Polícia bližšie k Vám!
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Polícia bližšie k Vám!
A co ked som ako jedinec ostro postaveny porti fizlovaniu a nemam zaujem aby bola policia kdekolvek v mojej blizkosti pokial o to explicitne sam nepoziadam?
Ako obcan by som chcel taktiez poukazat na to, ze pocet policajtov povazujem za absolutne iraciaonalny a domienvam sa, ze na kazdeho cudzinca posobime ako krajina, ktora je prave uprostred pucu tak potrebuje excesivne policajne prostriedky na udrzanie rezimu. (o tom, ze existuje plan stavy este navysovat sa radsej ani nejdem vyjadrovat. viac policajtov mal uz len Cyprus pocas nepokojov)
To, ze policiu povazujem za casto neschopny, zakona neznaly a predrazeny organ je taka ceresnicka. Dane sa daju minat aj ucelnejsie ako na ludi, ktori robia pre PZ len preto, ze inde ich nechcu pre neschopnost.
Ako obcan by som chcel taktiez poukazat na to, ze pocet policajtov povazujem za absolutne iraciaonalny a domienvam sa, ze na kazdeho cudzinca posobime ako krajina, ktora je prave uprostred pucu tak potrebuje excesivne policajne prostriedky na udrzanie rezimu. (o tom, ze existuje plan stavy este navysovat sa radsej ani nejdem vyjadrovat. viac policajtov mal uz len Cyprus pocas nepokojov)
To, ze policiu povazujem za casto neschopny, zakona neznaly a predrazeny organ je taka ceresnicka. Dane sa daju minat aj ucelnejsie ako na ludi, ktori robia pre PZ len preto, ze inde ich nechcu pre neschopnost.
na to sa da povedat jedna vec, nehladajte zlocin tam kde neni ale tam kde jePoliciaFora napísal:Dobrý deň, dámy a páni..
My v polícií SR sme sa zhodli, že najlepší spôsob ako predísť zločinu je oslovenie mladých ľudí.. Týmto spôsobom Vám radi odpovieme na všetky otázky, najmä ohľadom užívania omamných látok a alkoholu.. Ďakujem a teším sa na Vaše otázky..
Z toho robí zločin zákon, nie polícia 
ano.. ale to neznamena ze fizli teraz musia kazdeho buzerovat koli par smetiam 
//autoeditácia príspevku (23 Dec 2014, 0:14)
keby som bol chlupaty a nasiel by som dakomu pol gramu tak by som sa zasmial a poslal ho kade lahsie... vsecko je o pristupe
//autoeditácia príspevku (23 Dec 2014, 0:14)
keby som bol chlupaty a nasiel by som dakomu pol gramu tak by som sa zasmial a poslal ho kade lahsie... vsecko je o pristupe
Potom by si ale nerobil svoju prácu...
-
Andi_Cibula
Addict
Podobnú rétoriku možno aplikovať aj na obdobie 1933-1945. V "istých" krajinách bolo udať a poslať na smrť žida z právneho hľadiska absolútne v poriadku.
Ale zas zober si to tak, žid bol židom a nič na tom nezmenil, aj keby sa na hlavu postavil 10x. Zatiaľ čo ak máš u seba pol gramu zeleného, nie je nič jednoduchšie než nemať u seba pol gramu a neporušovať tým zákon. Hádam sa z toho dá pochopiť, ako to myslím. 
Podľa mňa by bol počet policajtov v poriadku, keby naozaj dohliadali na bezpečnosť občanov tohto štátu. Pokiaľ by dohliadali na bezpečnosť a poriadok v problémových častiach Slovenska (napríklad v blízkosti cigánskych osád), tak by som si povedal, že je všetko v poriadku a je ich tu naozaj treba. Lenže ako dobre vieme, cigáň sa môže majoritnému obyvateľstvu vyhrážať aj likvidáciou, no policajti iba postávajú niekde v ústraní a tvária sa, že nič nepočuli. Ale ak sa náhodou spraví voči tej čvarge nejaký pochod alebo zhromaždenie, tak vtedy zrazu polícia vie nasadiť ťažkoodencov spolu s vodnými delami. Tento text je na zamyslenie pre Vás pán policajt, aby ste sa VY ako zbor platený z našich daní troška spamätali a začali si robiť tie povinnosti, ktoré voči obyvateľom máte. A nie len ochraňovať cigáňov a zlodejov z parlamentu.axxis napísal:A co ked som ako jedinec ostro postaveny porti fizlovaniu a nemam zaujem aby bola policia kdekolvek v mojej blizkosti pokial o to explicitne sam nepoziadam?
-
AllGoneDead
Medium Star
Ak by ostalo len pri pochode, zhromazdeni nikto by nenamietal. No ak sa ktokolvek rozhodne organizovat akykolvek pochod, mal by vediet ze:Noobsz DJ napísal: Ale ak sa náhodou spraví voči tej čvarge nejaký pochod alebo zhromaždenie, tak vtedy zrazu polícia vie nasadiť ťažkoodencov spolu s vodnými delami.
Predpokladam ze si narazal na pochod Krasnohorskym Podhradim, ktore ani nebolo oznamene, alebo84/1990 Zb. § 5 (1) Zvolávateľ je povinný zhromaždenie písomne oznámiť obci tak, aby obec oznámenie dostala aspoň 5 dní vopred, najskôr však 6 mesiacov predo dňom jeho konania. Obec môže v odôvodnených prípadoch prijať oznámenie aj v kratšej lehote. Za právnickú osobu predloží oznámenie ten, kto je v tejto veci splnomocnený konať v jej mene. Oznámenie sa môže predložiť aj osobne v pracovný deň v dobe medzi ôsmou a pätnástou hodinou. Obec vytvorí podmienky, aby sa oznámenia mohli riadne prijímať.
84/1990 Zb. § 10 (1) Obec, ktorej sa zhromaždenie oznámilo, ho zakáže, ak by oznámený účel zhromaždenia smeroval k výzve:
a) popierať alebo obmedzovať osobné, politické alebo iné práva občanov pre ich národnosť, pohlavie, rasu, pôvod, politické alebo iné zmýšľanie, náboženské vyznanie a sociálne postavenie alebo na roznecovanie nenávisti a neznášanlivosti z týchto dôvodov;
Co si myslis o Tiefenbachovi?
-
vladenko007
VIP
http://www.lokaltv.sk/bonusy/vianoce-2014Billy napísal:Co si myslis o Tiefenbachovi?
Podobnosť čisto náhodná.
bezny poicajt, ktoremu zhodou nahod prisli na jeho praktiky. na takychto typoch je slovenska policia postavena... psychopati, ktori dostali formalu moc a boli postaveni nad uroven beznych smrtelnikov. horsi su uz len ti, co ich obhajujuBilly napísal:Co si myslis o Tiefenbachovi?
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2015, 21:46)
http://pardubice.idnes.cz/inspekce-zakr ... -zpravy_mt
pomahat a chranit
-
hojko
Site Admin
No pekne. Cital som o tom uz vcera ci predvcerom a predpokladam, ze teraz sa to v Cesku dost medializuje a tak asi budu musiet konat, kedze sa budu o to zaujimat media aj obcania.
V okoli Pardubic maju s policajtmi ocividne veselo. Vid. slavna milicia, pardon mestska policia z obce Lazne Bohdanec. Kto nepozna, odporucam prestudovat, pripadne pogooglit. Je to celkom tragikomicke.
Aká je "forma" identifikačného prvku ktorý nosia policajti ? ...to ich "sériové číslo"
Ď.
Ď.
-
hojko
Site Admin
Ano, sluzobne cislo policajta, ktore je na odznaku. Tak ako moze policajt legitimovat teba, mas pravo aj ty jeho. Myslim, ze on sa legitimuje tak, ze ti povie sluzobne cislo, reps. ukaze odznak+sluzobne cislo.
az na to ze ty si to nemas jak overit.. policajny preukaz s fakeovym cislom v dnesnej dobe by som sa tomu ani tak necudoval
-
hojko
Site Admin
Ano, ale to je uz skor taka konspiracna teoria...
..ani si nejdem robiť vlastnú uniformu
preco by si si to nemal ako overit? Zavolas na policiu, prepojat ta na prislusne okresne mesto, z ktoreho je policajt, povies im ze by si si rad preveril, ci ten clovek, ktory stoji pred tebou je skutocny policajt, pretoze mas dovodne podozrenie, ze tento clovek sa za policajta iba vydava. (toto som neskusal, no ak si na to pri najblizsej prilezitosti spomeniem, skusim toTrussardi napísal:az na to ze ty si to nemas jak overit.. policajny preukaz s fakeovym cislom v dnesnej dobe by som sa tomu ani tak necudoval
//navrhujem premenovat temu na Policia - skusenosti, zazitky, ...
podelte sa s vasimi zazitkami s policajtami.
Ja som mal moznost stretnut sa uz s mnohymi policajtami, pri cestnych kontrolach a nikdy som sa nestretol s arogantnym spravanim. Vzdy som vystupoval slusne, pozdravil som a ked policajt videl, ze ho respektujem a nespravam sa nejak arogantne, tak sa aj on choval slusne, vzdy mi vsetko vysvetlil.
Raz cca o 5 rano som isiel cez dedinu, isiel som viac ako 90 na 50tke a za zakrutou sa zjavil v strede cesty policajt (nastastie mal reflexnu vestu). Aj napriek tomu ze som brzdil naplno musel trocha uskocit z cesty a ja som zastavil este niekolko metrov za nim. Rychlo som vysiel z auta, zacal som sa mu ospravedlnovat, ze ma to mrzi. Spytal sa preco tak letim a vysvetlil som mu, ze meskam par minut aby som stihol skibus na lyzovacku. Ako mi kontroloval papiere a doklady, tak mi jeho kolega dal fukat, popytali sa ma, ze kam idem lyzovat. Potom mi vratil doklady (uz som si inak myslel, ze vodicak si necha u seba
Mal som iba jednu neprijemnu skusenost s jednym obhliadkarom, ktoremu sa ocividne nechcelo riesit moj problem a bolo vidiet, ze moj pripad by mu bol iba na obtiaz. Rozoberal som to v tomto prispevku: post2140362.html#p2140362