Alarm vs. Defend Lock
Alarm vs. Defend Lock
Ahojte, mam otazocku.
Co by ste uprednostnili do noveho auta, alarm alebo defend lock (zamykanie paky)? Pripadne preco?
Dakujem za odpovede!
Co by ste uprednostnili do noveho auta, alarm alebo defend lock (zamykanie paky)? Pripadne preco?
Dakujem za odpovede!
Re: Alarm vs. Defend Lock
Ideálne oboje, ak ti to financie nedovoľujú, tak radšej mechanické zabezpečenie, tzn. Defend Lock alebo niečo podobné.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Za predpokladu, ze auto zakladny alarm uz ma..., tak neuvazoval si aj nad pridavnym zariadenim typu Meta System, Magicar alebo Keetec???
hojko - neuvazoval, rozhodujem sa len medzi tymi dvomi moznostami... Ale vdaka!
Pilifo - nad moznostou 'oboje' som tiez nerozmyslal...
Ja sa priklanam skor k tomu alarmu, ale chcel som pocut aj nazory inych.
Pilifo - nad moznostou 'oboje' som tiez nerozmyslal...
Ja sa priklanam skor k tomu alarmu, ale chcel som pocut aj nazory inych.
Za mna radsej mechanicke.
-
Fabo
Hardcore addict
Do noveho?
Alarm a poistku proti kradezi a vykradnutiu.
Alarm a poistku proti kradezi a vykradnutiu.
Fabo - poistky su samozrejmost, pytal som sa cisto iba na zabezpecenie auta ako takeho, rozumies 
Inak, uz je to neaktualne, nakoniec sme vybrali ten defend lock. Dakujem vsetkym za reakcie.
Inak, uz je to neaktualne, nakoniec sme vybrali ten defend lock. Dakujem vsetkym za reakcie.
Tajný vypínač...
Inac ako sa najcastejsie kradnu auta? Dostanu sa dovnutra a odidu s autom, alebo ho niekam nalozia.
Dosť pochybujem o tom, že by väčšina krádeží prebiehala tak, že by lobkári prišli s odťahovkou. Skôr by som povedal, že uprednostňujú autá bez prídavného zabezpečenia, lebo tipujem, že prekonať zámok nie je pre profesionálov taký veľký problém.
Poznam jedneho autickara. Do minuty otvorene akekolvek auto, moze mat neviem ake zamky aj alarm, ziadny problem. Z auta vezme vsetko zaujimave a este aj zamkne po sebe. Idealne na autach ludi z Ceska, Polska alebo opacneho konca Slovenska. Castokrat chybajuci notebook z kufra ci fotak zo zadnej sedacky zistia az ked pridu domov.
Ked sa kradne cele auto, tak rozhodne s rusickou gsm a gps. Castokrat sa da niekde na sidlisko na den alebo dva, ak by ho niekto lokalizovat. Alebo ho hned po kradezi odviest do garaze ci mimo mesta.
Ked sa kradne cele auto, tak rozhodne s rusickou gsm a gps. Castokrat sa da niekde na sidlisko na den alebo dva, ak by ho niekto lokalizovat. Alebo ho hned po kradezi odviest do garaze ci mimo mesta.
Takže niečo ako toto je asi najlepšie či ?
http://www.autofoliezuzi.sk/zeder
Akurat tiež nad dačim rozmyslat a neviem či alarm lupiča vyplaší ked ho moze hned vypnut a odist. Tu je istota ze neukradne cele auto
http://www.autofoliezuzi.sk/zeder
Akurat tiež nad dačim rozmyslat a neviem či alarm lupiča vyplaší ked ho moze hned vypnut a odist. Tu je istota ze neukradne cele auto
Ja som zástanca Zederu, pre veľkú väčšinu zlodejov je to mechanizmus, ktorý ich dokáže dostatočne odradiť od krádeže a ak by sa aj rozhodli to skúsiť, tak údajne sa to na Slovensku alebo v Čechách ešte nikomu nepodarilo prekonať - tento údaj je ale z reportu z roku 2009.
Jediný zaručený spôsob na úspešnú krádež takéhoto auta je asi ho len naložiť na odťahovku, ale vtedy ti už asi nepomôže žiadne zabezpečenie
Jediný zaručený spôsob na úspešnú krádež takéhoto auta je asi ho len naložiť na odťahovku, ale vtedy ti už asi nepomôže žiadne zabezpečenie
Máte s ním niekto skúsenosti ? Nezavadzia to nohám ? Predsa len to dosť trčí na fotkách. Dost ma odrazduje nosit pri sebe další kluč ktorý je navyse velký a na nespratný
ešte by ma zaujimalo či "dnešný" zlodeji kradnú rádia ako dakedy alebo sa to už dnes neoplatí, predsa len mám velký dotykový display neviem či to vie narychlo vybrať bez poškodenia alebo čo. Proste uvidí na dverách nálepku že je v nom zeder tak si povie že ukradnem aspon rádio alebo sa vysere nato ?
ešte by ma zaujimalo či "dnešný" zlodeji kradnú rádia ako dakedy alebo sa to už dnes neoplatí, predsa len mám velký dotykový display neviem či to vie narychlo vybrať bez poškodenia alebo čo. Proste uvidí na dverách nálepku že je v nom zeder tak si povie že ukradnem aspon rádio alebo sa vysere nato ?
Zeder netrčí ani jediným kúskom spod plastov pod volantom, takže neviem, odkiaľ máš to, že ti bude zavadzať. No a za druhé, ten kľúč je veľkosti klasického kľúča na diaľkové ovládanie a dokonca užší, takže nosiť 2 kľúče so sebou podľa mňa nie je žiadna tragédia.
No a ak sa ti zlodej rozhodne vykradnúť auto a nie ukradnúť, tak ti pri profesionálovi nepomôže nič, keďže tí si s obyčajným alarmom vedia poradiť relatívne ľahko. Ale myslím si, že profesionáli sa nezameriavajú na vykrádanie áut so ziskom 100€, ale orientujú sa na úplné ukradnutie prémiovejších áut so ziskom v rádoch tisícov a desaťtisícov €...No a amtéra môže odradiť aj obyčajný alarm.
No a ak sa ti zlodej rozhodne vykradnúť auto a nie ukradnúť, tak ti pri profesionálovi nepomôže nič, keďže tí si s obyčajným alarmom vedia poradiť relatívne ľahko. Ale myslím si, že profesionáli sa nezameriavajú na vykrádanie áut so ziskom 100€, ale orientujú sa na úplné ukradnutie prémiovejších áut so ziskom v rádoch tisícov a desaťtisícov €...No a amtéra môže odradiť aj obyčajný alarm.
-
vendo
Guru
imo, ak si das zeder, nalepku i nedavaj
ak si ho bude niekto obzerat a zbada nalepku, bud ho vynecha alebo sa pripravi a vezme ti ho aj tak
ak nezbada nalepku, skusi ukradnut, ale nepodari sa a druhy krat sa nevrati kedze by hodne riskoval imo
ak si ho bude niekto obzerat a zbada nalepku, bud ho vynecha alebo sa pripravi a vezme ti ho aj tak
ak nezbada nalepku, skusi ukradnut, ale nepodari sa a druhy krat sa nevrati kedze by hodne riskoval imo
A ako sa na ten Zeder akože má pripraviť? Čo si donesie karbobrúsku, odpíli ti riadiacu tyč a nahodí si tam svoju?
Tieto nálepky majú mať presne opačný efekt - zlodej sa nepustí do krádeže auta, ktoré má nejakú podobnú nálepku, pretože by mu to niekoľkokrát sťažilo krádež, ale radšej sa popozerá po inom aute rovnakého modelu bez nálepiek na okne.
Tieto nálepky majú mať presne opačný efekt - zlodej sa nepustí do krádeže auta, ktoré má nejakú podobnú nálepku, pretože by mu to niekoľkokrát sťažilo krádež, ale radšej sa popozerá po inom aute rovnakého modelu bez nálepiek na okne.
-
hojko
Site Admin
Vsak nepises ani ake mas auto, tak na co sa pytas, ze ci sa da vybrat displej bez poskodenia??? Nepises ani to, ze ci je to vstavany displej od vyrobcu alebo si dokupoval nejaku 2 DIN navi do toho dotatocne. O navigacie je velky zaujem, ceny na trhu su slusne, aj dopyt. Otazne je, ze ako je zabezpecena, ze ci sa da lahko vybrat alebo treba vylomit pol palubovky. A ze ci bude fungovat v pohode v inom aute...