pre mna medzi najlepsie filmy patria:
Shawshank redemption
Forest Gump
Save private Ryan
klasika ako Star Wars a tolkienovky
...
a mam rad takmer vsetky filmy s Morganom Freemanom, a Johnym Deppom...
z komedii ma celkom pobavili hangover a deadline (due date)
Naj film
Re: Naj film
Donnie Darko
Inception
Lat den ratte komma in
Shutter Island

Inception
Lat den ratte komma in
Shutter Island
Public Enemies, Inception, Constantin, Edward Scissorhands, Sweeney Todd.. Z tych veselsich hlavne Pirati Karibiku a z tych starsich klasika - Star Wars a Indiana Jones.
.. plus by som sem mohla pridat vela vela dalsich kde hra Johnny Depp alebo Harrison Ford
.. plus by som sem mohla pridat vela vela dalsich kde hra Johnny Depp alebo Harrison Ford
Vyhrabem z archívu tému
Určite sa objavili medzitým nejaké super filmy. Tie najviac propagované reklamou nemusia byť tie naj 
Akurát som dopozeral Predestination a ostal ešte chvíľu s výrazom:
ak si to chcete pozrieť, tak určite nečítajte popis filmu, komentáre a recenzie (všetko plné spojlerov!)
Akurát som dopozeral Predestination a ostal ešte chvíľu s výrazom:
Tak keď si už túto tému prebral z hrobu...
Nedávno som videl film John Wick. Podľa mňa pre túto dobu bezkonkurenčný akčák. Príbeh síce viacmenej nič neočakávateľné, ale výborné spracovanie, kamera, strih, dostatok akcie a reálne bojové techniky. A skoro som zabudol na skvelý soundtrack od Mansona - Killing Strangers.
Nedávno som videl film John Wick. Podľa mňa pre túto dobu bezkonkurenčný akčák. Príbeh síce viacmenej nič neočakávateľné, ale výborné spracovanie, kamera, strih, dostatok akcie a reálne bojové techniky. A skoro som zabudol na skvelý soundtrack od Mansona - Killing Strangers.
Predestination je dosť dobrý film, aj keď trošku pritiahnutý za vlasy.
Akčňáky nemusím, ale Wick bol skvelý, čiže súhlasím.
Nič to nemení na tom, že táto téma už veľmi nemá význam, keď všetky dobré filmy sa objavujú vo "Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe". Aj Predestination tam bol niekoľko krát.
Akčňáky nemusím, ale Wick bol skvelý, čiže súhlasím.
Nič to nemení na tom, že táto téma už veľmi nemá význam, keď všetky dobré filmy sa objavujú vo "Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe". Aj Predestination tam bol niekoľko krát.
Hensym: tú tému som nejako prehliadol, aj ked o nej viem
tak asi to tu necháme opäť umrieť
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Hensym: v tej druhej teme sa skor objavuju posledne vydane filmy, tato by mohla byt o klasikach. Ja mam velmi rad stare vypravne filmy ako Lawrence z Arabie, Chartoum, tak isto klasiku ako Chinatown, 12 angry men (Sidney Lumet natocil mnoho mojich najoblubenejsich filmov), Gangsterky s mladym Al Pacinom (zase od S.Lumeta)
Naj film neexistuje, je ich kopec
Naj film neexistuje, je ich kopec