20ročná kamarátka

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Royksopp
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: 20ročná kamarátka

Príspevok od používateľa Royksopp »

Jasne určite som teplý, jááááj....potom by som určite išiel k nej spať. To by som asi s radosťou šiel spať nejakému kamošovi, nie ?
Vedel o tom, viezol nás k nej
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tak potom je ešte jedno riešenie, že je kandaulista.. poslednú dobu akési moderné slovo na internete. :D
gorsche
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gorsche »

Sa ospravedlňujem asi som to zle napísal :D nemyslel som že si teplý, ja to tak volám keď je niekto v beznádejnom friendzone
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Royksopp

podla mna su dva dovody:
1/ma ta rada ako kamosa, dobre si rozumiete
2/chce aby jej frajer trochu ziarlil, zeny to tak obcas robia aby povodny vztah dostal viacej vášne
Royksopp
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Royksopp »

Noo, bude to skôr ten prvý dôvod...škoda
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak pri tom musi byt aj jemne pripecena ked si mysli, ze ked ta vola k sebe x krat spat tak ti nenapadnu take myslienky. takze ja by som videl 2 zavery:
1. je blba a vobec nerozmysla ako ta tym moze drazdit - tj. si deep in friendzone
2. chce ta
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Royksopp napísal: Vedel o tom, viezol nás k nej
Takze jej frajer viezol teba k svojej frajerke, aby si u nej mohol spat? :lol: To je jak z telenovely, Burlive Vino moze ist doprdele.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

jj on spal u nej a frajer siel pekne domov onanovat
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

To je vtip? Aké tragikomické...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

autor temy je gay, alebo si to o nom aspon ona mysli. Jej frajer je tiez gay, a chcel by spat s autorom temy, preto mu nerozbil drzku za to ze siel spat ku jeho frajerke, ale ho tam romanticky doviezol. Jeho frajerka je lesba a netr*ka s frajerom, ktory je gay, a chodia spolu len preto aby to dobre vyzeralo. S autorom temy spi preto lebo je lesba a autor temy je gay a vidi ze by si s nim rozumela, ako si predsa dve baby rozumeju.

:roll: 100% ...... inak neni sanca, zeby ho ona volala k sebe spat, a jej frajer ho tam este aj vozil. TO ma potom o autorvi temy jeden z tych dvoch homosexualnu myslienku. Bud si ona mysli ze je gay, alebo on si mysli ze je gay, alebo obaja. Alebo je ON gay a ona chce tr*kat s autorom temy, alebo je gay frajer a ona chce tr*kat s autorom temy a autor temy nie je gay len mu to nedoslo ze frajer je gay, tak preto mu nevadi ze ona ho vola aby u nej prespal.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

qwerty - tvoja teória je perfektná, až sa mi spravil uzol na predkožke. Má to ale jeden háčik, a to ten, že ešte spolu nikto s nikým netr*kal a to je vážny problém.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

to len podporuje tu vzajomnu homo vazbu . . . a prepojitelnost medzi tym. :psssst:
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

no bud je frajer bi a frajerka ma za ulohu ta zbalit do trojky, alebo su obaja komplet vymenety. BTW. tebe to pride normalne, alebo ju chces zbalit, alebo ta bavi spat u baby, lebo sa citis ako baba?
Ja by som neriesil az tak ich dvoch, ale skor teba, lebo vselijakych kktov je plno a nepozname ich pribeh a dovody, ale zaujimali by ma tvoje dovody, preco to vlastne robis? Jasne dobra kamoska bla bla, poznam tiez baby, ktore nie su pre mna fyzicky pritazlive a dokazem sa s nimi zabavit, lebo sme rovnaka krvna skupina, ale ak mam u nich spat, tak iba v nudzovych pripadoch, t.j. party/ nemozem soferovat/ nechce sa mi ist domov/ som taky naebany ze rovno zaspim...
Zamknuté