20ročná kamarátka

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Royksopp
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

20ročná kamarátka

Príspevok od používateľa Royksopp »

Mám jednu 20ročnú kamarátku z Košíc. Poznáme sa také 2 roky, ale za tie 2 roky sme sa videli do tých 10krát, možno viac. Píšeme si, ale spolu každý deň a vždy je o čom. Má frajera a minule ma prehovárala aby som u nej spal, čo som aj rád šiel. Jej frajer o tom vedel, ale pokiaľ viem ja, tak s tým nemal problém, ale neviem isto. Nestalo sa ako medzi nami nič, ale to prehováranie nebolo prvýkrát. V ich vzťahu je všetko OK (možno si poviete, že nie, ale ja viem, že áno), ale predsa by ma zaujímalo, že keď má frajera, tak prečo si k sebe domov pozve mňa. Čo si o tom myslíte. Že som jej len dobrý kamarát a chce byť so mnou dlhšie, keď vie, že ktovie kedy sa zasa stretneme?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: 20ročná kamarátka

Príspevok od používateľa Pilifo »

Kámo, toto mi ako nezištná pomoc z jej strany nepríde a v situácii jej frajera by som sa teda mal riadne na pozore :D

Nabudúce sa jej môžeš opýtať, prečo ťa volá na noc domov - či sú v tom len čisto kamarátske úmysly alebo niečo viac. Osobne by som však nič viac neskúšal, pokým si nebudeš istý, že medzi ňou a jej frajerom to nie je také super, ako sa tvária. Ja by som dôvodom rozbitia vzťahu byť teda nechcel...
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Otazka na telo. Nemusis odpovedat. Si gay ? Alebo si ona mysli, ze si. Iny dovod tam veru nevidim. :)
Royksopp
Light Expert
Light Expert

Jasneže vie, že nie som gay
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

A nie je ti to divné k nej ísť spať, keď vieš, že má frajera, ktorý vie o tom, že tam ideš? Ako keď sa nad tým zamyslím a vcítim sa do tvojej kože, tak by som si pripadal strašne divne, sorry. :) Dva krát si rozmysli, či prípadne s takou babou chceš niečo riešiť, lebo postupom času by si od nej mohol očakávať podobné situácie aj vo vašom potenciálnom vzťahu. A teda mňa osobne by to dva krát chladným nenechalo, keby si chce frajerka k sebe na noc pozvať iného chalana, šak to je ako z inej galaxie. V rámci nejakej párty, kde bude xy ďalších ľudí a prespia hromadne u nej, to sa ešte dá pochopiť, ale takto 1vs1 je to trošku fail.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

teraz tomu trocha nechapem preco pises ze je z ke. podla popisu si z odtial aj ty ci nie? a tiez zalezi na tom, co pred tym prespanim robite. napr pre mna je uplne normalne, ze prespavam u (zadanej) kamosky, ked je v meste nejaka akcia(som z dediny) a nemam sa ako dotrepat domov. ak to je ale len tak, ze prides ku nej, pozriete film, otvorite flasku vina a pod, tak je to vazne divne..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Však jej vypráš bobra, keď už nej spíš. Nemusíš s ňou chodiť. A za frajerom s tým tiež utekať nebude.
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Royksopp napísal:Jasneže vie, že nie som gay
Po tom prespaní by som si tým na jej mieste nebol úplne istý. :lol:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

A má vôbec frajera? Vieš to isto? Videl si ich spolu? Možno ťa má len za dobrého kamaráta a nič viac s tebou nechce a keďže si myslí, že ty zrejme chceš niečo viac, tak si vymyslela, že má priateľa, aby si sa o nič nepokúšal.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Na co by ho potom volala spat k nemu, ci aby nebola sama v noci?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Mal som kamaratku ktora bola zadana a siel som k nej na noc (skratka cez den nebol cas sa stretnut).
Nic "viac nez kamaratskeho" sa nedialo a ani mi to nenapadlo, zeby sa malo diat. Viem, ze ako ludia sme tvory pudove a vsetci vieme ako niektore "noci u kamaratky" koncia ale to vobec nemusi byt tvoj pripad. Pokojne ta moze len brat ako lepsieho kamarata a skratka chciet s tebou stravit viac casu. Je dost dolezite aby jej priatel o tom vedel a neziarlil.

Pokial ale po tebe vybehne tak odmietni. Do cudzej kapusty nelez!
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

No neviem Javatar, mne sa tiež toto celé spávanie u nej nejako nezdá, bude v tom niečo viac... :hmm: . A pozor na frajera, lebo veľmi ľahko môže prísť velice nepríjemná situácia, kedy sa všetci traja stretnete v byte :D. A to by som veru nechcel, ibaže by aj on bol môj dobrý kamoš... a vedel by som, že z mojej strany 100% nič nehrozí a keby sa aj pokúsila o niečo, tak nejsom kkt a zarazím to.

Inak ja by som takéto správanie frajerky nezniesol, čo to má znamenať?! Nepoviem, keď si ide s ním sadnúť niekam von, pokecať, hocičo, nech ide kľudne, no aby prespával u nej pravidelne v noci? A že o nič nejde? :aasmile11:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

no ja by som neveril ani najlepsiemu kamosovi keby ho frajerka vola k sebe spavat po xy-ty krat.
Royksopp
Light Expert
Light Expert

vonjose napísal:Po tom prespaní by som si tým na jej mieste nebol úplne istý. :lol:
Rozumiem čo myslíš, ale ako nie som priamo z KE, takže keď by som sa o niečo pokúšal, tak nechcem riskovať, že ma vyrazí z bytu uprostred noci a čo teraz, lavička to istí ? :D

Ja som mohol ísť kľudne spať domov, autobus mi šiel, ale ma prehovorila a je pravda, že sme mali vypité, tak ale na tom nič nemení, ráno sa zobúdzaš triezvy.
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Tak radšej to risknúť a pri najhoršom presedíš do najbližšieho spoja v nejakom nonstopáči. :)
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Mal si sa ju pokusit o*ukat, podla reakcie by si zistil co ma vlastne za lubom
Royksopp
Light Expert
Light Expert

vonjose napísal:Tak radšej to risknúť a pri najhoršom presedíš do najbližšieho spoja v nejakom nonstopáči. :)
Inak úplne s tebou súhlasím, lebo teraz, keď sa na tým zamyslím, ktovie či aj čakala či sa o niečo pokúsim...ach, keby človek vedel niektoré veci popredu :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Si gay, alebo latentna buznicka, .... skor cistocisty homous. Teplos. bu*ik.... 100%

neachkaj, nekvikaj .... ked ta vola baba k sebe chce tr*kat. chce chce chce a chce a nik nevyhovori ze nie. Lebo prespat u nej a viackrat ta prehovara tak to je jasne. O nieco sa urcite pokus. A frajer je divny. :roll:

Alebo mozno cche trojku ...
gorsche
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gorsche »

si teplý kamarát, nepoznám ju ale tak väčšina dievčat by svojho milenca tajili a ona to povedala frajerovi taže asi viac nechce. A to že frajer súhlasil to je ešte divnejšie... buď sa o niečo pokús alebo ruky preč, tam je niečo divné
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ona to možno frajerovi nepovedala, možno to povedala len Royksoppovi, aby sa nebál ísť k nej.. :)
Zamknuté