počet vymeškaných hodín na SOŠ

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
sliecko1
Novice
Novice

počet vymeškaných hodín na SOŠ

Príspevok od používateľa sliecko1 »

Ahojte chcela by som sa spýtať či b mi niekto nevedel poradiť ako to je s vymeškanými hodinami pretože mam ich dosť veľa a riaditeľka si zavolala na pol roka všetkých žiakov samozrejme aj mňa ktorý máju veľa vymeškaných hodín že ak sa to nezmení vyhodí nás zo školy a ani nás neupozorní jednoducho v septembri už nenastúpime do školy.... je to možne alebo to je podla vás blbosť ? všetky hodiny mam ospravedlnené doktorkou kedže mam zdravotne problémy ktoré sa mi opakujú jednoducho som neustále chorá ale na známky si dávam pozor takže tie sú v poriadku. A tiež nechápem tomu ako je možne aby ma vyhodila zo školy za veľa vymeškaných hodín bez toho aby pred tým spravila ešte nejaké opatrenia to je akože možné že mi nepovie ani pól slova že ma chce vylúčiť a zrazu ma len vyhodí?? :o :o :o :( :( :( :x :x :x
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: počet vymeškaných hodín na SOŠ

Príspevok od používateľa heker »

30 percent je predsa limit, aby so sa vyhla komisionalnym skuskam. Vyhodit ta len tak nemoze, len strasi.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja ked som mal na ZŠ zranenie tak som vela vymeskal v poslednom rocniku a musel som ist do skoly na poslednych par tyzdnov kvoli tomu, aby som sa vyhol skuskam
sliecko1
Novice
Novice

30% zo všetkých vyučovacích hodín? no idem to vypočítať :D :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

To platí na jeden predmet. Predsa niektoré predmety máš častejšie, ako iné. Tie predmety, kde máš málo vyučovacích hodín za rok, ti stačí vymeškať párkrát a hneď máš 30%.

Isto 30%, nie 20%?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Tiež sa mi zdá že tretina, ale neviem či z predmetu alebo z celkového počtu hodín.
Môj priemer bol 130-150, v poslednom ročníku vďaka super triednej hádam 300 (sama to ospravedlňovala).

Mal som ale kamaráta, ktorý meškal snáď aj tú tretinu, ale za to do všetkého borec. Nie bifľoš, úplný pohoďák, ani sa moc neučil, proste mu to myslelo, a išiel na čisté.
Bratrancovi sa podobne vyhrážala triedna, a pritom mal cca rovnaký počet hodín, ako ja. Vo väčšine prípadov len strašia.

Zisti si to v študijnom poriadku. Každopádne, vyhodiť zo školy (že nenastúpiš v Septembri) ťa nemôže. Ak nesplníš dochádzku, máš nárok na komisionálne skúšky - takto to riešil spolužiak v dvoch ročníkoch pri sebe, chýbal vyše 50%.
sliecko1
Novice
Novice

tak isto ako mi aj slovenčinára povedala vraj nemozem mat viac ako 3 napísane písomky zo sjl lebo ma neklasifikuje
Hensym
VIP
VIP

To je zas niečo iné. To už je o tom, že nemáš dosť známok na celkové ohodnotenie. Takto by stačilo keby prídeš iba na písomky a 80% vymeškáš. (Ale tak nejak to robil ten môj kamarát, ale nie v takom množstve) :D
sliecko1
Novice
Novice

mam dost znamok takm podla mna a este dost aj budem mat ... len to ze to je podla mna blbost lebo nikde som nenasla nic o tom ani v skolskom poriadku ....
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

30% z každej hodiny jednoducho ak maš povecme matematiku 3x do roka vymeškaš raz a maš 30% :D
Hensym
VIP
VIP

Na slovenčine si koľko % vymeškal japaja? :D
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

slovencinu mal ako volitelny predmet :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

3x do roka na strednej jeden predmet :D no parada, a potom ze kde vznika ten problem s nasou krajinou :D
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

môžem celu slovenčYnu... :D
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

nezalezi aj na vyucujucom, ci da ziakovi komisionalky? Ja som tiez vela meskal, casto som byval chory na SS, pisomky som si ale dopisal vsetky a nikdy s tym nebol problem aj ked som vela meskal. Podla mna je to vsetko bububu, nemoze ta proste vyrazit len tak, lebo tam nechodis, keby je to tak, ze nechodis a nenosis ospravedlnenky, tak je to na zamyslenie, ale v tomto pripade...
Hensym
VIP
VIP

Pokiaľ viem, na komisionálky máš právo. Dokonca nie len v prípade, že neprejdeš, ale ak aj prejdeš, môžeš podať odvolanie, keď si myslíš, že si lepší ako tvoj výsledok (čítaj premotivovaný). :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Presne tak, u nas par ludi islo tak na komisionalky z anglictiny. mirak2 by vedel povedat presnejsie, ked si nahodou este pamata :D ja uz velmi nie
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

u nas islo par ludi na komisionalky z anglictiny, lebo zo 14 clennej skupiny malo 7 ci 8 ludi na polroka patku a vedeniu skoly sa to nezdalo, tak im ich naordinovali, ak dobre viem, tak dokonca bez ich vedomia. vysledok bol taky, ze po komisionalkach mal jeden trojku, jeden ostal na patke a zbytok mal styrky. to len ucitelka bola (a urcite stale je) yebnuta peacha. na maturite sme na externej casti skoro vsetci mali viac ako 90%, jeden mal dokonca plny pocet.
Napísať odpoveď