Nedavno mi volali z O2, ze maju pre mna ponuku. Ponukali mi nejaky tablet Lenovo + mobilny internet tusim za 8€ mesacne. Vraj tato akcia nie je nikde na ich strankach, ze ponukaju to len takto telefonicky, tym ze obvolavaju svojich zakaznikov. Viete o tom niekto nieco viac ? Aky presne je to tablet ? Ako dlho sa splaca tych 8€ ? Ci sa to oplati, rad by som vedel kolko ten tablet stoji a kolko zaplatim celkovo ked spocitam tie splatky .... isiel by som sa spytat, ale momentalne nemam cas.
Dik
O2 akcia na tablet
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: O2 akcia na tablet
ved ked ti zavola nazad tak sa opytaj na model a splacal by si 24 mesiacov
Re: O2 akcia na tablet
Orange mi tiez nukal k netu tablet, ze vyhodna cena. Ze 8 eur za mesiac, ale viazanost netu 24 mesiacov. To je skoro 200 eur, za to som si mohol kupit o dve triedy lepsi tablet, bud Lenovo Yoga 8 v2 alebo Nexus 2. Podobne aj pri notebooku, ze za 15 eur na mesiac, ale vari vyssi datovy balik. A notebook sa dal predat tak za 250 eur, novy stal na Alze okolo 320 eur. Takze ziadna akcia, plna cena rozlozena do mesacnych splatok s dlhou viazanostou. Dnes ked sa tazi najma za data, zahranicne data a ceny sa menia, tlaci na to Europska komisia, tak mi nukaju na net viazanost na 24 mesiacov. Radsej som vzal cisto net, bez zariadenia, viac dst, nizsia cena, viazanost na rok a spokojnost.