Pekná E36, minimálne by to však chcelo vymeniť tie disky, potom to auto bude vyzerať o 100% krajšie
A tá tvoja druhá E34 je čo? Víkendovka?
Zijes v nejakom divnom kraji, mergle uz nie su "v mode" skoro 20 rokov, bramboraky uz tiez dlho, posledne roky jedine Audi, a BMW len ak si ho este nestihol vymenit (note: netyka sa tych, ktori si kupuju BMW fakt kvoli tomu sklbeniu sportovosti a pohodlia)RATZINGER666 napísal:icefiresr: ...ak si si nevsimol, teraz je v mode mat bavoraka, je neuveritelne, kolko toho stretavam po cestach... takisto ako kedysi bolo v mode mat audinu (akukolvek), a este predtym mercedes (akykolvek)![]()
U mňa asi rok 1990, nižšie by som už nešiel. Je však smutné, že kvalita (hlavne materiály v interéri) šla v poslednej dobe dolu... Naopak za pochvalu stojí antikorózna ochrana a zvýšenie bezpečnosti.Hensym napísal:... uprednostnia značku a kvalitu na úkor veku, a kde je tá hranica.
Ak ma auto zaujme a ponúkne mi to, čo od auta chcem, tak rád vyskúšam aj niečo nové. Osobne nie som zarytý fanda jednej značky, každá má svoje muchy. Väčšina značiek za svoju existenciu vyrobila aj zopár dobrých a obľúbených modelov. Už pár rokov jazdím so 406stkou, to auto sa mi páči, je pohodlné, dobre sa šoféruje, cítim sa v ňom príjemne a je v ňom kopec miesta, je skrátka také dospelé. No toto sa napríklad o mnohých peugeotoch povedať nedá, takže netreba byť zaslepený iba jednou značkou.Hensym napísal: Že kedy by si už bol schopný ísť do "domácej značky", ale dajme tomu absolútnej novinky, a či vôbec.
Nové koncerny nemusím ani ja, tie autá sú jak vajce vajcu, ničím neoslňujú, vzhľadovo sú opozerané a je ich mrte. Z časti racionálna a z časti iracionálna voľba. Koncern je dobrý v tom, že črevá tých aút sú v podstate rovnaké, vyrába sa ich na desiatky až stovky tisíc a tým pádom sa problémy riešia veľmi ľahko a lacne. A tam to aj končíHensym napísal: Lebo viac krát som sa stretol s tým, ako chalan so starým (aj keď dobrým autom, napr. nejaké staršie BMW) fuckoval majiteľa nejakej novej škodovky, ktorá má pomaly drahšie kolesá, ako jeho auto.
Mňa hlavne zaráža, keď tu v téme "chcem kúpiť auto" niekto v prvom rade rieši rok výroby. Neviem, mne osobne to nepríde až tak dôležité. Rok výroby nehovorí o kvalite a vlastnostiach auta absolutne nič. Nejeden kamarát si kúpil 10 a menej ročné bavoro a že by to boli kvalitné autá, no neviem. Zdá sa mi, akoby Nemci nastavili zlý uťahovací moment na kľúčoch, keď tie autá montovali, lebo akosi hrkajú, pískajú, škrípu a vydávajú rôzne nepríjemné zvuky...Hensym napísal: Ja by som šiel rád do starého, ale poriadneho auta, na druhú stranu by som ale radšej uprednostnil niečo nové, keď aj škodovicu.
Toto je pravda, ale platí to snáď na všetky automobilky. V nových autách to v interiéri dosť vŕzga, čo sa pri 10+ -ročných autách nestávalo. Niektorí ľudia to nedokážu zniesť, mne to ale osobne skoro vôbec nevadí. Ak by jediný problém s autom bolo to, že pri otváraní nejakého šuflíka občas niečo zavŕzga, bol by som šťastný človekMňa hlavne zaráža, keď tu v téme "chcem kúpiť auto" niekto v prvom rade rieši rok výroby. Neviem, mne osobne to nepríde až tak dôležité. Rok výroby nehovorí o kvalite a vlastnostiach auta absolutne nič. Nejeden kamarát si kúpil 10 a menej ročné bavoro a že by to boli kvalitné autá, no neviem. Zdá sa mi, akoby Nemci nastavili zlý uťahovací moment na kľúčoch, keď tie autá montovali, lebo akosi hrkajú, pískajú, škrípu a vydávajú rôzne nepríjemné zvuky.... Ale presne o tom hovorím, proste automobilky majú "svoje dni", kedy tá producia stojí za hovno a naopak
.