Nizke rozlisenie u WoW (GTX 650)

Informácie o software, ankety...
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Nizke rozlisenie u WoW (GTX 650)

Príspevok od používateľa Johnnny »

Zdravim,

mam problem s nastavenim FullHD rozlisenia pri WoW (Vanilla klient).

Na HD 6670 mam zapojene 2x FullHD monitor (jeden cez VGA, druhy cez HDMI -> DVI). V moznostiach nastavenia hry mam len rozlisenia v rozsahu 800x600 - 1600x1200. Ziadny widescreen format. Ak na grafiku pripojim len jeden monitor, ta moznost sa tam objavi. Rovnako tak ju mam pri integrovanej HD 2500 (ale ta uz WoW v plnych detailoch nezvlada). Skusal som roznu alchymiu, skusal som rozne konfiguracie, nastavenia v driveroch a pre jeden monitor to funguje, ale pre dva uz nie. Skusal som aj nastavenie: hlavny monitor na HD 6670 a sekundarny na HD 2500, ale vysledok je rovnaky. Momentalne mam teda oba napojene na HD 2500, pretoze nijak inak to nefunguje.

Este dodam, ze podobne som hraval aj BF 3 a ten s tym problem nemal ...

//vymenil som grafiku za GTX 650 a uplne vypol integrovanu. Rano som dokonca preinstaloval Windows a problem tam stale je. Akurat vcera sa mi podarilo nastavit to korektne (odinstalovanim Intel HD 2500), ale rano uz to zase bolo v starych kolajach. Vzhladom k tomu, ze je ten problem na dvoch grafikach, predpokladam, ze to nebude HW problem, ale skor problem Win 8.1 a jeho ukazkovej prace s viacerymi monitormi.

Ma niekto nejaky tip ako to riesit ? Som momentalne v praci, takze moznost vyskusat to budem mat az vecer.
Napísať odpoveď