War Thunder (f2p)
Re: War Thunder (f2p)
kto to este hrava? co hovorite na tanky? podla coho urcujete vzdialenost aby ste v realistickych bitkach mohli zamierit
No to musíš mať v oku. Dobré je to nacvičiť si to na botoch v testovacej jazde, záleží tam aj od dela a munície. Mal som s tým najprv značné problémy, ale časom som sa do toho dostal a odhad sa zlepšil, teraz sa väčšinou trafím aj na veľkú vzdialenosť po prvom zastrelení.
a ako to hrate s akymi nastaveniami? na full alebo najslabsia vegetacia aby ste videli skorej nepriatela aj ked on vas nevidi?
-
Solo_Kamen
King
všetko na maximum... vďaka tomu, že vývojári tento rok zapracovali na optimalizácii. 
no hej a co mas stoho ked su tam lamy co pouzivaju nizke nastavenia a vdaka tomu ta vidi aj cez kriky a stromy ??
-
Solo_Kamen
King
väčšinou hrám letecké bitvy, takže mne osobne to moc neprekáža.Samozrejme ale nepopieram, že je to v tankových bitvách kritický problém.
-
oXyGeN
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Čaute neviete mi niekto poradiť? Hrávam War Thunder na pc ale chcel by som si ho zahrať aj na PS 4 s tým istým účtom neviete niekto ako to mám urobiť?
prosim vas vysvetlite mi niekto ako mohli skurvit mierenie na jagdpanzeroch? ferdinand, jadgtiger, jagdpanther a dalsie to maju totalne doje***,, co som dakedy trafil ako nic, teraz musim nadstavovat ako ch*j ovela viac ako predtym
pokiaľ viem účet nie je prenosný medzi platformami, na PS4 môzes hrať aj cross play s PCckarmi, ale účet musíš mať osobitný.oXyGeN napísal:Čaute neviete mi niekto poradiť? Hrávam War Thunder na pc ale chcel by som si ho zahrať aj na PS 4 s tým istým účtom neviete niekto ako to mám urobiť?
Je to logické, pretože vlastne do siete PSN sa prihlasuješ svojím kontom na ktoré máš všetko viazané. A v neposlednom rade, Sony z tvojich nákupov cez inú platformu nemá nič, čiže prečo by ti "zdarma" malo sprístupniť prémiový obsah.
-
oXyGeN
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Čo vravíte na aktualizáciu 1.77 páči sa vám? Ako tak nato pozerám pár veci opravili a pár veci zase pokazili. 
inak prsiel som nato ze kolieskom mysi mozem menit namer hlavne a tymsi ulahcit zamierenie na ciel 
-
Solo_Kamen
King
prvoaprílové ponorky sú moc fajn ale čo tie tomahawky? 
ahoj no hravate to este niekto?? co hovorite na posledne aktualizacie?? mne osobne sa tie lode moc nepacia,,, a stale narazam na hracov ktory ma trafia cez stromy kriky a pol mapy a ked vidim kill kam nechapem ako ma mohol vidiet
//autoeditácia príspevku (21 Okt 2019, 9:50)
to tu uz nik nehra tuto hru ?
//autoeditácia príspevku (21 Okt 2019, 9:50)
to tu uz nik nehra tuto hru ?
-
Solo_Kamen
King
Hrávam a musím povedať, že zlacnenie tryskáčov značne oživilo hru, čo sa lietadiel týka. Mimo lietadiel ale neviem zmeny posúdiť. Taktiež, tá zmena zvukového enginu mi spôsobuje velké zážitky 
no porobili kopec zmien snazia sa ,ale mali by vychytat este muchy,,, napr teraz nechapem ze s lietadlom sa mi neda lepsie pozriet na ciel resp priblizit si pohlad na ciel nechapem co sa zas stalo