "velmy, chody", tak by ma to maximalne odradilo.

Asi tolko som chcel k tomu napisat, vsetko strucne a vystizne v styroch vetach :smt006
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Nech ti tu napise ktokolvek cokolvek, v konecnom dosledku sa budes jednoducho musiet prekonat a ostychu z oslovovania zien sa raz a navzdy zbavit, pokial sa chces teda venovat PU aj po stranke inej ako teoretickej. Cim skor s tym zacnes, tym skor zistis ze to nie je v podstate nic strasne a tym padom lepsie pre teba. Daj si ciel ktory si schopny dodrzat a ten postupne pln, napriklad si povedz ze kazdy den oslovis aspon jedno dievca, pokecas si s nou a rozlucis sa. Ked zvladnes toto, daj si dalsi ciel, oslovit dievca, zobrat si konrakt a nasledne ju skus vytiahnut na rande. Ked odmietne, nic sa nedeje, ked bude suhlasit zase raz dobre pre teba.
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

joker123 napísal: asi 5 mojich "vyhladnutých báb" som sa pokúšal zbaliť cez FB avšak ani jednu sa mi nepodarilo vytiahnuť von  
Keby si ich pozval na veceru, tak by sa Ti to urcite podarilo, kedze boli take vyhladnute.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tu mas wingmana, trosku dalej byva, ale ste podobni ako vajce vajcu
nechapem-ako-dokazu-mladi-muzi-ziskat-sex-t190677.html
dunno
Star
Star

Príspevok od používateľa dunno »

a co cakas od ludi tu na fore ? Ziadna ina rada neexistuje, musis sa jednoducho prekonat a nie len sliedit, ale aj sa cinit.
Ako niekto pisal vyssie, nauc sa gramatiku, alebo nebal cez FB ci ine soc. siete, kde treba pisat.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Preco chces balit na ulici ? Chces to robit ako "zalubu", nieco si dokazat, alebo zbalit babu na dlhodobejsi vztah ? Ak sa riadis "overenymi pickup radami od ostrielanych PUA" tak na to radsej zabudni. Pracuj na sebe, urob zo seba zaujimaveho cloveka, ktory ma co ponuknut (nie auto, vecere, dovolenky). Kasli na rady ako byt alfa, ako sa spravat a ako viest rozhovor, aby si do pol hodiny obchytkaval zenu niekde za barom. Lebo ako vidis, asi to nieje ta spravna cesta pre teba. (o pickup sa zaujimam dlhsiu dobu a sam som od overenych rad upustil, idem si vlastnou cestou a tak je to najlepsie ;) )
joker123
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa joker123 »

energy00
konečne normálny príspevok :)
nechcem ešte dlhodobejší vzťah ;) ,chcem vedieť baliť baby , už NIKDY nechcem robiť zo seba zúfalca ktorý sa namotá na babu ktorú ani nepozná....
daj viac info o tej tvojej ceste :)
Šaman lásky
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Šaman lásky »

Hned na zaciatok rozhovor cez chat je ubohy a bez intonacie cize je to 100-krat tazsie ako pri rozhovore z oci do oci. Ako zacat rozhovor ? Ved to je lahke :)
Ked ju vidite prvy krat tak sa musite tak potmehudsky spitat :dobry den slecna ste tu sama
A dalsia otazka musi byt zdvorila ci nechce spolocnost najlepsie ak vykate zena sa citi byt viac docenovana a ked bude mat zaujem tak povie ze si mozeme tykat to je asi takk vsetko a potom sa to rozbehne same
Š.L.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Vykaním si pred seba zbytočne staviaš bariéru. Vykanie je oficiálne.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Šaman lásky napísal:Ako zacat rozhovor ? Ved to je lahke :)
Ked ju vidite prvy krat tak sa musite tak potmehudsky spitat :dobry den slecna ste tu sama
daktore tie rady mi tu pridu ako
Prílohy
hemsworthhello.jpg
energy00
King
King

Cylinder mam mat pritom na hlave ?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Čo si z neho robíte srandu, veď to sú rady od Šamana lásky, tie musia fungovať :D

Paradoxne by si asi vždy mal konverzáciu začať tým "Ahoj,...", zvyšok je už na tebe. Ak máš však 18 a oslovuješ 18-ročné baby, tak mi príde čudné im vykať. Tento prístup by sa dal aplikovať vo vekových skupinách tak 30+, kde je vykanie medzi ľuďmi, ktorí sa nepoznajú, bežné, nie u mládeže...
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Autor mi príde ako človek, ktorý je docela inteligentný, ale z mne neznámych dôvodov zo seba robí kkta, že tak je :wink: . Slová písané naschvál s chybami, tie čiarky a tak všetko... Ako inak sa dá vysvetliť, keď niekto napíše "velmy zle" a v zápätí vie, že v slove "cieľom" sa na l dáva mäkčeň. Tak tu nerob zo seba debila chlapče :smt094 .

A šalamún lásky to je tiež nejaký ďalší výplod matrixu... :D . Hrozné tieto témy niektoré, hrozné... Zbytočný spam :) .
jax90
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jax90 »

Odporučam mu radšej isť na to ako tento Los Pichos :D Autor témy si može rovno zaplatiť kurz u ospevovaného casanovu,čo ho nikto nikdy nevidel v terene,ale oblbovať ľudi o peniaze to už hej :D

:smt033
Šaman lásky
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Šaman lásky »

Hey chlapci vy asi neviete kto som a kolkym chlapcom a dievcatamsom uz poradil a uspesne teraz maju dlhodoby vztah a su stastny cize a na gramatike nezalezi moji mily a nie som salamun a ani z matrixu
Š.L.
energy00
King
King

Tak to by si mohol pomoct pri rieseni LeinitzXovho problemu v teme o tom, ako ma ziskat sex. Lebo za pol roka sa to nikam neposunulo.
jax90
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jax90 »

Šaman lásky napísal:Hey chlapci vy asi neviete kto som a kolkym chlapcom a dievcatamsom uz poradil a uspesne teraz maju dlhodoby vztah a su stastny cize a na gramatike nezalezi moji mily a nie som salamun a ani z matrixu
Š.L.
Michal Kopecký,si to ty? :D :D :D Nože šalamun, nauč aj nás tu nejake finty :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

to bude pan Uzel
Napísať odpoveď