Spolocena udalost - nesplnenie podmienok organizatora
Spolocena udalost - nesplnenie podmienok organizatora
Predstavte si situaciu, ze si kupite listky na spolocensku udalost, nieco ako ples, diskoteka alebo na ten sposob. Zaplatite za to nemale peniaze. V ramci ceny vstupneho bola slubena kapela, stvorchodove menu, kapustnica, flasa vina na hlavu a ine. Zrazu je vsetko inak, vypadla polovica jedna, flasa vina nebola ziadna. Co v takomto pripade, da sa branit voci organizatorovi a predajcovi vstupenie a ziadat kompenzaciu? Kontroluje nieco taketo SOI alebo iny organ na Slovensku? Kde je mozne sa stazovat, aby preverili konanie organizatora?
Re: Spolocena udalost - nesplnenie podmienok organizatora
Podla mna SOI uplne v pohode. SKúšal si ale reklamovať priamo?
Pisal som im, napisali mi, ze zlyhala organizacia a ze sa mi ospravedlnuju. Ale to podla mna nie je dostacujuce, mna ich ospravedlnenie a vyhovorka s organizaciou nezaujima. Aku reklamaciu im mam poslat, normalne stylom ako ked reklamujem pokazeny televizor kupeny cez net?
Áno, napíš reklamáciu.. veď to máš niečo podobné ako keď chceš reklamovať v nejakej cestovke dovolenku.
Samozrejme ak usporiadateľ nemá na vstupenke čarovnú formulku: "Zmeny programu vyhradené."
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Myslis, ze staci uviest, ze zmeny programu vyhradene??? V takom pripade ta moze organizator zavolat na koncert skupiny AC/DC a na obcerstvenie sa maju podavar steaky z byka, miesto toho pride skupina Noname a na obcerstvenie dostanes suche lupacky a cistu vodu. Ale ved co, zmeny programu boli vyhradene.
Bohužiaľ myslím, že tak to funguje. Ako príklad ma napadá nejaký festival, kde im neprídu 2 kapely... Dá sa vyreklamovať cena vstupenky? Podľa mňa nie. Majú to ošetrené.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Lenze ked si vezmes cely festival a mas tam 100 kapiel, nepridu ti dve, to su fakticky 2 percenta, cize to by mohlo spadalo aj do akejsi statistickej odchylky, resp. tolerancie. Ale ak nedostanes polovicu veci co si si zaplatil, tak to je situacia ina. Aspon ja to tak vidim, mozno nemam pravdu.
To, že jemu nedali rezeň a fľašu vína sa dá reklamovať veľmi dobre. Podľa mňa tenký ľad je to s programom.
Mohol by byť presnejší.
Mohol by byť presnejší.
No velmi pochybujem, ze nieco poriesi. Ked si spomeniem ako minuly rok odrbala celebraton.sk tisicky ludi. Mal byt koncert "armin only" so spevakmi, efektami, zivou hudbou, dalsimi djmi a nakoniec nedostal armin zaplatene a prisiel odohrat len 3hod. set lebo mu bolo luto ludi. Predskokani boli lokalni djs
Hanba na 100 rokov a agentura este drzo posielala maily, ze vstupne sa nevracia. Staci na fb pozriet celebration.sk
s tym treba ratat, male nezname agentury su vzdy pochybne, ich profesionalite by som neveril ani trochu. Bud su to amatery alebo podvodnici- v oboch pripadoch je vysledok podobny.. Ako sa da branit? v podstate nijako.