rozchod po 5 rokoch
Re: rozchod po 5 rokoch
Ako podotkol Fabo, mozno ona s myslienkami nebola pri tebe uz pol roka, takze sa nemusela z nicoho spamatovavat.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no co zlomene srdica ako sa Vam dari s odstupom casu ? skuste opisat priebeh zabudania
Po pol roku od rozchodu som spoznal jednu skvelu zenu. Zatial je to len v stadiu otukavania sa, ale verim, ze mozno....
A byvala... Je mi jedno, ako si zije, nezaujimam sa o nu. Niesom ani nahnevany ani nic podobne, ale niesme v kontakte. Tie pocity smutku, ktore mi nedali spavat uz akosi presli. Zacal som este viac cvicit a este viac pracovat, takze som vytazeny na maximum. Celkom si to uzivam.
A ty corp?
-
cORP.
Addict
Ja ? no s tou babou co som si zacal po rozchode som stale doddnes, vo vztahu ,no nepresiel ani rok a pomaly zistujem ze to naozaj nieje to co hladam, ako je mila aj dobra ale je to proste decko, neskutocne ma dokaze vytocit a za kazdy kravinu v mojom zivote nepodstatnu sa dokaze urazit na pol dna, uvidim co to spravi nechavam tomu este sancu no ked sa nezmeni asi bude lepsie to ukoncit ,ak mam pravdu povedat ja uz ziadne vztahy nemienim riesit ,ked sa jej nepaci nech si najde ineho, od mojho ukonceneho vztahu ktory sa tu riesil skoro pred rokom som totalne zmenil postoj na trapenie sa z pokazeneho vztahu ,mozno bude lepsie ked budem proste zit sam ,casom spoznam zenu ktora mi padne do oka a dufam ze aj ja jej ,mam 26 ,frajerka 20 ,sprava sa na 17 ,je to proste pre mna velky rozdiel, priority ,nazori ,zalubi vsetko ine ,nevidim to na dlho ,ale ved ide leto 
Vidis, hladal si len naplast na ubolene srdce, nic viac.
-
cORP.
Addict
to by som az tak netvrdil ,je to skorej tak taliansky ladeny vztah ,velmi ostre vymeny nazorov a potom zas obdobie pekneho ,neriesim to zatial ci je to zle alebo dobre ,uvidim casom ,kvoli zenskej si uz ale ja hlavu lamat nemienim 
Múdro, do tohto bodu podľa mňa časom príde každý chlapcORP. napísal:...kvoli zenskej si uz ale ja hlavu lamat nemienim
Trosku ma strasis...ked v takom bode este niesom, caka ma to? Ako k tomu moze sakra dojst?bindo011 napísal: Múdro, do tohto bodu podľa mňa časom príde každý chlap.
-
javatar
Hardcore addict
Jednoducho. Prides na to, ze aj zenska je len clovek ktory si bude robit co chce. Takze nema zmysel na nu nijako tlacit, nech sa sprava ako ty chces.
Chalani tak napíšte čo máte nové?
-
Solo_Kamen
King
Jedného krásneho dňa proste začneš mať v paži... totálne.Lub0$ napísal: Trosku ma strasis...ked v takom bode este niesom, caka ma to? Ako k tomu moze sakra dojst?
Ja som mal 5 ročný vzťah. Priateľka mi povedala že ma už nemiluje. Už sú to tri mesiace a dnes som sa dozvedel že niekoho rieši, tak asi viete ako mi je 
Asi to počuješ zo všetkých strán - ale čas naozaj všetko vylieči, skôr či neskôr...
Začni na sebe pracovať a neľutuj sa.
Začni na sebe pracovať a neľutuj sa.
Začal som už robiť 3x do týždňa crossfit, 3x do týždňa hrám futsal, ďalej mám ešte k tomu autoškolu a cez víkend chodím na dom prerábať a popritom chodím do práce. Myslím si že mám dosť naložené. Ale ten pocit.
Skus tie emocie zo seba dostat von..proste si poplač, ponadávaj.
Ten crossfit ako fyzická aktivita je dobrá volba, a potom aj ty zacni riešiť nejaké ženy.
Este si pripomen len jej ZLE charakterove stránky,ako ta vedea trapit,hnevat atd a lahsie sa odmilujes.
Ten crossfit ako fyzická aktivita je dobrá volba, a potom aj ty zacni riešiť nejaké ženy.
Este si pripomen len jej ZLE charakterove stránky,ako ta vedea trapit,hnevat atd a lahsie sa odmilujes.
Cez deň to je v pohode, ale najhoršie to je v práci a doma keď zaspávam a keď sa budím ráno.
Práveze v práci by si nemal mysliet na svoju bývalu ale plne sa ponorit do práce.
Vtedy ta ani nenapadne na nu mysliet.
Tá tvoja bývalá akosi skoro rieši niekoho ineho a to bola stebou 5 rokov.
Normálne mi to príde, ako keby ho uz riešila este pocas vásho vztahu,tak ti povedala ze ta uz nemiluje a je sním.
Byt tebou, tak sa plne venujem práci,fyzickej aktivite a novým ženám ( aj keby to mali byt len kamarátky),proste sa nimi obklopovat.
Ako sa vraví, bývalá zíde z očí zíde z mysle,budes spokojnejší, takto by som to ja riešil kebyze som v tvojej situácii.
Vtedy ta ani nenapadne na nu mysliet.
Tá tvoja bývalá akosi skoro rieši niekoho ineho a to bola stebou 5 rokov.
Normálne mi to príde, ako keby ho uz riešila este pocas vásho vztahu,tak ti povedala ze ta uz nemiluje a je sním.
Byt tebou, tak sa plne venujem práci,fyzickej aktivite a novým ženám ( aj keby to mali byt len kamarátky),proste sa nimi obklopovat.
Ako sa vraví, bývalá zíde z očí zíde z mysle,budes spokojnejší, takto by som to ja riešil kebyze som v tvojej situácii.
V práci ak je robota tak to ide ako po masle, ale akonáhle práca nie je tak už to začne. Tak to neviem či niekoho riešila, alebo nie. Tiež sa mi zdá že to je nejak skoro, ale asi by som mal použiť tento dôvod na zhnusenie sa mi.
-
javatar
Hardcore addict
Nechapem tomu zhnuseniu. Len pretavis jeden pocit na druhy. Tvojim cielom je k nej necitit nic. post2242924.html#p2242924