Firmy na roznasanie letakov

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
sunny
Novice
Novice

Re: Firmy na roznasanie letakov

Príspevok od používateľa sunny »

Ahojte, mohla by som sa spytat tych kt pracuju pre TNT kedy vam letaky dorucuju? Myslim kt dni,ci je to cez vikend alebo uplne kedykolvek ked si zmyslia....?
Maxx1371
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maxx1371 »

mne kazdu sobotu okolo 5 druhov letakov a kazdy druhy stvrtok iba letak z Teta-drogerie... no dojdu si kedy chcu, zvycajne chodia okolo 10:00, ale napr. dnes dosli az okolo stvrtej...

robim este len prvy mesiac.. zatial mi vyplata vychadza asi na 30€... a to robim poctivo... ak mi nedaju viac, tak ich serem..
Cynthia
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Cynthia »

seruzte chcela by som roznášať neake letaky v okoli PN poznáte dačo ?...pomooc :)
juli
Novice
Novice

Príspevok od používateľa juli »

//autoeditácia príspevku (11 Okt 2011, 16:06)
Maxx1371 napísal:mne kazdu sobotu okolo 5 druhov letakov a kazdy druhy stvrtok iba letak z Teta-drogerie... no dojdu si kedy chcu, zvycajne chodia okolo 10:00, ale napr. dnes dosli az okolo stvrtej...

robim este len prvy mesiac.. zatial mi vyplata vychadza asi na 30€... a to robim poctivo... ak mi nedaju viac, tak ich serem..
a cez co robis
1001Mona_x
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 1001Mona_x »

Roznášam pre TNT-post už dva roky a podla mňa je to pohodička najprv som mala okolo 70€ za mesiac a mala som kopu letakov a teraz mam len metro to je každý druhy týždeň. Metro je oveľa lepšie ako letáky mam metra okolo 400 ks a dva krat do mesiaca a to robí 150 €. :) takže sa nesťažujem vôbec.
milly_kids
Novice
Novice

Príspevok od používateľa milly_kids »

Ahojte. Prepáčte, že otváram starú tému, ale videla som tu tie dve agentúry TNT a SMS.

Zaujímalo by ma, či cez ňu aktuálne niekto robí, a koľko € má za koľko kusov..

Ja som robila jeden týždeň vo firme Marketing post, ale na môj vkus sú enormne neseriózni, nemôžem na nich povedať nič pekné.

V piatok mi volali že či by som mala záujem to robiť, povedala som že hej, som nezamestnaná už rok aj s ocom, takže sa u nás naozaj každé euro hodí..
V nedeľu večer mi doniesli presne !!12 000!! letákov. V pondelok som volala týpkovi že čo akože to je pre koho tých 12 000 letákov, a on že no že pre celé mesto, resp. pre všetky paneláky v meste, pýtala som sa koľko dní mám na doručenie, povedal mi že do piatku :roll: Takže úžas, za 5 dní rozniesť 12 000 letákov. Požiadala som ho nech mi pošle pracovnú zmluvu (ktorú mi sľúbil poslať ešte v ten piatok jak mi aj volal) Nuž, e-mail nechodil, ale letáky som išla roznášať aj tak, šak čo keď mi ju pošle niekde v strede týždňa a ja nebudem mať roznesený ani jeden leták. Žiadne inštrukcie som k roznosu letákov nemala, ale rozniesla som ich veľmi svedomite. Keď som sa vrátila o 10tej večer domov, už som mala na e-maily zmluvu aj s inštrukciami. Za túto konkrétnu distribúciu som mala dostať 65 € v hrubom. V utorok som roznášala od rána do večera, v stredu som sa nevládala už ani postaviť z postele tak som nerozniesla ani prd, chlapíkovi som volala že končím, ale z dobrej vôle roznos že dokončím ako najskôr sa len bude dať. Roznos sa mi podaril dokončiť až v nedeľu. No stačilo mi, naozaj. A teraz mi odmietajú zaplatiť čo i len cent, lebo som nesplnila podmienku že do piatku to musím mať roznosené!!! Nehovoriac o tom, že v piatok som im poslala aj dohodu o skončení s tým, že dátum som vynechala, nakoľko som nevedela či im bude viac vyhovovať piatkový alebo pondelkový dátum, tak som to nechala z dobrej vôle na nich. Ale že by mi podpísanú dohodu o skončení poslali späť? Nié, načoooo.. Na úrad práce mám zaniesť výplatnú pásku, aj keď som robila len týždeň, myslíte že sú ochotní? Niéé.. Veď načo, majú ma v .... keď som od nich odišla.. Idem sa zblázniť..

Máte s nimi niekto iné skúsenosti ?
Akože to letákovanie ma bavilo, stretávala som denne nové tváre, nesedela som stále doma, takže to bolo fajn, ale 12 000 kusov bolo nenormálne veľa, ideálne by bolo tak max 2000, aj keby som mala na roznos trebárs len 2 dni, lebo tisícku dám za deň bez problémov. Preto by som chcela vedieť ako ste na tom vy. Ďakujem za odpovede :)
Dawwee
Amateur
Amateur

Roznasanie letakov

Príspevok od používateľa Dawwee »

Zdravim neviete ci sa da este zohnat brigada na roznasanie letakov v okoli NZ ? Len sa informujem pojdem aj niekam do obchodov , len aby som mal prehlad . Dakujem.
milly_kids
Novice
Novice

Re: Roznasanie letakov

Príspevok od používateľa milly_kids »

Dawwee napísal:Zdravim neviete ci sa da este zohnat brigada na roznasanie letakov v okoli NZ ? Len sa informujem pojdem aj niekam do obchodov , len aby som mal prehlad . Dakujem.

Ja som z NZ, ja som robila v júni cez ten Marketing post, môžeš to skúsiť, pravdepodobne nemajú nikoho, keďže mi dali robiť všetky paneláky v zámkoch, môžeš im tam brnknúť ale rátaj s tým, že budeš mať strašne veľa roboty, a denne budeš chodiť roznášať cca 6-7 hodín v priemere... Teda, aby som to upresnila, ja som to mala tak, že mi dali 12 000 letákov že je to pre všetky paneláky v meste, mala som na to 5 dní a v hrubom som mala za tú distrubúciu dostať 65 Eur.. Vzhľadom na to, že som to však za 5 dní nestíhala, ale roznášala som až 7 dní, tak mi nič nevyplatili, teda zatiaľ, ale robia mi teraz obrovské problémy z tej firmy, lebo som evidovaná na úrade práce, ešte 22. júna som im poslala výpoveď, ktorú mi dodnes neposlali naspäť, takisto musím na úrad práce zaniesť výplatnú pásku, ktorú mi odmietajú z neznámeho dôvodu dať, aj keď podľa zákona sú povinný mi ju dať. Ale ak toto nechceš, a zistíš kde sa dajú teraz roznášať letáky v NZ, daj vedeť :smt033
lamer753
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lamer753 »

Hmm, dostal som ponuku na roznos letakov v partizanskom, lenze ja som teraz mimo kvoli skole..
ak by niekto chcel, mozem vam to posunut..
vyhoda je ze su to mikroletaciky :) take ako keby fotky, meral som to ma to cca 15x10cm zmestia sa 4 na A4ku (cize jeto A6?)
to je jedno, ale zmestilo by sa toho daleko viac do ruksaku ako tie x-stranove noviny..
a platovo by to vyslo rovnako, 1eurocent na 1letak.. (cize 1000schranok = 10eur ... mam to cez znamost :D kedze som im dlho roznsal CBA letaky.. cize mi dali vybornu cenu - skoda len ze to nie je dlhodobe, i ked clovek nikdy nevie...)
neviem ale kolko kusov mi daju, podla toho co zoberiem, ake casti ci cele PE, plus okolite dedinky..
trpazlik111
Novice
Novice

Príspevok od používateľa trpazlik111 »

Dobrý den chcela by som sa opítať na niaku dobru stránku na roznašanie letákov píšte mi na email [email protected] , azet : trpazlik111 prosím potrebujem to súrne
lucimm1327
Novice
Novice

Príspevok od používateľa lucimm1327 »

Re:firmy na roznásanie letakov mne by si to mohol posunuť..-..Alebo ak by niekto vedel v Martine surne to potrebujem važne..ozvyte sa prosííííím :cry:
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa vesaK »

Trpazlik111 mail [email protected]
A novy user ktory reaguje na to iste len o nejake dni neskor nick Lucimmm ?? Zeby doubleacc?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ťažká investigatíva. :D
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Pred rokmi som roznášal Kaufland a Zvolensko. Nikdy viac. Najhoršia robota, a nie je nič lepšie ako stráviť doobedie a poobedie v 33°C s 5kg kôpkou v ruke a plnou cestovnou taškou, za PRACH BIEDNY plat. Roznášanie (aspoň týchto firiem) je snáď tá najhoršia brigáda. To sa radšej postavím k fúriku alebo k lopate, ale zarobím 15x viac.
toffii
Novice
Novice

Príspevok od používateľa toffii »

Ahoj, vedeli by ste mi poslať nejaký kontakt na firmu TNT lebo sa k nim neviem nijako dopracovať. Ďakujem
xXMikyXx
Novice
Novice

Príspevok od používateľa xXMikyXx »

Ahoj chcem sa spýtať ci by ste niekdo vedel posunuť roznasanie letakov v Partizánskom. velmo to potrebujem. dakujem. :)
email: [email protected] dik :)

//autoeditácia príspevku (20 Feb 2014, 9:43)
Ahoj chcem sa spýtať ci by ste niekdo vedel posunuť roznasanie letakov v Partizánskom. velmo to potrebujem. dakujem. :)
email: [email protected] dik :)
Trinidadko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Trinidadko »

Chcel by som na novo otvoriť tuto temu keďže chcem roznasat letaky a neviem kde a ako kedže firmi ako tnt a sms neexistuju. Takže ak ma niekto nejaky kontakt alebo skusenosti sem snimi!
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ako ti mame pomoct, ked nevieme ani len okres? mame si to vycucat z prsta?
nestacilo by sa spytat raz?
post2165117.html#p2165117
post2165641.html#p2165641
Trinidadko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Trinidadko »

Som z vychodu... konkretne Poprad a okolie
Zamknuté