Problem s prekladanim domeny

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
IQpalenka
Light Professional
Light Professional

Problem s prekladanim domeny

Príspevok od používateľa IQpalenka »

Nejde mi zobrazit stranku http://www.badoo.com kazdy web browser hlasi ERR_CONNECTION_REFUSED
Prve co ma napadlo zmenit DNS na routri, WAN DNS settings kde som nastavil manualne na 8.8.8.8 a 8.8.4.4
a opravit sietove nastavenia, resp. ipconfig /flushdns - toto nepomohlo :(

Hladal som dalsie mozne priciny a zistil som ze domenu nepresmerovava na http://eu1.badoo.com/ cim to je nwm.
Standartne by to tak malo byt. A ja netusim ako to spravit aby to slo, napada ma v localhoste natlacit presmerovanie manualne na eu1.badoo.com kedze forwarding domeny som na routri nenasiel. Ja dajak ani nechapem preco to nefunguje :(

Teraz neviem ci oni maju standartne problem, alebo je problem s DNS, alebo je problem u mna, vam badoo ide normalne?
U mojho ISP to nemoze byt problem kedze som zmenil DNS manualne na routri a nic.

//autoeditácia príspevku (22 Máj 2015, 19:56)
fixed spybot prepisoval localhost a presmerovaval zamerne na 127.0.0.1
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem s prekladanim domeny

Príspevok od používateľa hojko »

V DNS by problem nemal byt, kedze DNS servre si mozes zmenit, pouzi kludne tie od providera, Google DNS, OpenDNS a kopu dalsich, ktore su k dispozicii. Skus to v inom prehliadaci, ze co to spravi. Skus to pripade cez mobil pripojeny na wifi siet, ze ako sa to bude spravat. Dalej mozes skusit ovladaci panel - moznosti siete internet - pripojenie - nastavenia lan - tam by to malo byt prazdne (v pripade napr. malware sa tam obcas nahodi nejake cudzie proxy). Podobne nastavenie lan proxy najdes aj vo Firefoxe, Opere ci Chrome. V tych moznostiach tiez pozri zalozku Zabezpecenie, standardne je nastavena stredne vysoka uroven, mozes ju skusit zmenit. Tiez mozes skusit vypnut firewall a antivir. Zaroven odporucam prebehnut PC aktualizovanym antivirovym programom a tiez skus Malwarebytes Antimalware, ktory ti preskenuje pc proti malware a trojskym konom.
Napísať odpoveď