PRIDTE NA POCHOD

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
monkey1
Amateur
Amateur

PRIDTE NA POCHOD

Príspevok od používateľa monkey1 »

Kód: Vybrať všetko

http://www.rasizmus.sk/show.stm?x=141690
Stretneme sa o 17. 00 h na Hodžovom námestí, odkiaľ pôjde pochod centrom a skonči pri pamätníku obetiam holokaustu na Rudnayovom námestí.

Príďte aj vy a zavolajte aj kamarátov a známych. Ukážme neonacistom, že my sme

ĽUDIA PROTI RASIMU A FAŠIZMU

a je nás oveľa viac.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

Pekna propaganda.. 8)
Obet bola biela tak aky rasizmus....

btw uz sa vobec zistilo ze to boli "nacisti" ?
woundgiver
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa woundgiver »

Ja zorganizujem pochod proti ANTIFE a LPR. Nosil som vyholenu hlavu a len kvoli tomu do mna kazdu chvilu pi..vali dake antifacke chochlate deti - keby mali viac ako 15 (hovorim o IQ a nie o veku) tak by to clovek aj zmlatil ale takto je mu to luto.
Blood
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Blood »

suhlasim woundgiverom!!!
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

kazda skupinka si svojim sposobom skresluje pohlad... a to je smutne.
woundgiver
Light Star
Light Star

Stopercentny suhlas Nymphested :!: Presne tak to je
monkey1
Amateur
Amateur

Aryan Angel napísal:Pekna propaganda.. 8)
Obet bola biela tak aky rasizmus....

btw uz sa vobec zistilo ze to boli "nacisti" ?
aach vies aj co je za datum 09.11 ? .. no je 6 svedkou co na nich aj ty nackovia kricali ze su nacisti , a vsetko svedci o tom ze to boli nacisty tak neviem kdo iny to mohol byt. Ak by si poznal sitaciu v petrzalke by si jasne povedal ze to boli nacisty
monkey1
Amateur
Amateur

woundgiver napísal:Ja zorganizujem pochod proti ANTIFE a LPR. Nosil som vyholenu hlavu a len kvoli tomu do mna kazdu chvilu pi..vali dake antifacke chochlate deti - keby mali viac ako 15 (hovorim o IQ a nie o veku) tak by to clovek aj zmlatil ale takto je mu to luto.
pochybujem ze v LPR do teba niekdo isiel za to lebo si mal vyholenu hlavu. laskavo sa zamysli nad tym pripadom co sa stal , to uz bola vrazda a nie nejaka facka co si mozno dostal raz v zivote od nejakeho antifaka a teraz si na neho nasrany. keby ti zabili kamosa za to ze mal dlhe vlasy a gitaru tak by si vravel inak
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Dobre ludia, urobili ste si tu reklamu- propagandu- na LPR a teraz to tu moze byt uzamknute. Plagat propagujuci akciu 9.11. ako aj diskusia na tuto temu davno ficia v ramci temy SKINHEADS http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=17425&start=870
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

tha ja by som prisiel na ten pochod ale 400 km mi stoji v ceste :x
woundgiver
Light Star
Light Star

monkey1 napísal:pochybujem ze v LPR do teba niekdo isiel za to lebo si mal vyholenu hlavu. laskavo sa zamysli nad tym pripadom co sa stal , to uz bola vrazda a nie nejaka facka co si mozno dostal raz v zivote od nejakeho antifaka a teraz si na neho nasrany. keby ti zabili kamosa za to ze mal dlhe vlasy a gitaru tak by si vravel inak
V blave mi antifaci na 2 tyzdne odrovnali kamosa (JIS) zeleznymi tycami len pre to, ze mal holu hlavu - este mu ja nadavali do prije*** nackov (a to bol vacsi antifasista ako oni vsetci). Cize si nemyslim, ze je v tom daky rozdiel - bol by dostal o ranu viac a je mrtvy. Tento mrtvy je - je to smutne a je to chore, ak to boli nacionalisti tak s nimi treba urobit poriadok vo vnutri organizacie, lebo toto sa bielym Slovakom nerobi - nie bez dovodu. Kto bol ten chalan? Nebol to nahodou daky antifak? Vies vykrikovat vie kazdy, ale co tak si pockat na koniec vysetrovania a az potom ist lincovat "nackov"? Co ma na tom sere najviac, tak ze pridrbanci z antifa a LPR si zase raz robia medialnu kampan na mrtvom cloveku. :!:
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

woundgiver napísal:... Nebol to nahodou daky antifak?...
aha takze zabijat anifakov je v pohode, taq to je super.....
...lebo toto sa bielym Slovakom nerobi - nie bez dovodu.
povedz mi jeden rozumny dovod na zabitie akehokolvek cloveka????

ja nie som zastanca antifa a ak ti naozaj zbili kamarata tak to tiez nie je Ok, nie som za ziaden extremizmus ale co je vela to je moc
petuliceq
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa petuliceq »

Akoze suhlasim ze njektori co sa nalepkuju ako "antifa" su extremisti, a priznam sa o hnutiu antifa okrem pospfrejovanych stien, a dajakych incidentov som moc nepocul, cize nejdem sudit.
Ale to co sa teraz stalo v blave, ta vrazda, mno... to us je silna kava... Takisto nehadzem setkych skinheadov do jedneho vreca, ale pravdou je ze medzi nimi je najviac takychto agresivnych typkov... staci sa na neho skaredsie pozriet a us ta ide bit....
Siel by som podporit ten pochod ale ako tu us njekto spominal... vzdialenost... mam to 230 km..
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

woundgiver napísal:Co ma na tom sere najviac, tak ze pridrbanci z antifa a LPR si zase raz robia medialnu kampan na mrtvom cloveku. :!:
presne tak :!:
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

jj. Co uz, kadzy sa prizivi na niecom inom. Ale aj tak si myslim ze antifa je parta pritatarenych tupcov, a vecsina "akožeskinov" tiež.
Ľudia, nie v tomto vidím budúcnosť...
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Dalšia smutná vec je TV MARKíZA a iné média, ktoré dajú 100 000 za nájdenie vraha, bude hon na čarodejnice, a čo je horšie ich ani tak netrápy kto ? prečo ? ale ich trápy sledovanosť chcú mať prvý info aby ich televízne noviny bodovali, chcú vyzerať pred ľudmi dobre a sú to len hyeny.
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Capone_SVK napísal:Dalšia smutná vec je TV MARKíZA a iné média, ktoré dajú 100 000 za nájdenie vraha, bude hon na čarodejnice, a čo je horšie ich ani tak netrápy kto ? prečo ? ale ich trápy sledovanosť chcú mať prvý info aby ich televízne noviny bodovali, chcú vyzerať pred ľudmi dobre a sú to len hyeny.
Som rad, ze vypisali odmenu, KONECNE nieco take vidim aj na Slovensku. Novy Cas tiez vypisal rovnaku financnu odmenu, na to si uz akosi pozabudol. To, ze koho co trapi, to nechaj na policiu, ktora to vysetri. Hlavna vec je, ze "niekto" z okolia ktory ma nejake informacie ohladne tejto veci by mal aj odmenu, ak by to bola pravda a potvrdilo sa to.
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

Nie lebo toto cele je Fraska.A na taketo trapne akice som uz davno prestal chodievat.
Uz som stoho vyrastol :D
woundgiver
Light Star
Light Star

Nie gwixt, zabit cloveka bez dovodu nie je v pohode. To co predvadzas vytrhanim slov z kontextu je presne to, co robia vsetky extremisticke skupiny na obhajenie svojej pravdy - aj ked pises, ze do nich nepatris. Nenapisal som, ze je ok zabit antifaka, napisal som, ze nevies co za tym bolo. Mohol to byt obycajny slusny clovek, co prave isiel domov ale rovnako to mohol byt obycajny stupenec antify, ktory den pred tym zmlatil s bandou kamaratov niekoho, kto sa mu teraz za to pomstil. Mohol to byt slusny chlapec co si bol s kamosom zahrat na gitare a nezmyslene zomrel a rovnako to mohol byt dealer, ktory predaval drogy sestre utocnika a jeho to nasralo tak sa rozhodol urobit to co urobil. Ale to my NEVIEME :!: :?:
Zamknuté