Zdravím páni,
chcel by som vás poprosiť o radu. Priateľka si bude o chvíľu brať nový telefón na paušál (z Telekomu) a ja už situáciu okolo mobilov moc nesledujem, tak by som si radšej nechal poradiť. Obzerala sa po: HTC One M9, Sony Xperia Z3, Huawei P7 a Samsung Galaxy Note 4.
V podstate všetky spĺňajú jej požiadavky (na P7 ju láka predná kamera). Ktorý z týchto by bola najlepšia voľba?
Ďakujem
Paušálový smartfón (M9, Z3, P7, Note)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Paušálový smartfón (M9, Z3, P7, Note)
A jej poziadavky su ake, ci to, ze sa telefon vybije za pol dna az den (po par mesiacoch pouzivania)??? V com je lakadlo prednej kamery, v robeni selfie alebo vo videohovore???
Čo ti budem hovoriť. Normálna požiadavka je snáď iba aby mal aspoň 5'' displej. A potom veci typu "aby nesekal" ... Prednú kameru kludne prežije. Ak máš nejaké iné návrhy, sem s nimi. Existuje pri týchto niekoľko jadrových obroch aj niečo s normálnou výdržou?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Kedze najvacsim zrutom je velky FullHD displej, pripadne aj viac ako FullHD, tak hlavnym problemom je displej. Potom je to procesor, pretoze za vykon sa plati.
Je mi to jasné, preto sa pýtam, či sa vôbec nájde niečo s prijateľnou výdržou. Ten veľký displej jej asi nevyhovorím. Čiže niečo z toho čo som napísal, prípadne nejaký iný návrh? 5'' displej, aby to ako tak fotilo (predná nemusí byť 8 Mpx ako má tá P7). V podstate na tom telefóne nerobí žiadne hardcore veci.
Sony mobily maju skvelu vydrz. Xperia Z3 by mala vydrzat aj 2 dni, samozrejme ak mobil setris, tak aj viac